מיתר רצתה שאני אכתוב את זה פה...

מיתר רצתה שאני אכתוב את זה פה...

אם אני זוכר נכון ממשהו ששמעתי פעם, המקור של השם היפני של טאי, טאיצ'י, מגיע ממנגה כלשהי, שבה השותף שלו היה איירו וידראמון זירו, במקום אגומון. לאיירו וידראמון היה שם פרטי (מה שאין לדיג'ימונים בדרך-כלל): זירו מארו, שזה ביפנית "אפס עגול". ואיצ'י זה אחד. אז טאיצ'י וזירו מארו הם הספרות 1 ו-0, שאלה הספרות של הקוד הבינארי שממנו מורכב העולם הדיגיטלי. זה אם אני זוכר נכון. אבל גם לי יש תיאוריה לגבי השם של טאיצ'י: טאי יכול להיות קיצור של taiyou (אבל צריך לבדוק את הקאנג'י שאיתם כותבים את השם), שזה שמש. ושמש היא הצורה של סמל האומץ, והיא גם מסמלת את האופי של טאיצ'י. אבל זו סתם השערה שלי. הנה, מיתר. את מרוצה?

Digi Lista

New member
גם אני מרוצה../images/Emo13.gif

אהבתי את ההשערה,יכול להתפתח מזה אחלה דיון

Yuske

New member
וואו לא חשבתי לע זה ככה...

למעשה שכחתי מכל הקטע של זירו (נו המנגה הזו וכו) יפה!

אגב, בקשר למאט וטיקיי...

השמות שלהם הם yamato ו-takeru, וכאן זו כבר לא תיאוריה, אלא עובדה: הם נקראים על שמו של yamato takeru, גיבור מאגדות יפן, שפירוש שמו "גיבור יפן".

מה אתם מתלהבים? אלה רק עובדות../images/Emo3.gif

+תיאוריה קטנה שלי שכל מי שיודע יפנית בסיסית היה חושב עליה. אבל בעצם, אף-אחד מכם לא יודע אפילו יפנית בסיסית...המ...

star_female

New member
ד"א,

ה-ta בשם של טאי זה באמת אותה ta מ-taiyou. באמת לא חשבתי על זה קודם. o.o; (ועדיין יש שם את ה-ichi אז שתי התיאוריות יכולות להיות נכונות ^^) אה, ו-0 ו-1 מרכיבים כל דבר בינארי בעולם, לאו דווקא את העולם הדיגיטלי. 2 זה הבסיס הבינארי (הוא מורכב רק מ-2 מספרים, 0 ו-1, ומכאן השם שלו).

את לא הגבת להודעה הראשית, אז לא

החשבתי אותך. ובדקת את הקאנג'י?
יו, אז צדקתי ^^ ואני יודע מה זה קוד בינארי, התכוונתי שבהקשר לסדרה, הוא מרכיב (גם) את העולם הדיגיטלי.

star_female

New member
כי העולם הדיגיטלי קיים ברשת...

וכתבתי את זה בעיקר בשביל אחרים שלא יודעים מה זה. וכן, בדקתי את הקאנג'י

למעלה