מי אהבתם יותר?נמרוד או גלר?

קוב001

New member
מי אהבתם יותר?נמרוד או גלר?

לדעתי אורי גלר שחצן וההופעה שלו בעיניי לא משכנעת ומתרוממת.. מה גם הטענה הידועה של גלר כי בידיו יש כוחות על טבעיים והוא מסוגל כמעט לכל דבר גורמת לאי אמינות ורצון לתפוס אותו על חם.. נמרוד בשונה מעולם לא הצהיר כי הוא איש בעל כוח על טבעי ובעל כישופים.. ובאחת התוכניות שלו שמעתי אותו אומר מפורש שהכל טריקים ויכולות מחשבתיים ההופעה שלו הרבה יותר צנועה ומרתקת.. הוא לא חוזר על אותו בדיחה 40 שנה (הכפיות) אני נהנה מכל תוכנית שלו כמו שצריך ולא יושב תוכנית שלמה מנסה לחשוב איך לתפוס אותצו על חם ולהראות שאינלו כוחות אלוהיים.. מה אתם חושבים?

LittleFairy

New member
מסכימה במאה אחוז בכל מה שכתבת.

אורי גלר אכן שחצן והוא המעריץ מס' אחת של עצמו. אני לא אוהבת לצפות בקטעים שהוא מציג בתכנית שלו, ואני גם לא מאמינה לו, לעומת נמרוד שטוען בפירוש שאין לו שום כוחות על-טבעיים, ולכן אני הרבה יותר נהנית לראות את התכניות שלו. אני חושבת שהרבה יותר אנשים בפורום נהנים מהתכניות של נמרוד מכיוון שהוא משרה תחושה של אמינות ולא מחשיד ובגלל זה הוא גם הרבה יותר מסקרן.

MasterCool

New member
שימו לב למשהו!

אורי גלר יתפרסם בגלל כיפוף כפיות נכון? איך זה שעד היום הוא לא הציג את האמנות שלו בתוכנית? להגיד לכם למה? כי התוכנית בשידור חי, מצלמות מכל עבר.. וכיפוף כפיות בטכניקה שהאו עובד.. פשוט אפשר לראות בקלות למי שמבין קצת.. בדר"כ אפילו אחד על אחד הוא לא יעשה, הוא צריך כמה אנשים ולגרום להם לא להתרכז בו לשניה והוא יכופף את הכפית.. היום יש הרבה יותר שיטות, אבל כמעט בלתי אפשרי לעביר את זה בשידור חי, כי יש סיכוי מאוד גבוה שיתפס..

LittleFairy

New member
הוא כבר עשה את זה 3 פעמים בלייב:)

לפחות 3 שאני צפיתי בהן. גם נמרוד הראל מכופף כפיות, זה כבר לא מקורי

LiranTheWizard

New member
לפי מה שאני זוכר

הוא מעולם לא כופף את הכפית באופן ויזואלי ממש. כלומר, הוא תמיד כאילו כופף את הכפית, ואז הוא ניגש למישהו להראות לו את הכפיפוף שנוצר, ואז הוא הפעיל לחץ פיזי ע"מ לכופף את הכפית. מה שרואים אצל נמרוד זה משהו אחר. את כל השיטות שראית בתוכנית אפשר ללמוד מ-DVD מסויים שהבטחתי לא לחשוף למרות שלדעתי הוא כבר אוזכר. DVD מאוד יקר אבל כדאי למי שרוצה באמת לעשות את זה כמו שצריך.

הוא תמיד מכופף את הכפית בכוח פיזי

ברגע שלא מסתכלים ואז מראה את הכפית כאילו שהיא התכופפה זה סתמי ביותר כול השטות הזאת על הכפיות זה פועל רק על הסחות דעת סתמיות וכפיות רכות ומיוחדות

נערת MTV

New member
אני בכל זאת חושבת שנמרוד../images/Emo77.gif

הוא צנוע יותר. אחד שאפשר לסמוך עליו. מסקרן ומעניין גם כשיודעים שהכל זה בולשיט וטריקים (למרות שאני חושבת אחרת).

MasterCool

New member
בעיניין הזה

נכון שאין כעס על נמרוד כי לפחות הוא לא משתחצן או אומר שזה על טבעי או משהו.. אבל נמרוד עובד בשיטה אחרת, כביכול הוא מנסה להסביר את הטריק בצורה שתעבור שזה לא טריק אלה משהו אחר מטריק משהו לא מובן משהו שהוא לא יכול להסביר שכל אחד יכול לעשות, אבל בתכלס זה בולשיט..

tomorrow girl

New member
נמרוד הראל

המוח שלי לא מסוגל להבין שניתנו כוחות לבן אדם שמרוויח מיליונים ולא משתמש בזה לדברים כמו לתפוס פושעים וגם אני תופס שיש כזה דבר.

למעלה