מי אוהב פה את הבובלילים?

מי אוהב פה את הבובלילים?

רציתי לבדוק אם באמת יש כל כך הרבה אנשים שמעריצים אותם מי שאוהב אותם שירשום כן ומי שלא לא ומי שאוהב רק אחד מהם שיגיד מי

מאוד אוהב את יוסי, מאוד לא אוהב את עינב

יוסי בחור טוב, מצחיק, בעל חוכמת חיים לא מבוטלת, מסתדר עם כולם, לא לוקח כלום ללב. עינב סתם טיפוס צעקני וולגרי.

Fairywitch

New member
מחבבת מינוס את יוסי- מתעבת את עינב.

לא יודעת אם הייתי מצביעה לו, אבל הוא משעשע (אם כי לאחרונה פחות, הוא התחיל למחזר בדיחות).

אוהבת אותם כל כך

בלעדיהם התוכנית לא מעניינת בכלל ולגבי יוסי, אני דווקא אוהבת אותו גם כשהוא רציני, יש לו חוכמת חיים כזאת עם הרבה טוב לב, כשצריך הוא מצחיק כשצריך הוא רציני ורגיש, אני איתו עד הגמר.

קאראט

New member
מעריצה - לא, מעדיפה את עינב

מפני שאר דיירי הבית, מן הסיבה שהיא אמיתית כל כך, כנה ושומרת על זכות קיומה בבית הזה, תוך הסתייגות על התנועה המגונה ששלפה מול המצלמה בשבוע שעבר.

u r a n i a

New member
אני מתה על יוסי../images/Emo99.gif

הוא הורג אותי מצחוק.. לעינב יש לי חיבה - בעיקר בזכות זה שהיא הבת שלו.. אבל אני מעדיפה אותה על כמה אחרים שם.

BeN ShaDe

New member
יוסי. ../images/Emo99.gif יוסי. ../images/Emo99.gif יוסי. ../images/Emo99.gif

לגבי עינב - נכון שהיא אמיתית וכל זה , אבל היא בעיקר פרחה ברברבית שבהרבה פעמים חושבת רק על עצמה ורק לטובתה.

אני אוהבת את שניהם

Yaki J

New member
ממש לא מעריץ אותם

אבל מאד מעריך את עינב אחרי השיחה שלה עם צבר, שלצערי הרב ראינו רק את החלקים הטיפשיים שלה בערוץ 2. מאז השיחה איתו שהיתה יפה ונבונה והראתה שהיא ממש מבינה את מערכות היחסים והכוחות בבית, אני מעריך אותה יותר. אבא שלה הוא מוקיון. אני לא שונא אותו אבל גם לא אוהב אותו ולא הייתי מסמס לו לעולם.

כולם מפחדים מהבובלים

הם יודעים כמה שהם באמת חזקים במשחק ולכן כולם רוצים להדיח אותם. עכשיו יוסי נותן לעינב שיחת מוטיבציה אמיתית וחכמה מאוד ישר מהלב כולם בוילה היו מתים להיות במקום עינב.. עם הבאנדם הכי חזק בוילה.

למעלה