מישפטים שלא נאמרו ויוכלו לשנות את ההיסטוריה

דווידו

New member
מישפטים שלא נאמרו ויוכלו לשנות את ההיסטוריה

1. "משם תמשיכו ישר ושמאלה לכיוון שוויץ" (משה רבנו על פסגת הר נבו). 2. "אל תשכחו להרוס את הקיר האחרון" (טיטוס, אחרי חורבן בית המקדש, 70 אחרי הספירה). 3. "אוגנדה? תנו לי לישון על זה ללילה" (בנימין זאב הרצל, 1894). 4. "רציתי לומר לכולם - בתוכי יש אישה רגישה. החלטתי לעשות ניתוח" (יאסר ערפאת, יסוד הפת"ח, 1965). 5. "עזבו אתכם מסבסטיה, יש לי בשבילכם פנטהאוס מהמם בבוגרשוב" (לוי אשכול, 1967). 6. "גולדה, בדרך למטבח, תבדקי אם הטלפון פועל, אולי הערבים יתקשרו" (משה דיין, 1973). 7. "אריק, אם אתה עובר את ה-40 ק"מ בס"מ, אני מרסק לך את הביצים" (מנחם בגין, 1982). 8. "שמעון, בחזרה מלונדון תביא ריבוק ואני אחתום לך על כל הסכם שתרצה" (יצחק שמיר, 1987). 9. "אמא, כואבת לי הבטן. את יכולה לקרוא לדוקטור גולדשטיין?" (ילד מקרית ארבע, בוקר פורים, 1994). 10. "אני יודע שזו הפגנה של שמאלנים, אבל תעשה טובה, תשלח עוד מאבטח" (כרמי גילון, 3 בנובמבר 1995). 11. "לאה, הבאת את השכפ"ץ מהניקוי יבש?" (יצחק רבין, בוקר 4 בנובמבר 1995). 12. "עזוב, נלך מסביב" (בנימין נתניהו, יום לפני פתיחת מנהרת הכותל, 1996). 13. "בגילי? לטפס את כל המדרגות האלה?" (אריק שרון, למרגלות הר הבית, 2000). 14. "זה לא לציטוט ולא לייחוס" (בנימין בן-אליעזר, בתידרוך כתבים, וושינגטון 2002). 15 "אינני יכול עוד" (שמעון פרס, 1981). ואתם יכולים להוסיף עוד ועוד מישפטים .

עוד דבר חכמה שהגיע אלי

תורגם בתרגום חופשי..שמרתי על הרעיון... רק אמא יכולה לדעת... כוס תה... יום אחד אמי הייתה מחוץ לבית והייתי בבית עם אבי .הייתי בערך בת שנתיים וחצי. מישהו הביא לי במתנה ערכת תה קטנה וזה היה אחד מהצעצועים החביבים עליי. אבא היה בסלון , שקוע בחדשות הערב כאשר הבאתי לו כוס "תה" שהיה למעשה רק מים. אחרי מספר כוסות "תה" והמון תשבוחות על ה"תה" המצויין, אמא שבה הביתה. אבא הכריח את אמא להישאר בסלון על מנת לראות כיצד אני מביאה לו כוס תה מכיוון שזה היה כל כך חמוד. אמא המתינה וראתה אותי מגיעה לסלון ומביאה לאבא כוס תה שהוא לוגם בהנאה. לאחר מכן היא אמרה (כמו שרק אמא יכולה לדעת...): האם אי פעם חשבת על כך שהמקום היחיד שהיא מגיעה אליו על מנת לקחת מים הוא האסלה.... ONLY A MOTHER WOULD KNOW......

אנאהיא

New member
ואפרופו משה רבנו ../images/Emo6.gif

שהיה כידוע כבד-לשון. שאל אותו הקב"ה: "לאיזו ארץ אתה בוחר להוביל את העם"? ענה לו משה: קָ....קָ....קָ... "אהה", אמר הקב"ה, "אתה מתכוון לכנען, בסדר לכו לשם". ומשה בכלל התכוון לקנדה!. מה שהיה משנה את ההיסטוריה שלנו, הא?

דווידו

New member
בטח היה משנה

אם להגיע ממיצרים לארץ כנען לקח לעם ישראל 40 שנה אז להגיע לקנדה....... אנחנו היינו עוד בעיצומה של יציאת מיצרים ואולי צאצאנו היו נענים מהחיים בקנדה

שלא לדבר שליל הסדר היה נמשך שנה מינימום

למה היה הרבה מה לספר....והגדת לבניך... וגו'...

למעלה