מישו?

בואי נחלק "דרקונים" לפי מה שהיה על המסך

במשך השבוע התחילה להשתפר הגב' [ 5*5*5 ] חחחחחח

חחח אמרתי לך הקשיבה לי =]

אבל מה הקטעע היא עוד מפרסמת חברה לאבקת כביסה והיא מלבישה אותם כל הזמן באותו הדברר חחחחחח אעלק כמו חדשים =] אבל לא נורא היא התחילה להשתפרר ליאתיי תמשיכי כך ! XD

חחח וואלה בקושי שמתי לב... =\

אבל שהיא הלכה היא הסתכלה עליי מפחיד חחח בסדר מה אכפת לי מה היא לובשת בכל מיקרה לא מראים אותה העיקר שהיא תלביש תשלישיה נורמלי ויפה? חחח בינתיים היא השתפרה רק שלא נפתח ת'פה לשואא חחחח

חחחחחח נו לא פלא אישה מוזרה

יאללה באמת בואי נעביר נושא למה שלא נפתח פה ואז כל המאמצים שלנו לשווא! אני מקווה שמה שאנחנו מתכננות יצצא לפועל ! PPPP:

דונטט ווארי האניי =]

יהיה טוב ואת תיראי שיצא לךךך פרפקטט...~~! ודונט ווארי אני איתך חחחח !@@# סעמק איך התבאסתי עם מה שעשינו עם הסימנים וקובי =\\ לא נורא הכל לטובהה =]]

חחחח אין

הסימנים האלה טימטמו אותי כבר חח אבל כן יהיה טוב מיי לאב חחח וכן ד"א זה יהיה גם ממך את תרמת לזה המון ! :] אבל צריך להתחיל חחח !

כן נתחיל ... =]

אל דאגי סמכי על המרוקאית הכל איז אינ קונטרול ויצא יפה !@@#$ כן מילה אני ואת התחרפנו מזה כבר חחח צריך לצאת מזה ומהרר מאודד חחחח יואו אבל איך ההתבאסתי שביום שלו זה לא יהיה גם כי רציתי לעשות לו גם אחדדד!@##$#$

חחחח דיי אני עושה

לעצמי למה הוא לא כמו ההוא שיש משו שמאפיין אותו ככה יהיה יותר קל למצוא משו והכי קטע עד שמצאתי פתאום מה שניהיה עם ההיא ביאס אותי :( בעעע אני מקווה שבסוף יצא מ'זה משו ! ואת חייבת גם לעשות משו לך יהיה יותר פשוט אני חושבת חח ! כבר ניהיה עם ניסיון חחח PPPPP:

חח אשכרהה =]

חחח ניראלי הדבר הזהה חירפןן לנו תראששש חחחחח כן אולי יהיה לי יותר קל אבל אניי לא יוכל לעשותת =\\ יאללה לא נורא חפיףףף ואל תידאגי יצא לנוו יפההה מאוד !!@@@$^& אמרתי לך לסמוך עליי נכון?!@ אז שתקי ותתחילי לחשוב על משהווו חחחח מושפעות שכמותנוו לא נוראאא חחח לפחות יש נושא לשיחה ב-3 לפנות בוקר חחחחחחחח

חחח יש גם על מה לחלום חחח

עזבי אני בעצמי פשוט חייה בסרט , אבל אם את אומרת אני סומכת עלייך חוצ'מ'זה את מרוקאית אז אני מעדיפה לא להתווכח איתך חחח ננננ אוקצור יאללה בואי נוזיז ת'צמנו ונתחיל באמת למה הזמן מקוצר והמלאכה מרובה חחחחחחחחחע DDDDD:

אל דאגי עם שעמום גדול כמו שלנו נספיק 100 כאלה

חחחח טוב מאוד שאת מפחדת להתווכח כי את יודעת שאין עליי חחח =\ חחח לאביו חשבת על משהו בינתיים מה לכתוב.??..

למעלה