מי אוהב אתכם יותר ממני?
...

Digi Lista

New member
מי אוהב אתכם יותר ממני?../images/Emo24.gif...

טוב,אולי יש עוד כמה שאוהבים כמו שאני אוהבת,אבל אני אוהבת המון ולא הייתה לי כותרת למה שאני רוצה לעדכן אתכם
חלמתי על הפורום הלילה,זה היה חלום מאוד מוזר,קראתי הודעות וכול פעם שרשמתי משהו לא ראיתי את השם שלי בכלל וכול פעם מישהו אחר היה רשום על ההודעות שלי מבין חברי הפורום,אני זוכרת שכתבתי הודעה וראיתי שהיא מופיעה בשם של מיתר והתחלתי להתעצבן בחלום בשלב מסויים כי מה פתאום לוקחים לי את ההודעות?
בכול מקרה מעבר לחלומות ההזויים והמוכרים שלי...מהבוקר אני עובדת על העלאת תמונות לגלריות,מדובר בעבודה קשה במיוחד גם כי מדובר בקרוב ל520 תמונות אצלי במחשב שרציתי לעלות(הכול...) ואי אפשר הכול ביחד וגם כי המחשב זז נורא נורא נורא לאט היום עוד לפני זה וכול כמה תמונות שהעליתי תפוז נתקע ואמר לי שיש שגיאה...אוקיי,אז עוד לא הצלחתי לעלות אפילו חצי ואני דיי בטוחה שכמה מהתמונות עלו יותר מפעם אחת(עוד לא בדקתי בשעות האחרונות,אבל בהתחלת היום גיליתי שכן ויש כמה שכבר מחקתי כי הן הופיעו פעמיים),אבל אנחנו מתקדמים...חלק מהתמונות לא נדירות אבל זה לא משנה... כדאי לבדוק בקטגוריות השונות(בעיקר עונה 4,שם בוודאות הכנסתי מעל 20 תמונות),כמובן שיהיו עוד מלא בהמשך השבוע/חודש/שנה וכו'... מקווה שתיהנו
מזכירה לכם שמאמרים שאני תמיד מחכה לשמוע כשבא לכם שיכנסו או קטגוריות חדשות בתמונות כדי שתעלו בעצמכם וכול דבר אחר שקשור לפורום,בא לי שרשור חורף,בא לכם?אני אתחיל...
יום שישי הזה ישארו לי בדיוק 100 שנה מקסימום לחיות במידה ולא ימציאו דרך להאריך חיים,איזה זקנה אני ממש לבית אבות
שיהיה שבוע מקסים לכולם ואל תשכחו לבוא לבקר ב

Digi Lista

New member
"ילדה אחת ומטרייה אחת"

שרשור תמונות חורף! למרות שרשמית עדיין סתיו אבל למה להיות קטנוניים?... תרגישו יותר מבנוח לעזור בהגדלת השרשור

Digi Lista

New member
"טיילתי כול היום בגשם"...

זה שיר ממש חמוד ששרנו תמיד במקהלה ביסודי...

Digi Lista

New member
"גשם גשם בוא"

אם יש לכם ציורים שציירתם שקשורים לחורף אתם מוזמנים לשרשר כאן ולעלות לגלריות
וכמובן במידה ויש לכם תמונות של דיג'ימון שקשורות איכשהו לחורף-שלג,גשם,מעילים... זה המקום(פעם היו לי מלא,עכשיו קשה למצוא ויותר קשה לשחזר...)

Digi Lista

New member
"שנינו יחד תחת מטרייה אחת"

אחד השירים שאני יותר אוהבת וקשורים לחורף...

Digi Lista

New member
"חורף-הגשם מטפטף על העורף"

האמת שהחורף זאת עונה שאני מאוד אוהבת. אני אוהבת גשם והולכת בו גם בלי מטרייה (כשהוא לא ברמה חזקה מידיי כמובן)למרות שהשנה אני בספק שאני אוהב אותו כשיש לי הסעה של ילדים עם כסאות גלגלים,הליכונים וקביים להביא שישה ימים בשבוע הלוך ושוב...אני אוהבת לשתות ולאכול דברים חמים,בכלל חורף זאת עונה מאוד מיוחדת שבה אפשר גם להתקרב לאנשים שבדרך כלל פחות יוצא בימים רגילים(למשל משפחה כי בדרך כלל לא נשארים מספיק בבית לדבר ולהיות ביחד)...

ליסטה!../images/Emo24.gifגם אנחנו אוהבים אותך!

חח החלום שלך נשמע ממש משעשע.וכל הכבוד לך על כל ההשקעה!התמונות מקסימות!

Digi Lista

New member
אני בעד../images/Emo70.gif

בכלל הייתי נורא שמחה שעוד חבר'ה כאן יוסיפו לשרשור...

strawberrys

New member
סטטה תודה על השרשור!

המחשב שלי עדיין מקולקל, ואני כותבת מהמחשב בבית ספר... המחשבים פה נוראיים(וגם יש פה ערסים מציקים...מזל שבסוף הספרנית הוציאה אותם), אז נכנסתי רק כדי לעדכןD: אוהבת

למעלה