מישו שמע את השיר של שרית חדד

GEL

New member
שמעתי אותו .האמת לא משהו

שקט מידי וגם לא מתאים לה לשיר באנגלית

GEL

New member
אכן כן בחלק מהשיר.....

ההתחלה של השיר די מעבירה צמרמורת (שאתה משייך את המילים למצב במדינה )אבל המשך השיר לעוס ונמתח חבל שהוא לא יותר קיצבי, היא שרה ומסלסת את המשפט "נדליק נר "700 פעם באנגלית .....חבל כי היתי בטוח שהשילוב המוצלח של צביקה פיק ויואב גינאי יוליד משהו מוצח יותר (סטייל דיוה )

חולוני

New member
למזלי לא.

איזה כיף זה שאני לא אוהב רדיו.. חוץ מהתוכנית של הפרוג-רוק ב-88FM..

KM-AIR

New member
לדעתי עד סוף השבוע

זה יעלה באתר של חברי הטוב, גם וידאו וגם אודיו. הבנתי שהיא תהיה ב"יומן" ובטקס בחירת מלכת היופי

Yaniv-DC

New member
יומן זה טוב.

כי בטח נחבר בוידאו קונפרנס, וגם אם לא - זה עובר באינטרנט.

יניב באמת אתה מגזים. אתה ברצינות

רוצה להגיד לי שלא יראו את ה new song from Israeli singer Sarit Hadad בMTV? זמרת מפורסמת ובינלאומית כמוה? אני חותם לך - מחר היא באה לפטפט עם קרסון דיילי, מחרתיים היא נמרחת על הספה של לנו.

Yaniv-DC

New member
אהה. נכון.

גם בערוץ המקומי של שכונה שכוחת אל במיד אטלנטיק לא היו מוצאים לה אייטם... אבל נו, שוין.

לדעתי זאת הייתה בחירה רעה מלכתחילה

ממתי שולחים פרח´ה ששרה במזרחית לייצג את ישראל? ממתי שרים מזרחית באירווזיון? זה כמו שישלחו את בריטני ספירס לשיר באירווזיון (למרות שהיא לא מאירופה)
חולת נפש

המממ... יש מלא קריטריונים לפר´חה!

א. בהמה וולגרית שמסתובבת כל היום בחולצות בטן דקיקות שמבליטות את הצמיגים השומניים שמונחים לה בנחת על הבטן. ב. גוררת את הנעלים על הרצפה כאילו אין לה כוח ללכת. ג. מדברת בעברית מעוות: "היי כפרה תביא שקל." "איי נשמה, עיניים!" ד. שומעת מזרחית כל היום ומעריצה את אייל גולן. ה. שרה מוזיקה מזרחית. ו. רואה רק ערוץ ויוה כל היום. ז. נותנת לכל מי שעובר לידה. ח. מריה קארי (ואין עוד מה להוסיף) ט. מסתובבת עם ערסים. י. לועסת מסטיק בפה פתוח. כ. גרועה כמעט בכל המקצועות, מבריזה מכל השיעורים. ל. פר´חה זה פשוט פר´חה!
חולת נפש סיימה את טיעוניה כנגד עם הפר´חות המקולל.

שלומי 17

New member
תחדדדי את הקריטריונים

האם פר´חה זו אחת שיש לה את כל הקריטריונים שכתבת? האם מספיק קריטריון אחד מהדברים שכתבת, כדי להגיד שהבחורה פר´חה? והאם כל בחורה ששומעת מזרחית היא פר´חה ?

למעלה