מיתוג מחדש

מיתוג מחדש

אני רוצה לשאול לגבי הפיצריה השכונתית שלנו. מדובר בפיצריה משפחתית, עתיקת יומין, שלאחרונה המכירות ירדו משמעותית בשל פתיחת עסקים דומים בסביבתה.
אני רוצה לעשות לה מיתוג מחדש, ריענון של הניראות, של הלוגו ואולי אפילו של השם.
המתכון לפיצה ישאר אותו מתכון- לא מחליפים מתכון מנצח, שזה אגב היתרון שלנו- הותק והטעם המעולה.
הייתי רוצה לשאול מה דעתכם לגבי שינוי שם... מדובר ממש במיתוג מחדש. האם זה עלול לסכן את העסק שלנו?

לצרוך כל התהליך והשיפוץ, כנראה שנזדקק להלוואה קטנה. לאיזה מסלול כדאי לנו לפנות?
תודה מראש.

tedkovits

New member
מיתוג מחדש - פיצריה

לרוקדת שלום,
מדוע מיתוג מחדש?
שאלות שעלייך להשיב עליהם בכדי להגיע למסקנות:
1. האם המותג שלי מוכר? אהוב? מה חושבים הלקוחות שלי על המותג / על המוצרים שלי / על השירות שלי / על הנראות / על הפיצריה.
2. מדוע ירדו המכירות של הפיצריה? את טוענת שבגלל תחרות חדשה בסביבה - עלייך לבדוק היטב טענה זאת עם לקוחות והקהל השכונתי שלך. לפעמים מה שנראה לך מובן מאליו (במקרה זה תחרות) לא בהכרח נכון, יתכן שהירידה נובעת מסיבות אחרות / שונות ממה שאת חושבת.
3. האם מתחרים מציעים מחירים נמוכים יותר? שירות טוב יותר? פיצריה יפה יותר? מוצרים אחרים / נוספים? חבילות קומבו אטרקטיביות יותר? משלוחים מהירים יותר? פרסום אזורי טוב יותר?
4. אם כדברייך המוצר מעולה, הוותק הוא יתרון, והטעם מעולה, (ליתר התכונות אין התייחסות) אין כל סיבה להחליף את המותג, אולי העסק זקוק לשיפוץ בכדי להיראות יפה יותר, אך אין לקשור זאת עם מיתוג מחדש.
מקווה שעזרתי.
תיאודור
[URL]http://www.gnh.co.il[/URL]

למעלה