מיתופיה 06 - מי מגיע ולאיזה הרצאות?

מיתופיה 06 - מי מגיע ולאיזה הרצאות?

אני רוצה לשמוע (ותודה להאבק ששאל
) את: fairywitch, כמובן - עם ההשוואה בין הארי פוטר למשה רבנו יעל סלע שפירו - על התרגום לחומריו יעל שולץ - על הארי פוטר בקריאה פמיניסטית ואת גילי בר הלל, כמובן - שכל מה שהיא תגיד יהיה בסדר, אבל מעניין אותי לשמוע על הקשר בין הארי פוטר לנרניה. סך הכל 6 שעות, יותר מיום שלם באוניברסיטה, ואני מקווה שאחותי תבוא איתי, כמו בשנה שעברה (שאז חשדו בנו שאנחנו שירלי שילר ואחותה
)

האבק

New member
יש לך טעות קטנה

ההרצאה של גילי בר הילל עוסקת בחומריו האפלים ונרניה - לא הארי פוטר ונרניה. אגב כל הרצאה היא פחות או יותר 45 דקות, למרות שהסלוטים הם של שעה וחצי. עשינו סלוטים ארוכים על מנת שיהיה למבקרים קצת זמן מנוחה בין הרצאה להרצאה. אני כמובן מגיע

ברור. אולי חשבתי שקוראים להרצאה

"האריה המכשפה והשרביט המעודן"? יופי, אז שתי הרצאות הארי פוטר ושתי הרצאות חומריו. כן, הרצאה של שעה וחצי זה ממש מוגזם, אבל נראה לי שיחד עם שאלות, הן יקחו שעה/ שעה ורבע.

האבק

New member
חלק ייקחו יותר וחלק פחות

בגלל זה אנחנו לא מגבילים את המרצים בזמן.

האבק

New member
בעקרון

יש לך שעה וחצי, אבל מאד מאד מומלץ לסיים את ההרצאה אחרי 45 דקות/שעה

Fairywitch

New member
שעה זה בסדר../images/Emo9.gif 45 דקות- מעט מדי.

למה זה מה שמומלץ? (אין לי טענה- סתם שואלת
)

האבק

New member
כי

כי הסיבה שבגללה נתנו לכל הרצאה שעה וחצי היא שלמבקרים בכנס יהיה זמן מנוחה בין הרצאה להרצאה, ולא לחץ מטורף וריצה מהרצאה אחד להרצאה השניה כמו בכנס כמו עולמות או אייקון. וגם שיהיה זמן לשאלות כמובן

Fairywitch

New member
לאו דווקא.שיעור אקדמי נמשך שעה וחצי

- תלוי עד כמה זה מעניין

אני! אני!

אני בא: 1. להרצאה שלי (מן הסתם... :p) 2. כנראה לזו של יוליה 3. כנראה לסרט 4. להרצאה של גדעון

Fairywitch

New member
איזה כבוד../images/Emo70.gif../images/Emo2.gif

אם אני כבר שם- אני אשאר להרצאה של גילי כמובן, ובטח אלך לאחת ההרצאות של רבקה, כי היא חברה טובה
הייתי רוצה להישאר לפעילויות המשעשעות, אבל הן נורא מאוחר!! מישהו מוכן לארח אותי ללילה?

Fairywitch

New member
אדבר איתך במסנג'ר בזמן הקרוב../images/Emo13.gif

אני כ"כ מחכה שיירגע פה כבר

למעלה