מי אוהב כאן הארי פוטר ומטאליקה?

../images/Emo140.gif ../images/Emo3.gif

איך אפשר בלי הארי פוטר
ומטאליקה זה באמת נחמד

אגב לונה..

בהקשר לשרשור הפרעות האישיות שהיה כאן, שמתי לב שיש ללונה את כל התסמינים של schizotypal -
Many believe that schizotypal personality disorder represents mild schizophrenia. The disorder is characterized by odd forms of thinking and perceiving, and individuals with this disorder often seek isolation from others. They sometimes believe to have extra sensory ability or that unrelated events relate to them in some important way. They generally engage in eccentric behavior and have difficulty concentrating for long periods of time. Their speech is often over elaborate and difficult to follow.​

לא משוגע על הארי פוטר אבל

מטאליקה אכן חביבים, למרות שלאחרונה אני אוהב רק שירים מסויימים שלהם חלק גדול (במיוחד החדשים, St. Anger) מתקרב להיות זבל מסחרי

Greebo

New member
מתקרב להיות זבל מסחרי? Oם

כלומר פאק בנאדם.. הם יותר גרועים מלינקין בלאדי פארק כשזה מגיע למיסחור.. *טיק טיק טיק טאק* הו...ניפלאות הליריקה P: האלמובים היחידים ששווים משהו הם שלושת הראשונים...ואני די חושב שזה בגלל שנישאר קצת מהכישרון של דייב מאסטיין שם.. P: נאמי.. והארי פוטר זה נחמד... אבל באותה מידה כמו שבראיין אדמס יכול להיות נחמד, זה קיטשי לגמרי ומחובר דימיון אבל מספיק קליט וקליל על מנת לקשור את עצמו לרוב רבדי החברה.. או משהו כזה..

לגבי מטאליקה

אני אוהב חלק מהשירים שלהם אני לא יכול לקרוא להם זבל אם אני אוהב אותם ואני דיברתי על האלבומים הישנים, כפי שהזכרתי, החדשים גרועים. אבל זו רק דעה אישית

Beautiful Scar

New member
מטאל** וזה לינקין פארק

ולינקין פארק זה ניו מטאל. וזה בכלל לא המטאל האמיתי שבי בשוש חח

למעלה