מיתון בשוק החתונות

שמופית

New member
הכתבה בחסות בית רסיטל ../images/Emo35.gif ../images/Emo13.gif

אגב, אמא שלי סיפרה לי שהיא דיברה אתמול עם התופרת שלה, שסיפרה לה גם על המיתון הזה בענף החתונות. ואני שואלת - אם יש כזה מיתון... למה עדיין שוחטים אותנו

J-סיקה

New member
את יודעת מה זה נכון לגבי כל השוק

גם בתיירות כל כך רוצים שנתייר בארץ ובביתי המלון בארץ לא שמעו על הורדת מחירים ובאותו מחיר של חופשה בארץ נוסעים ליותר זמן בחו"ל

שמופית

New member
נכון ../images/Emo70.gif זה ממש מעצבן ../images/Emo70.gif

מצד אחד בוכים על מיתון ושאין עבודה ומצד שני כשאת כבר רוצה לצאת לחופשה, שוחטים אותך במחיר, שבאמת במחיר של סופ"ש לזוג בים המלח עם טיפולים, עדיף כבר לסוע לטורקיה ולבלות בחמאם יום שלם

הילית*

New member
יש גם אתרים באירופה מאוד זולים

מישהי מהעבודה שלי נסעה לפני כשבועיים לסוף שבוע בבודפסט ב- 300 דולר כולל מיסים (3 לילות). או פראג שזולה ומאוד מקסימה. אם רוצים לעשות שיפור בתיירות הפנים ארצית חייבים להוריד מחירים. הבעיה היא שכוח העבודה בארץ יותר יקר וזה נכון בכל הענפים וזה מה שגורם לבעיה בארץ ולסגירת מפעלים (הדבר נכון בעיקר בענפי הטקסטיל שהיום כמעט ואין טקסטיל בארץ

שמופית

New member
באינטרנט זה לא בעיה למצוא

דילים מעולים. תמיר ואני נסענו לטרום-ירח-דבש לצרפת דרך דיל שמצאנו באינטרנט וכרטיס הטיסה עלה לנו 280 $
כל המצב היום במשק הוא באמת בעייתי. כבר שום תחום לא בטוח ולא ידוע מה יהיה. נראה לי שאחת מהבעיות היא שאנחנו מחוברים יותר מדי לדולר ולמצבי הרוח שלו. אז כל פעם שהדולר קופץ ומזנק למעלה, ישר כולם מעלים מחירים בהתאם, אבל לא מורידים אותם כשהדולר יורד וחוזר לשפל (יחסי) וכך יוצא שהמחירים עולים אבל המשכורות לא מתעדכנות באותה מהירות...

שמופית

New member
סתם בצחוק.... קראת את הכתבה ../images/Emo35.gif

הקדישו שם איזו פיסקה שלמה להתחדשותם של אולמי רסיטל ולגימיקים שהם נותנים...

למעלה