מישל תמונה משודרגת תהנו... יש ממה..
M MeRmAiDe New member 3/2/06 #2 אובר אובר אובר מנסה יותר מדי. ולנסות יותר מדי זה לא מוצלח תמיד. ביחוד פה. נראית כמו כוכבנית פורנו מאשר...מה שהיא אמורה להיות?
אובר אובר אובר מנסה יותר מדי. ולנסות יותר מדי זה לא מוצלח תמיד. ביחוד פה. נראית כמו כוכבנית פורנו מאשר...מה שהיא אמורה להיות?
T TINKERBELL 15 New member 3/2/06 #3 תגידו מה שתגידו... ../images/Emo9.gif יש לה את זה בתור דוגמנית. [אולי היא לא תזכה בתכנית ואולי היא לא הכי יפה, אבל ממבט רק עלייה בלי קשר לכל השאר... יש לה את זה בלדגמן.]
תגידו מה שתגידו... ../images/Emo9.gif יש לה את זה בתור דוגמנית. [אולי היא לא תזכה בתכנית ואולי היא לא הכי יפה, אבל ממבט רק עלייה בלי קשר לכל השאר... יש לה את זה בלדגמן.]
ח חולה על רונוש New member 6/2/06 #5 תסבירו לי משהו... אם מישל רשומה לסוכנות של יולי ואחד מהפרסים של המקום הראשון הוא להיחתם שם, אם היא זוכה מה יצא לה
תסבירו לי משהו... אם מישל רשומה לסוכנות של יולי ואחד מהפרסים של המקום הראשון הוא להיחתם שם, אם היא זוכה מה יצא לה
ל ליביברבי New member 7/2/06 #8 גם אם היא לא מנצחת... תהיה לה המון חשיפה. אפשר לראות שכבר מעכשיו ינתנו לה הרבה עבודות. היא נוחה, תוססת, קופצנית ושחקנית. נראה לי שמנחה בערוץ הילדים יתאים לה
גם אם היא לא מנצחת... תהיה לה המון חשיפה. אפשר לראות שכבר מעכשיו ינתנו לה הרבה עבודות. היא נוחה, תוססת, קופצנית ושחקנית. נראה לי שמנחה בערוץ הילדים יתאים לה
ה השטן השחור New member 8/2/06 #9 חחחח זה יצא ככה../images/Emo126.gif../images/Emo194.gif שלוווםםםםםםםםםם זה כאילו סו אינטרנסינג טו להיות כאן!! אז כאילו זה מזה מרגש אינקדיבול טו סיי שהתוכנית הבאה היא פוקימון וואווו כאילו יס
חחחח זה יצא ככה../images/Emo126.gif../images/Emo194.gif שלוווםםםםםםםםםם זה כאילו סו אינטרנסינג טו להיות כאן!! אז כאילו זה מזה מרגש אינקדיבול טו סיי שהתוכנית הבאה היא פוקימון וואווו כאילו יס