מיתון...???

tairon

New member
מיתון...???

ובאלימות אין כל מיתון נהפוכו.. שהמצב בחוץ מלחיץ זה גורם לעידוד.. להביע תחושות של פנים..אבסורד????? תאמרו.. אבל.. האלימות גוברת ומדי יום אם נפתח יחד עיתון יומי כל עיתון זה לא משנה בכלל איזה.. נמצא שם... כתבות.. ומרוב שזה איכשהוא נכנס לשיגרה.. מילה נוראית שיגרה!! הכתבות הן קטנטנות במקום שיהיו גדולות ויזעקו לשמים.... וכתבתי קודם שיגרה.. כי מי שחי תחת אלימות.. אצלו כל יום תחת האלימות שווה לגיהנום של מטה... ולרוב עם במסגרת המשפחה הבעל הניף יד או רגל ... ההמשך יגיע לילדים... ולכל מי שנמצא תחת קורת הגג הזו... ולרוב הסביבה אוטמת את אוזניה... והצעקה צריכה להאמר מהסביבה הקרובה הרחוקה לזעוקקקקקק לא!!!! להעניש בחומרה!!! מיתון אולי יש בארץ שלנו אבל המיתון לא מתקיים באלימות כי היא מתקיימת באין מפריע כשהמיתון אולי.. תירוץ זול ונמוך... אז בואו נתעכב רגע על מה יש מה אין.. נתן תשומת לב למה שחשוב באמת.. נאהב .. נתן יד למנוע תופעות של אלימות במשפחה אחד כנגד השני... טאי מנהל פורום וידויים......שמצדיע למאי מאי על הפורום הזה!!!

tairon

New member
יציאת חירום..\אלפי ילדים מוכים

אלפי ילדים מוכים אלפי ילדים מוכים שאין להם קול נרקומנים עם עיניים מתות על כל חלום ורוד יש אלף שחורים זה מדהים איך אנשים עוברים ולא רואים עושים עצמם כאילו לא מרגישים זוועות כל כך ברורות שזה שקוף ועצוב אז בואי נסתכל נתאדה נתבונן רגע נתעכב על מה יש ומה אין בואי נסתכל נתאבן נתבונן רגע נתעכב על מה יש ומה אין כמו שקט מדומה בבתי חולים שקט מדומה בתוך הבתים נשים מוכות בוכות חרש אל תוכן כמובן שכל שליט עושה טרור בביתו ויוצא לטפח גינה אלפי בני זונות שצריך לעצור כבר היום אז בואי נסתכל נתאדה נתבונן רגע נתעכב על מה יש ומה אין בואי נסתכל נתאדה נתבונן רגע נתעכב על מה יש ומה אין אלפי ילדים מוכים שאין להם קול נרקומנים עם עיניים מתות על כל חלום ורוד יש אלף סיוטים ואמהות בוכות בוכות בוכות כמו שקט מדומה בבתי חולים שקט מדומה בתוך הבתים נשים מוכות בוכות חרש אל תוכן כמובן שכל שליט עושה טרור בביתו ויוצא לטפח גינה אלפי בני זונות שצריך לעצור כבר היום אז בואי נסתכל נתאדה נתבונן רגע נתעכב על מה יש ומה אין בואי נסתכל נתאדה נתבונן רגע נתעכב על מה יש ומה אין

may may.

New member
מלחמתה הפרטית...

כשהתופת בחוץ פזורה בכל התקשורת התנגשויות הממשלה, השרים מלחמות בין מדינות על שטחים היא יושבת לבדה בביתה ולוחמת את מלחמתה לעת ערב, שומעת את צעדיו במעלה המדרגות ופחד בליבה מרעיד את גופה שמחה על כך שילדיה ישנים פן ישמעו את הזוועה ואינה יודעת אם שמח או כועס הוא ואיך יכנס היום לביתם נערכת לקראתו, עוד קומה אחת במדרגות היא תדע אם שוב תחטוף את המכה או הפעם תקבל נשיקה.

joy24

New member
שרק לא...

שרק לא יעצבנו אותו בעבודה שרק לא ילך לשתות אח"כ שרק לא ישים לב שהתקלקלה מכונת הכביסה שרק לא יגיע עירני מדי שרק לא יגיע עצבני מדי שיפול על המיטה ולא יקום שרק לא יחפש למי להציק שרק לא יבוא משועמם שרק לא יחפש שעיר לעזאזל שרק לא יהפוך את הבית בחיפושיו אחרי החגורה שרק לא ישים לב שהחביאה אותה באימתה שרק לא ירביץ איפה שרואים שרק לא יעיר את הילדים שרק לא ינסו הם לעזור לה שרק לא יפגע בשערה משיער ראשם שרק לא תתעלף מן הכאב שתוכל לקום בבוקר לילדים שרק יירגע מהר וילך לישון כבר שרק יעבור עוד לילה שרק יעבור עוד יום שרק לא יעיר את הילדים שרק תצליח יום אחד לא להרגיז אותו שרק לא יאשים את הילדים שרק לא יעיר אותם , שלא יפגע בשערה משיער ראשם... שמישהו ישמע כבר, שיעשו כבר משהו שהיא תקום כבר ,שהיא תצליח להעיר מישהו לעשות משהו.. להגיד משהו... רק לא הילדים רק לא הילדים...
בהצדעה לטאי על האיכפתיות ומורידה את הכובע בפני מאי מאי -כל הכבוד יישר כח ובהצלחה בהמשך.. Joy

לי סהר

New member
לא הייתי אשה מוכה

אבל כן הייתי ילדה מוכה ובת לאשה מוכה בדברים של joy רק לא, ראיתי הרבה מילדותי כשקצת גדלנו אחי ואני והיינו כבני 9 ו - 10 היינו צועקים לו אבא אל תרביץ לאמא, עזוב אותה ואז היינו חוטפים בעצמנו ואמא היתה בוכה ומתחננת עזוב את הילדים. אני זוכרת בבהירות מצב שבו הוא מכה את אמא והיא כבר כפופה או ברצפה היא היתה מתחילה להקיא והוא ממשיך להכות, המפלצת. אף פעם לא ידענו באיזה מצב רוח הוא ייכנס הביתה. באיזה מצב רוח הוא יתעורר מהשינה. אני אישית לא יכולתי לדעת אם זה יהיה "רק" אונס או רק מכות או שניהם גם יחד והייתי מתפללת שמה שלא יעשה שייגמר מהר. לבנה

bondi4

New member
כל כך מדבר

כל כך אמיתי...... כמה נשים חשות ככה, פוחדות , חוששות , חרדות.....עד מתי????

bondi4

New member
אכן

האלימות חוגגת.... הסביבה אינה מתייחסת בכל מקרה מתייחסים למקרים כאל סיפור עלילתי, זה בחצר של מישהו אחר. איננו יודעים מה צפוי לנו, זה יכול לפגוע בכל אחת, באחותנו בבתנו,, אסור לשתוק, אסור לעבור לסדר היום. יש לזעוק ולהתריע ולהלחם בתופעה נבזית זו. אך אנא אותן נערות ונשים המכירות את החבר שלהן לפני הנישואין כגבר אלים (לא תמיד אפשר לדעת) ברחנה כח עוד נפשכן....אל תנשאנה לגברים אלימים. הם...לא ישתנו לעולם. אינני מאמינה בטיפול ובהדרכה. זה טבוע בדמם. רחקו מהם.

למעלה