מיש מיש מיש מיש מישנכנס אדר...

מיש מיש מיש מיש מישנכנס אדר...

מרבים בשמחה! מחר (וכבר הערב) ראש חודש אדר, אז יאללה! שירשור:למה מתחפשים??? ושיהיה חודש טוב!

אני לא מתחפש כי כל השנה

אני מחופש לכבאי

עמיחי נ

New member
אני ועוד כמה..למתנחלים...

זה מאוד פשוט..לובשים חולצה כתומה..כמה סרטים כתומים.. סנדלים תנ"כיות עם גרביים.. ובלוק...

ממש מצחיק!

אולי תתחפש לשוטר/יס"מניק? תתמגן כולך, ותמרח את האלה ואת הידיים שלך בדם...! /ועכשיו רציני חתיכת אדיוט! זה לא מצחיק אפאחד! כשאני מטפל, אני מטפל ללא הבחנה בין דת/גזע/לאום/מין/מקצוע! טיפלתי גם בשוטרים שנפגעו, וגם במתיישבים ומפגינים שנפגעו! זה שאני מתנחל, לא אומר שכל הודעה שלי אני אצטרך לקבל הודעות שיטנה בתור תגובות (ואתה עושה זאת קבוע)! ואני יכול רק לשער שאתה אחד מהטרולים שנוהגים לשלוח לי איחולים שונים וקללות לתיבת המסרים האישיים...

afiksambol

New member
חברים !

פתחנו בשרשור ברוח "מוכרחים להיות שמח...", בואו ונשמור על הרוח הזו, אחרי הכל, כולנו חכמים, כולנו נבונים, כולנו יהודים וכולנו כאן בשביל אותה מטרה.

עמיחי נ

New member
רגע..רגע..

ע"פ משפט אחד הסקת כ"כ הרבה מסקנות מוטעות.. אני וחברים שלי מתחפשים למנתחלים(אלימים) בשביל הצחוק שבדבר.. זה לא אומר שיש לתחפושת קשר לדעות הפוליטיות שלי(שהן בעד המנתחלים! אז אל תתחיל להאשים אותי בכל מני דברים חסרי בסיס). אני לא שולח לך הודעות לתיבת מסרים(אין לי מושג מי אתה בכלל..ומה הדעות שלך..זה גם לא מעניין אותי יותר מדי) ואם תיקח את הדברים יותר בקלות אז תראה שאפשר גם לצחוק עם המתנחלים...

afiksambol

New member
השנה עוד לא החלטתי למה להתחפש

הצעות יתקבלו בברכה. בשנה שעברה, לעומת זאת, היתה לי תחפושת מדהימה, שזכתה במקום הראשון בתחרות התחפושות (היא גם היתה המתמודדת היחידה...). גבירותי ורבותי, התחפושת האולטימטיבית : פרה-מדיק. פעמון בקר על הצוואר, סטטוסקופ על ידו. סרבל לבן עם איזה Star Of Life ופסים כתומים, מקושט בכתמי פרה שחורים. אוזניים ורודות (אפשר גם להוסיף אנטריקוט אם ממש רוצים...) בהצלחה.

afiksambol

New member
וככה זה נראה מלפנים

כל קשר לדלמטי, מקרי בהחלט...
מוּוווווווווו.........

nikonit

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo6.gif

הפרצוף מגיע יחד עם התחפושת באריזה

afiksambol

New member
../images/Emo148.gif

כן וגם המון
ו
(אני לא יודע מה כולם רצו ממני, אני בסך הכל מילאתי מצווה, ככתוב : "עד דלא ידע...")

afiksambol

New member
שלום גם לך....

אותך באמת שלא ראינו כאן שנים. לגבי תחפושות, נסי למצוא רעיונות מקוריים פה....
חג פורים שמח

למעלה