מי אחראי על גני השעשועים?

מי אחראי על גני השעשועים?

המצב בישוב ממש מזעזע , גני השעשועים במצב נוראי , מלוכלכים , מתקנים שבורים , פשוא מביש , למה תושבי לפיד צריכים לנסוע למודיעין או לכפר האורנים כדי להנות מגני שעשועים מטופחים ?, בכפר האורנים גינת השעשועים , נקיה ויפה , מסוככת , פשוט כיף , למה אצלנו הכל כל כך מוזנח....אני מדברת על הגן שעשועים בביה"ס ועל הגן שעשועים ברחוב השקמה קרוב לביה"ס...מישהו יודע למי צריך לפנות?

מאד מוזר התאור שלך

בשבת האחרונה הייתי בגינת המשחקים ליד הבית ספר והגינה היתה מסודרת וכל המתקנים טובים. על איזה מתקנים שבורים וליכלוך האמא של ירין וטליה את מדברת עליהם. אולי מאז ילדים שברו.מה שכן שבור זה מעקה בטיחות ברחוב הרי ירושלים שמכונית התנגשה בו ועדיין לא תוקן.

מה שאת אומרת בעצם

שהגינות בלפיד יכולות לשמש דוגמא לתחזוקה מעולה ותיכנון מיטבי ליתר ישובי הסביבה. זאת הסיבה שהגינות בלפיד עמוסות משעות הבוקר המוקדמות ועד שקיעת החמה בילדים, מטפלות,ואימהות עם עגלות. צריך לפנות למועצה שתוסיף עוד ספסלים, מאחר שאין מקום לשבת.

אני לא מתיימרת לתת ציונים לגינות

רק ציינתי שהגינה ליד בית הספר נקיה מספיק ויש מתקנים סבירים. אם אתה חושב שבישובי הסביבה יש גני שעשועים מזהב אתה טועה. אני מכירה את כולם ובכולם תמצא את אותןנדנדות, מתקנים לזחילה, מגלשה אחת או שתיים ודשא. נכון שבכפר אורנים יש הצללה בגלל שאין שם עצים גדולים. אבל בגינה ליד בית הספר יש המון צל כי יש עצים מאד גדולים.

קצת הגזמת

אין המון מתקנים ואפשר אפילו להוסיף מתקן או שנים.אבל סך הכל הגינה הזאת נחמדה.

cmalca

New member
הגינה במצב עצוב...

הגינה מוזנחת מאוד. מלאת עשבים ובעיקר, קקי של עשרות הכלבים המסתובבים חופשיים בישוב. החול לעולם לא ראה מגרפה, והוא מלא זבל כולל זכוכיות מסוכנות לרגליים העדינות של ילדנו... מתקן למים קיים, אך אף פעם לא חובר לשמה צינור כנראה... המתקנים הישנים צריכים חידוש. יש שנים חדשים, זה נחון... ומה עם הגינה הקטנה בתחילת רחוב הדקל למעלה?? כנראה שאף אחד מאנשי הועד לא מגיע לנקודה הגבוהה הזאת... פשוט בושה!

JACKY35

New member
גני השעשועים

חבל שלא פנית אלי צר לי לשמוע אם אכן כך המצב אדאג לבקר שם כבר ביום א' אדאג לטפל מיידית במסגרת התחום שעליו אני אחראי { תיק תלונות הציבור / ואכיפה } אפשר גם ישירות לנייד שלי 0505304644 ואשמח לעזור ג'קי ועד הישוב

cmalca

New member
בדיוק היתי בגן כשג'קי בא לצלם...

והוא מיד הבטיח להעביר את התלונות ולטפל בהן...אמן!

ברזייה? למה בבית אתה שותה מהברז?

זה לא בריא. אני אם לא מסדרים לי שם מתקן לבירה מהחבית לא מתקרב לגינה יותר. סלח לי אבל ההתחזות שלך עוברת כל גבול.אני לא מוכן לסבול יותר מתחזים ללא תואר שלא סיימו בגרות אקסטרנית.

לא מפסיקים למצוץ לי

תדם. היתושים האלה

למעלה