מי אוהב את פינק יותר ממני

OhadArt

New member
מי אוהב את פינק יותר ממני

אם יש להקה כמו פינק פלויד ואם יש מעריצים כמו של פינק פלויד אז אני צנצנת עם מלבי או איך שקוראים למה שציףציף מכינה אוהב אותך ציפציף אוהב אותכם כולכם מעריצים גדולים! מי ייתן ובעוד אלפי שנות אור תקום להקה עם עומק כמו פינק פלויד שלנו יא חבורה של מכורים יותר ממני יא מעתמקים , אוהב כל מילה שלכם, וכל יום אני אומר אני מת מתישהו ככה לשבת בסבבה על איזה ערסל עם מחשב ניד שאין לי עם WIMAN או WIFI ככה במקום יפה (אולי בארץ) ולקרוא הודעה אחר הודעה מתחילת הארכיון. ובנימה זו, האם יש ספר בשפה העברית על פינק פלויד או משהו שקשור אליהם? ולגבי השנות אור...חח ברור שאי אפשר להשתמש בשנות אור כדי לבטח זמן , אם כבר אז מרחק, זה רק מראה כמה תכלס לא תהיה עוד להקה כמו פינק ועכשיו ציף תזכר באותם בני 17 שנונים אללק וחסרי בסיס, חומד הם גדלו הם כבר בני 22
אתם חמודים אתם!

אם כבר

אם כבר אתה נותן קיצור לשם אז: פ"פ או הפלויד. ואם כבר אז אנחנו אוהדים ולא מעריצים גדולים, מכורים מעתמקים(רבאק מה זה?). ואם כבר כתבת WIMAN ו-WIFI אז לאיזה שירים אתה מתכוון? ואם כבר פינק אז "היא לא מרגישה טוב והיא נשארה בבית-מלון" - הכל בגללך!!! ואם כבר אתה פה אזה מגיע לך "ברוך הבא לפורומנו". ואם כבר התחלת להסביר מה התכוונת "בשנות אור" אז בבקשה ממך, בלי הרבה קדיחות! כי כל אחד פה הוא קצין מנהרות, אז קבל זאת בחיוך
! ואם כבר........שתוק קרייזי שתוק!! אתה מעצבן! סליחה, אני באמת עייף .... אני הולך לישון . ל"ט ושבוע טוב לכולם

אתה חמוד בעצמך!

אין לי מושג על מה אתה מדבר, אבל אנחנו אוהבים אותך גם!
אין ספר על הפלויד בעברית - עדיין. לאחר שאשלים את הביוגרפיה של ווטרס, עד יום הולדתו (בעוד 3 ימים), נתפנה לנסות לכתוב ביוגרפיה פורומית מפורטת. בינתיים, יש רק ביוגרפיה מקוצרת, שהעליתי למאמרים.

OhadArt

New member
אוהב אותך crazy diamond 84

לשאלתוך: WIFI...WIMAX...סתם שתדע ... טכנולוגיות לגלישה אלחוטית באינטרנט. פינק...בדיחה ידועה תרשה לי להקדים בתור אחד שנולד ב84....ברוך הבא לעולמנו קצין מנהרות? מישהו אמר רפיח? אם לא היית מציב לעצמך כל כך הרבה משימות בהודעה אחת...אני בטוח שלא היית שונא אותי אוהב אותכם שוב ושוב! ציף תודה אם הבנת את פינק פלויד אני בטוח שתצליחי להבין אותי

למה פיוס?

רבנו בכלל? בכל אופן, חשוב שתכיר, קרייזי, הילד הרע של הפורום. נעים מאוד. הילדים יתעוררו ולא ידעו מה קרה פה!

Elinor BC

New member
חחחחחחחחחחחחחח

פסיכודלי והזוי ביותר !! (איפה צנעני שצריכים אותו?!)

thezanani

New member
הרבה יותר קרוב ממה שאת חושבת ../images/Emo123.gif

אני ישות,לא לשכוח.

LuLuLu iT

New member
../images/Emo69.gif ברוך הבא. ../images/Emo140.gif

זה הפורום היחיד שאנשי לא אומרים את השם שלהם כשהם מצטרפים.
אנחנו אמורים לנחש? לקרוא לכם בניקים? אניוואי, נעים מאוד, אני יערה.

LuLuLu iT

New member
../images/Emo69.gif אבל לא בטוח. P:

אני מכירה מישהי עם ניק "נטלי" והשם שלה הוא בכלל נועה.

thezanani

New member
גוטיות ירוקות,חושבות את עצמן.../images/Emo69.gif

השפם שלי!!!שלי!!!

LuLuLu iT

New member
../images/Emo69.gif שומעי סעדו שחורים,

גילתי במה אתם חולים, חוסר מקוריות משווע! אתם מקנאים באנשים שכותבים הודעות ומאמצים אייקונים.

thezanani

New member
שמע ישראל!

עיננו דומעות כשאנו רואים אתכם מגלים יצירתיות פלאית ומובילים צו אופנה חדש,מראה הקישוא הדלוח. ואנו מעבירים ידינו על קווצות השיער הבודדות שעל פדחתנו הבוהקת,לובשים כיפת בגודל של סוכת אבלים ומבקשים חנינה מהנשיא. ובוכים בכי של תמנים.

למעלה