מישחק חדשדש...

אגנסקעXD

New member
מישחק חדשדש...../images/Emo95.gif

הי.. היום אני עברתי בין כמה פורומים וראיתי שיש מישחק שקוראים לו משטרת האופנה... וחשבתי למה לנו אין כזה המשחק הוא כזה.. אני מעלה תמונה.. ואתם רושמים ציון מ1-10 1- גרוע 10- מושלם בגדים: שיער: תכשיטים: נעליים: מראה כללי: פוזה: סה"כ: אוקי.. טוב שמתי תמונה... [אההה ואני מנהלת את המשחק...]

אה משחק נחמדדדדד

בגדים: 7 (לא אוהבת תחולצה!!!!) שיער: 10~(הראסטות אין עליהן!!!!) תכשיטים:איןן נעליים: 10 חמודות מאוד! מראה כללי: 100000!!! פשוט ממושלם פוזה: 2 מעאפנה ביותר סה"כ: 9

אגנסקעXD

New member
../images/Emo95.gifגמלי בה..

בגדים: 9 וחצי שיער:10 תכשיטים: אין נעליים: 7 וחצי מראה כללי:9 וחצי פוזה:1 וחצי סה"כ: 9 וחצי

אהבתי! יאללה לדרג D:

בגדים: לי זה נראה כמו פיג'מה ענקית אבל נו, טום אוהב את זה כך שאין על מה להתווכח - 10 שיער: מדהים כרגיל יש לו ראסטות יפותת 10 תכשיטים:
נעליים: אממ 6 מראה כללי: 9 פוזה:עקומה XD 8 סה"כ: 9 וחצי D: - נו, כי אי אפשר לתת ציון רע יש לו את הסטייל שלו :) -

animfanatic

New member
מדרגתתתתת

שיער: 10 בגדים: 9 תכשיטים: 9 נעליים: 9 מראה כללי: 10 פוזה: 9 סה"כ: 56

ElinorLahav

New member
אני אני אני ../images/Emo9.gif

בגדים: -10- ( פשוט חולה על הסטייל שלו
) שיער: 10 תכשיטים:
נעליים: 9.5 מראה כללי: 10 פוזה:5 סה"כ: 100000000

PerfectSP

New member
מכירה...יאללה|שוטר| ../images/Emo190.gif

בגדים: 9 שיער: 10,זה הרגילP: תכשיטים: איזה בדיוק?!
נעליים: 9,לא מתה על לבן מראה כללי: 10 פוזה: 9.5 סה"כ: 57.5

dorkiflitz

New member
נמממ. אני.

בגדים: זה רגיל כזה.. אבל עדיין יפה.
9 שיער: מהממממם. אני מתה על הראסטות שלו
10 תכשיטים: את מכתוונת לאססוריז וכאלה? אז יש לו כובע..מן הסתם. והוא די מתאים. אז 9.. נעליים: אהבתי.. 9 מראה כללי:
10 פוזה: בגלל שזה בקליפ.. אז 9 סה"כ: 9.5 אבל זה תמונות מקליפים.. עושים את זה בד"כ על פאפרצי..

16yaeli

New member
אנייייייייייייייי

בגדים: 7 לא משו ההתאמה:] שיער: 10 אין על הרסטות השקסיות של טומי תכשיטים: אין לו בלינג בלינג חח נעליים:8 אני לא אוהבת רק לבן:\ מראה כללי: 7 וחצי פוזה:10 טום הוא מלך הפוזות LOL סה"כ: 8:]

1ספירוש1

New member
../images/Emo103.gifעונה...

בגדים: 8 שיער: 1000 תכשיטים: איפה ?! נעליים:8 מראה כללי: 9 פוזה:10 סה"כ: 9 וחצי... טומצקיפליץ...

LiHiLuSh

New member
סבבה XD תירהו מה יצא לי XDD

לכול מי שרוצה גם הנה http://tokio-hotel.do-goo.com/eaea-aaei-f1/iie-aui-iuaeiei-oi-uoaai-t1847.htm

crazysapir

New member
אבל שי להם טעויות בתרגום../images/Emo4.gif וזה מה שיצא לי../images/Emo9.gif

ElinorLahav

New member
אאאאאאאאאוף אני לא הצלחתי ! ../images/Emo7.gif

תתסססבירו לי מה צריייך לעשות !

למעלה