מישי פה עומדת להתחיל להתחנפן רבות..

לורוצה

New member
מישי פה עומדת להתחיל להתחנפן רבות..

חומץ, בידי נמצאים הסרטים הבאים : "האזרח קיין", "אפקט הפרפר" "קיל ביל" (ולקחתי גם את "מפלצות בע"מ " החמוד לחלוטין אבל אני לא יודע אם תרצי אותו). עכשיו אני רק צריך סיבה לרצות להעביר לך את זה... :p סתם, לא אכפת לי להעביר לך את זה, אלא שגמני רוצה לראות את זה מתישהו ובטח גם שאר החבר'ה בישיבה ישמחו, אזז צריך לחשוב איך מתאמים את כל ההעברות האלה. אהה, וחנפנות באמת לא תזיק...

esterssh

New member
עד כאן, איש

יש שני אנשים בעולם שאני מתחנפת אליהם. בעצם שלושה. שלא לפי הסדר: הראשון הוא טובי- כי מגיע לו. השני הוא מישהו שם למעלה בצמרת האוני' [זו בעצם שניה]. השלישי הוא מישהו חסוי [שלום לך מישהו חסוי. אני אוהבת את החולצה שלך.] אהמ. וזהו. חנפנות לא באה בחשבון. אבל בהחלט אפשר לנסות לתאם דברים. ראשית, האם יש לך צורב? אם כן ההמשך ברור. אם לא- זה כמו בסטטיסטיקה בדיאגרמת עץ- הסיפור מתרכב. אם אתה מעוניין לצפות באופן אישי במחשב האישי שלך בסרטים- עשה זאת בהתאם. למען נחסוך בזמן תוכל להעתיק [זמנית או באופן קבוע] את הסרטים למחשב שלך, וכך להעביר את הדיסקים לשלב הבא בתהליך [לא השמשתי במילה פרוצדורה האהובה עלי מכיוון שהיא נשחקה עד דק ותיכף לא יישאר ממנה זכר]. בנוגע לשלב הבא נדבר בהמשך. אם אינך מתכוון לצפות בביתך- או שהנך מתכוון לקיים פסטיבל סרטים בישיבה- אתה מוזמן לשלב הבא בתהליך. השלב הבא בתהליך תלוי בנסיבות: אם מסירת הסרטים תהיה עם החזרה [כלומר: תצטרך לקבל אותם בחזרה באופן כמעט מיידי] או בלי [כלומר: אתה כבר תהיה אחרי שימוש בסרטים אלו]. כפי שאתה יכול להווכח בעצמך, אני מושפעת קלות מסטטיסטיקה, אל לך להבהל. כמובן. מה גם שעברת את המבחן ברמת 5 יחידות בהצלחה ראויה וכו. אוקיי. כאן אני שוברת את הראש איפה מתי ולמה. אבל מה שיקרה שם יהיה כך: אתה מניח את הסרטים בשקית שחורה מאחורי השיח שיהיה ב*שם* עליו נדבר בהמשך. אתה הולך מ*שם* ואחרי עשר דקות אני באה ומרימה את השקית השחורה שכוללת את הסרטים. אם זו העברה עם החזרה- אתה תמתין עד שאלך לאתר בקרבת מקום כדי לצרוב את הסרטים. אחר כך אשוב [בשעה שנקבע מראש] עם השקית השחורה, ואניח אותה באותו מקום. אעזוב את השטח, ואחרי עשר דקות תגיע אתה לאסוף את השקית. את השקית אתה אחראי להחזיר לטובי- עם כל התכולה שלה. אם ההעברה היא ללא החזרה יש להתייחס רק לחלק הראשון של השלב הנ"ל בתהליך מסירת הסרטים לידי. כלומר: עד הקטע בו אתה מניח את השקית ואני אוספת אותה. את השקית ותכולתה אעביר לבעליה על ידי שליח/ה ישיר/ה מטעמי- עד בית הלקוח. כלומר: הספק. התאריך, הזמן והמקום ייקבעו בהתאמה אתך. יש?

esterssh

New member
נשכרתי!

כמובן, גם לאוהד הפועל [=מבצעסבתא[ כמדומני] שמגיח הנה לאזור מדי פעם אני משתדלת להתחנפן- שמא הוא ייקח אותי לגמר בשישי ביוני.

לורוצה

New member
נשקול, נדון ונשלח תשובה (3 העתקים?)

כמה ידיעות טכניות: 1. המחשב שלי הוא יצור המונע ע"י מנואלה. נובע מכך - אין מה לדבר על צריבה/העתקה אליו וכו'. 2. לא פסטיבל, אבל חברי הישיבה משתדלים להעשיר את עולמם התרבותי של חבריהם. נובע מכך - אני אשמח ם הסרטים ישהו אצלי כשבוע (לפחות). 3. זה היה 4 יחידות ולא חמש. נובע מכך - את מבלגנת לי יותר מדי את המוח. אם אני מבין נכון, הצורב הקרוב אליך הוא הצורב של זאת שאת רובצת לה על המחשב, כן? אני מציע שהגברת תפנה על מחשבה מקום לחמישה דיסקים (תעריכו לבד כמה זה יוצא, אתן מספיק חכמות), נארגן העברה לזמן קצר (יותר מהר רק להעתיק מאשר גם לצרוב) ולאחר מכן השקית תחזור אלי. בקיצור, הבה לא נהפוך את זה למשהו כ"כ מורכב. (מה התוכניות לליל יום העצמאות? אולי אני אעבור בי-ם עם אוטו ואזרוק את הדיסקים באיזה תיבת דואר ומאוחר יותר בלילה אעבור לאסוף אותם מאותה התיבה?) אהה, אני עדין מנסה להסין למה אני נחמד אליך.

esterssh

New member
ואם אני רוצה לראות את זיו פניך?

[סמיילי מגחך בדשנות] ובנוגע לשטח- אני שמחה שאתה רוצה לבוא לאזורנו, הדבר הזה יקל עלי לתעד בכמה וכמה מצלמות את סדר הנחת השקית על ידך במקום הקבוע מראש, את החיטוט באף ואת החיוך הנבזי. מיותר לציין שכל מגע שלך בחפץ מחוץ לתחום גופך-בגדיך יותיר אחריו טביעת אצבע שתתפענח בנקל. המאבטחים שלי יהיו בהיכון על כל רעיון נבלתי שיעלה במוחך. כל זאת באם תתעקש לזרוק את השקית הנחשקת באיזו תיבת דואר כלשהי. והיה ולא, והיה ותראה לי את זיו פניך כפי שדרשתי- או אז כל הנ"ל בטל ומבוטל. XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX שתדע לך שלמרות שאני לא מתחנפנת אליך, עדיין אני חושבת שאתה בחור מוכשר ושיש לך פוטנציאל למרות שאינך מנצל אותו.

esterssh

New member
כמובן

בעלת הבית של מקום ההזנחה/ מפגש מטילה ווטו על מצב של זרוק-וברח. היא טוענת שזה מצב מלודרמטי שיש לאזן. תגיד שלום, יפה, ודי. זאת, כמובן2, בניגוד לדעתי האישית שיש לקיים אתך פגישה בארבע עיניים. וכמובן3, כמובן-כמובן, שסביר להניח שלא היא ובטח לא אני נהיה בסביבה כשכל האירוע המרגש הזה יתרחש. יש לנו התחייבויות קודמות. אי לכך ובהתאם לזאת, אנא פרוש את תכניותיך בירושלים עד לשעות הקטנות של הלילה על מנת שנספיק לבצע את ההעתקה הדרושה. וכו וכו. אני שונאת ניסוחים אל עורכי דין. וגם עורכי דין באופן כללי. חוץ מאחד, כמובן4, שיש לו פינה חמימה בלבי.

לורוצה

New member
יש סיכוי שתדברי בצ'רקסית?

זה לא שככה אני אבין, אבל זה יהפוך את זה ליותר ייחודי כמו שאת אוהבת. כמו שזה נראה כרגע, בעז"ה אעבור מתישהו בין 17:30 עד 19:00 ליד אותו המקום. אני כנראה אמהר למקום אחר, אז בכל מקרה מדובר בזרוק וברח. במידה ויהיה מישו באיזור בכלל לא אכפת לי לזכות לחזות בזיו פניו ולהחליף עמו שלום שלום. את דרך חזור לא ברור מתי אעשה. סיכוי לא רע שזה אכן יהיה בשעות קטנות יותר (חצות+). במידה ולא אספיק בהלוך לתת לכן את השקיק, אעשה את זה בחזור מתוך תקווה שאזכה בכל זאת לקבל אותה מתישהו בחזרה.

esterssh

New member
ובכן

בהתעלמות מוחלטת מהצעתך הנדיבה והנבונה שאתחיל למלמל לעצמי בצ'רקסית- שפה אותה אינני מבינה, ומשום כך חבל שדברי ייפלו על קירות אטומים, בעוד אשר בשפה העברית יש לי שתי אוזניים מאזינות. וממילא, כיצד זה אדבר צ'רקסית שעה שאינני מכירה אותה דיי/ דיה?- ובכן, זו התכנית בעברית צחיחה: אם אכן תגיע בין 17:30 ל-19:00 רוב הסיכויים שבעלת הבית תהיה בתוך הנכס שלהף קרי: בדירה [אם כי אנשים קטנוניים יטענו שאין זה נכס שלה אלא רק נכס שהיא עושה בו שימוש, ושלמעשה הוא שייך למישהו אחר, אך אל נתעסק בזוטות כיוון שלעת עתה היא לוקחת חלק פעיל בבעלות על הנכס, ולראיה: היא משתכנת בו ומשלמת את הוצאות החשמל, המים והארנונה שלו]. הדבר יגרום לשניכם להצטרך לשזוף זה את מראהו של האחרת וכן להיפך. ואת זיו הפנים, כמובן. אני לא אהיה שם, ככל הנראה, אלא אם כן האירוע אותו היא ואנוכי יוזמות יצריך הכנה מוקדמת- דבר שבהחלט ויתרנו עליו מראש. אם לא תגיע עד לאחר השעה 19:00 תצטרך ליצור קשר טלפוני עם בעלת הבית, ואם הדבר יקשה עליך עד מאד- תוכל לבקש מאדון נטובי למסור לה [או לחלופין: לי] הודעה דחופה. אם כי, אני משערת, לא תהפוך את כל העניין לפתטי כל כך. [אל תסקלוני באבנים. בין טיים יש צדק בדברי.] הכל תלוי בזמן נחיתתך באזורנו. אם העניין יתעכב יותר מכך- עד להמשך הערב ותחילת הלילה- שוב תצטרך לברר עם כבודה מתי תהיה בביתה על מנת שתוכל להעתיק אליה את הקבצים הנחשקים. הסרטים, אני מתכוונת. וכן, כל זה שווה את זה ["זה" הראשון מתייחס לסרטים, "זה" השני לסרט שנוצר כתוצאה מעניין זוטר זה של העברתם של הסרטים הנ"ל דרך כמה וכמה חובבי סינמה בשלבי התמכרות שונים]; הכל שווה את המאמץ אשר בסופו----- אשר בסופו יגיעו הסרטים של טובי- המיועדים לי, כמובן- לידיו המשתוקקות של לורוצה. [אח. חיסלת אותו. עכשיו כבר הגזמת לגמרי.] [חיוך מתעוות בשוליים הימניים] [קידה]

esterssh

New member
לעזאזל

תמיד יוצאות לי הודעות ארוכות, גם כשאני רק עונה לשאלה "מה השעה?". damn אותי.

לורוצה

New member
יש בי תחושה עמומה

שאני באמת עאדיף לנסות לתקשר עם החברה שלך. תקווי לטוב.

לורוצה

New member
כן, גמני חושב לעצמי

"מי הדיסלקט שכתב את ההודעה הקודמת"? ועז עני אונה להצמי: "אהה זה אני! מגניף!". יש שם באיזור מסנג'ר דלוק בכזו שעה?

esterssh

New member
../images/Emo9.gif כן, אתה

כי מקלדות- מאז הפכו פופולאריות עד אין קץ- יצרו באחת אלפי אלפים של דיקלסטים. השגיאה הנפוצה של אם/עם נצפתה יותר אפילו בקרב אלו שיודעים להבדיל ביניהן. בי סטרונג מיי פרנד, יו'ר נוט אלואון, יו'ר נוט די אונלי וואן און דיס פלאנט.

esterssh

New member
דרחגב

השאלה שלך לגבי המסנג'ר היא מופרכת: אם היה לך מישהו במסנג'ר בשעה ההיא היית יכול לדעת זאת בעצמך, לא? אלא ש-

לורוצה

New member
מופרכת או לא, אני רציתי תשובה.

ולהיות איתך באותה הסירה(הודעתך הקודמת) זה לא בהכרח מרגיע.

esterssh

New member
לא הצעתי מקום בסירה אתי

להיפך, דיברתי על שאר העולם חוץ ממני.

למעלה