מישרד-הבריאות באמת אישר קיצור-קיבה לסוכרתיים?

shaul5540

New member
מישרד-הבריאות באמת אישר קיצור-קיבה לסוכרתיים?

אני רשום כ"חולה-סוכרת", למרות שאני ביכלל לא בטוח שאני אכן חולה-סוכרת.....אני שוקל 125קג על גובה 178 ואני פשוט לא מסוגל להילחם ברעב התמידי למרות שאני הולך המון....אני מזריק 600 יחידות אינסולין ביום ואני בטוח, שאם אעשה קיצור-קיבה והקיבה שלי תיסתם אחרי 3ביסים, אז אצטרך להזריק בימקום 600 יחידות ביום, רק 60יחידות ביום...כפי שקרה לי לפני שנתיים, כאשר לקחתי כדורי רדוקטיל וירדתי מ-130קג ל-80קג תוך חצי-שנה, כי לא היה לי תיאבון ביכלל והיזרקתי בקושי 50יחידות אינסולין ביום....כשהיגעתי ל-80קג, הוציאו את הרדוקטיל מחוץ לחוק, כי הוא כביכול עלול ליגרום להתקפי-לב...מעניין שה-FDA, שהוא אירגון שאיננו ניתן לשיחוד, לא הוציא את הרדוקטיל מחוץ לחוק, אלא רק הגביל אותו לחולי-לב....אבל אנחנו לא FDA, אלא נימצאים במדינת-היהודים, ששוחד כאן עובד שעות-נוספות....בקיצור אני בספק-רב אם אני אכן חולה-סוכרת, או שאני סתם שמן שלא מסוגל ליסתום את הג'ורה, כמו עוד כמה מאות-אלפים בישראל...ביום-כיפור האחרון צמתי סתם בשביל הקטע, התחלתי את הצום עם 105-סוכר וסיימתי אותו אחרי 24שעות עם 85-סוכר.....אז איזה מין חולה-סוכרת אני?....חולה-סוכרת לא-שמן אמיתי, מיתעלף אחרי 5שעות בלי אוכל....ויש עוד מאות-אלפים כמוני "חולי-סוכרת" שמנים/ות בישראל.....
השאלה שלי היא , האם זה נכון שמישרד-הבריאות, קיבל שכל סוף-סוף ואכן אישר קיצורי-קיבה לחולי-סוכרת כפי שקראתי בשבת בעיתון?....אם זה נכון, אז אין ספק שמדינת-ישראל תחסוך לעצמה הון תועפות, שמבוזבז על הרבה אינסולין לשמנים ועל ניתוחים, אישפוזים ותרופות מיותרים של בעיות-מישקל-עודף....אבל כאן בישראל לא בדיוק ההיגיון והצדק שולטים, אלא הכסף והטייקונים שולטים...לכן אני לא מאמין שמישרד-הבריאות עשה מהלך חכם כזה ולכן אני שואל כאן בפורום את המנהל, שאני מאמין שהוא בטח יודע אם זה אכן נכון שמישרד-הבריאות עשה משהו חכם......או שכמו בסיפור של הרדוקטיל, החברות העשירות שעושות מיליארדים ממכירת כול מיני אבקות חסרות-תועלת להרזייה, עלולות ליפשוט את הרגל, ביגלל הרדוקטיל ולכן גם אין סיכוי שיאשרו קיצור-קיבה לכול השמנים/ות "חולי-הסוכרת", כי זה גם יגרום לפשיטת-רגל של אותן החברות, שהצליחו להעיף מחוץ למיגרש את הרדוקטיל כאן בישראל...ואני בטוח שהם יצליחו לימנוע אישור של קיצורי-קיבה לשמנים/ות, כי הפקידים הבכירים והוותיקים במישרדי-הממשלה שלנו, דואגים היטב לכך שלא החוק והצדק ישלטו בישראל, אלא הכסף ושמן-הגלגלים ישלוט.... - בתודה מראש על תשובה נכונה! - שאול

אופירA

New member
מנהל
אני ממש לא מבינה אותך

יש לך BMI39.5, כמעט 40.
כבר לפני המון שנים לחולה סכרת או מחלות אחרות מותר לעשות ניתוח קיצור קיבה כבר ב-BMI35. אז אתה מזמן מזמן כבר נמצא בקריטריונים.
מה שאישר משרד הבריאות זה ניתוח לקריטריונים נמוכים יותר. אתה בכלל לא צריך את האישור החדש.

כל מה שאתה צריך, זה במקום להתעסק בהגדרות רפואיות, בכעס ובקונספירציות על "שוחד" ועל מדינת ישראל", פשוט להחליט איזה ניתוח אתה רוצה וללכת לרופא מנתח, ולהתחיל הליך של אישור לניתוח (בקופ"ח).

למעלה