מיתקן לאופניים בקליאו

צא

New member
מיתקן לאופניים בקליאו

מבקש עזרה ממי שרק יכול: לאחרונה קניתי רנו קליאו B (שנת 99) וגיליתי שקיימת בעיה להשתמש במיתקן לנשיאת האופניים, כזה "המתלבש" מאחורי הרכב, באזור החלון האחורי. פשוט אין מקום ברכב לתפוס בו את הרצועות האמורות לחבר את המיתקן לרכב. אשמח לקבל עצות ממי שכבר נתקל בבעיה. תודה.

apress

New member
מכיר את הבעיה......

הקליאו הוא אמנם רכב חביב ונוח אבל יש לו אלרגיות קשות למתקנים אחוריים.מנסיוני(גם לי יש כזה רכב,להפתעת כולם...) ניתן לחבר מתקן אחורי,הבעיה העיקרית שאני נתקלתי בה הוא חיבור שתי הרצועות העליונות,הפתרון הוא לפתוח את דלת המטען,להשחיל את הרצועות העליונות בין הדלת לגג באזור הצירים,ולחבר את הווים לחלק העליון של הפח הפנימי המקיף את השמשה,זה יפתור לך את הבעיה,מה שזה לא יפתור הוא,את העובדה שהמנשא אף פעם לא ישב כמו שצריך על הרכב מכיוון שהפחים והשמשה בדלת המטען מעוגלים ולא נוחים לייצוב המתקן.מבלי להזכיר מעיכת פחים וניתורים מדהימים ופעלולי אופניים בחלק האחורי, העסק היה מפחיד האמן לי.... תנסה כל מיני אופציות למיקום המתקן,אני מאמין שבסופו של דבר תעשה את מה שאני עשיתי.... קניתי גגון ומנשא לגג,עולם אחר...... מקווה שההסבר ברור,בהצלחה!

timon1

New member
יש בחור מה קוראים לו בועז ארובס

יש לו קליאו בעייתית כמו שלך [לאחיו למען האמת אבל בטח יוכל לעזור], מתקן עם 6 רצועות וזה עובד יופי. לגבי מרווחים בעייתיים ברכבים שונים, לחלק מהמתקנים יש מין חוליית גומי קשיח למחצה המולבשת על הרצועה. החוליה נכנסת אל פנים הדלת והידוק הרצועות מצמיד אותה אל שפתי הפח הפנימיות שלא כמו הוו המוכר שתופס אותן מבחוץ.

shais1

New member
מתקן מתאים

קנה את המתקן שמוכרים ב- ACE ב- 129 ש"ח או ב- 99 ש"ח באוטו דיפו. כזה בבתמונה רואים אותו מותקן על רנו סניק (האחות הגדולה של הקליאו). יש לו את אותם מתאמים המאפשרים לחבר את הרצועות בחלק הפנימי של הדלת האחורית. בהצלחה

alonaski

New member
../images/Emo12.gif בחיים לא שמעתי כזה דבר!!!!...

איך אתה הולך וקונה אוטו בלי שבדקת קודם אם ניתן להרכיב עליו מתקן נשיאה לאופניים?!?!?!!?!?!!!! הלווווווווווו????????????? אתה קורא לעצמך "רוכב"?!?!?!?
סיפור מוזר ביותר!!!...
בכל מקרה, הפתרון הוא אחד - זרוק ת'רכב או תחליף למשהו יותר שימושי!
נו, באמת...!!!!!

צא

New member
../images/Emo52.gif

לא התכוונתי לפגוע בציפור הנפש
. זרקתי כבר את הרכב, וקניתי טנדר חדש. תודה

apress

New member
אל תשבר!!!!!

יתאחדו כל בעלי הקליאו!! אל תוותר על זכותך! עמוד בפרץ!!! הצטרף עכשיו לקבוצת התמיכה לרוכבים בעלי קליאו... עוד לא מאוחר,אוהבים אותך הרבה,אוהבים!

of ra

New member
או..פתרון פשוט ובטוח../images/Emo42.gif

פשוט להוריד את המושב האחורי ןלהניח יפה יפה, וממש בקלות, את האופניים בתוך הרכב.. בהצלחה

צא

New member
מי שמעריך איכות ופינוק בנהיגה

והכל במחיר שפוי, לעם הפשוט. צרפתיות נבחרות אחרות בהחלט באות בחשבון
. אני מזמין אותך לנסות

viczan1

New member
מה הבעייה../images/Emo70.gif../images/Emo35.gifתחליף../images/Emo73.gif ../images/Emo6.gif

למעלה