מי אוהב את ריימונד?

NirLeviFan

New member
מי אוהב את ריימונד?

היי חברה, מי פה מעדיף את ריימונד על פני רוברט?...אני אישית חולה על ריימונד ורוברט מעצבן אותי..מה לגביכם?

axnholic

New member
תשובה

אני אישית מרחם על רוברט. למרות כל המוזרויות שלו. הוא זה שתמיד מבין אנשים ויודע להגיד את הדבר הנכון. ריי (נו, זה החבר שלי) הוא מצחיק בטירוף. אני אישית אהבתי את רייברט (והמבין יבין)

NirLeviFan

New member
המבין מבין!

כן, רייברט היה מדליק....אבל ריי רומנו הוא הכי מצחיק, תיך וחמוד בעולם הטלוויזיה....חוץ מניר לוי...

axnholic

New member
סדרת המשך: מי אוהב את דברה?

את מי אתם מעדיפים? הפעם יש שינוי מהפרק הקודם. הפעם יש לכם 3 בחירות: 1) דברה 2) מרי 3) איימי אתם צריכים לדרג את הנשים במקומות 1, 2 ו-3. אסור להגיד- את כולם אני אוהב באותה מידה והנשים אינן יכולות לחלוק את אחד המקומות. אתם צריכים לקבוע את גורלם. ותזכרו, כל קול משפיע אז לא להתעצל.

אז ככה../images/Emo168.gif

1) איימי - לא מעצבנת רצח 2) דברה - אומנם צועקת - אבל בצדק 3) מרי - אין לה שום זכות לשפוט את הבישול של דברה ועוד משהו קטן היום היה את השיר פתיחה של העונה האחרונה - "אהבה חייתית" איך קוראים לזה באנגלית ומי המבצע ועוד משהו בסטאר וורלד ובערוץ 3 הפרקים לא באותו סדר - מישהו מוכן להגיד לי מי מביניהם הולך לפי הסדר? חולה על ריימונד ועל שריפת המטבח שהוא עשה

axnholic

New member
לשאלות שלך אין לי תשובה אבל...

יש לי לשלי
1) דברה- יכולה להיות כלבה לפעמים אבל איך אפשר שלא לאהוב אותה. 2) מרי- כן כן. אני לא שופט על פי הנחמדות אלא על פי הדמות מכל הבחינות. היא אומנם משגעת אנשים וגם אותי לפעמים אבל היא קורעת אותי מצחוק. 3) איימי- באמת שלא רציתי לשים אותה מקום שלישי אבל האידיוט ששם את החוקים הכריח אותי
. למען האמת היא די מעצבנת, אולי זה בגלל ההורים שלה או משהו.

AsHtOn GiRl 3

New member
גם אני חושבת כמוך../images/Emo13.gif

ריי פדשוט מושלם
ומצחיק.... גם רובי מצחיק ואני אוהבת אותו אבל הוא מעצבן לפעמים
הקנאה שלו גם כן מעצבנת

למעלה