מי אחרון? מילה אחרונה-ולאכול

מ.ש.ט

New member
מי אחרון? מילה אחרונה-ולאכול

קוראים לי זרובבל... אני לא יכול להגיד לכם את שם המשפחה שלי... הוא ארוך מדי... סתם, סתם. אם אני אגיד לכם אותו הם יתפסו אותי. מי יתפוס אותי? המגבות! הם רוצים להשתלט על העולם ולאכול

lorien

New member
ואני רביעית

אבל אני לא בטוחה שאני אוכל לבוא מחר...

Silver Fox

New member
ארג! לא קוראים לי סילבר פוקס!

קוראים לי לילך! אני אחרי מוריה

Silver Fox

New member
מילה אחרונה-חבורה

לאכול לאנשים את המוח. אל תיבהלו. אפשר להגדיר את זה כ"לאכול" כי בעצם הם משתלטים על מוחות של אנשים. אתה לא יכול לדבר מרצונך. לא לשתות מרצונך. לא לאכול ולא לעשות שום תנועה מרצונך. היירק הוא זה ששולט בכל, ומחליט מה תעשה ומתי תעשה ואיך תעשה. אתה עדיין יכול להרגיש, לחשוב, לחוש, אבל זה לא יעזור לך. החיים שלי נהיו מוזרים מהיום שבו פגשתי איזו שהיא חבורה...

Silver Fox

New member
(המגבות משתלטות על מוחות של אנשים)

למי שלא הבין, התכוונתי למגבות-יירקים...

אווווווווף............/images/Emo188.gif

תיפתחי כאן הודעה חדשה (לשירשור הזה, חבל לפתוח שירשור חדש) ותזכרו כולם-אסור להיסתכל בה!!! תיקראו עוד פעם את מה שרשמתי בשירשור שבו קבענו תורות. אולי לא רשמתי כל-כך מובן את החוקים-אבל אפשר להבין את שני החוקים הכי חשובים במשחק משם. 1. לא להיסתכל בהודעות!!! להמשיך מהמילה בכותרת בלי להיסתכל בפנים!!! 2. לשרשר את כל ההודעות להודעה הראשית (לא בתוכן, בתוכן תגיבו למי שלפניכם, רק בשביל הסדר)!!! מי שרוצה יכול להיסתכל בשירשור המשחק הקודם בעמ´ 7 (נראה לי...
) בארכיון.

תקראי בשירשור שניסיתי להסביר../images/Emo188.gif

מה התורות. ואוווווווווווווווווווף.............. לא הלך השירשור-משחק...... אבל חבל לפתוח שירשור חדש... תיפתחי כאן הודעה חדשה (לשירשור הזה) ותזכרו כולם-אסור להיסתכל בה!!! תיקראו עוד פעם את מה שרשמתי בשירשור שבו קבענו תורות. אולי לא רשמתי כל-כך מובן את החוקים-אבל אפשר להבין את שני החוקים הכי חשובים במשחק משם: 1. לא להיסתכל בהודעות!!! להמשיך מהמילה בכותרת בלי להיסתכל בפנים!!! 2. לשרשר את כל ההודעות להודעה הראשית (לא בתוכן, בתוכן תגיבו למי שרשם לפניכם, רק בשביל הסדר)!!! מי שרוצה יכול להיסתכל בשירשור המשחק הקודם בעמ´ 7 (נראה לי...
) בארכיון.

Silver Fox

New member
*מתכווצת* בסדר בסדר! בבקשה!

בבקשה אל תתנפלו עלי!!! מוריה, תתחילי שרשור חדש... אני כל כך מצטערת!!!!!! רק אל תהרגו אותי!

לא צעקתי או משהו...../images/Emo188.gif

(אם אפשר לצעוק דרך האינטרנט בכלל...
), רק הסברתי עוד פעם ממש בקצרה את שני החוקים העיקריים... פסדר?

אופס..../images/Emo188.gif

חשבתי שזה לא שלח את ההודעה הקודמת כי זה לא העלה את העמ´.... אז שלחתי עוד-פעם... עשיתי ´העתק´ אז זה לא לקח הרבה זמן.. רק שיפרתי כמה דברים, בגלל זה זה יצא שונה

Silver Fox

New member
../images/Emo26.gifהערה חשובה!../images/Emo36.gif

כלומר, להודעה עם הנקודה הכתומה... כי אז התגובה ממילא יורדת למטה וזה יוצא לפי הסדר... כי אנחנו לא יכולים ללחוץ על "הוספת תגובה" של ההודעות עם הסיפור... כי אז נראה מה כתוב!!!

Axvenom

New member
פיקששתי, אז מה

גנבת אנדילטים שכמותך, אקס הוא שלי,שלי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

מ.ש.ט

New member
מתחילה מחדש- התחיל

קוראים לי סבסטיאן... אני לא יכול לגלות לכם את שם המשפחה שלי... כי לעומת כל האנימורפס האחרים... לי אין שם משפחה... הכל התחיל

Silver Fox

New member
מילה אחרונה-סכנה

התחיל להיות ממש מסוכן, המצב. כולנו נמצאים בסכנה מפני כוחות האופל המרושעים של היירקים-נום. הם פיתחו גזע חדש, יירקים-נום, מסוכן פי שתים-עשרה מהיירקים... כולנו נמצאים בסכנה!

Axvenom

New member
מילה אחרונה -> לחמניית-קינמון

בסכנה שאקס היה אוכל אותי בזמן שהיתיי בהשתנות של לחמניית-קינמון

מילה אחרונה-´לקניית´.../images/Emo188.gif

לחמניית הקינמון היא אחת ההמצאות הטובות ביותר של בני האדם. אבל לא מזמן גיליתי משהו אפילו יותר אלוהי, אם זה בכלל ייתכן!!! מין חומר הנקרא "אקסטאזי" או משהו הדומה לכך. השגתי אותו מאיזה גבר חביב שפגשתי ברחוב. הוא הציע לי לקחת חבילה אחת של הצמח חינם!!! אני מרגיש שאני לא יכול להפסיק לאכול את זה. זה משגע אותי!! בזמן האחרון האיש הנחמד הפסיק לתת לי חבילות. הוא אמר לי שאני צריך לשלם על החבילות. לא הייתה לי בעיה עם זה. הרי היו לי חברים!!! הם יסכימו לעזור לי בזה אם ישמעו כמה הדבר טעים. הלכתי לג´ייק. ביקשתי ממנו מעט כסף לקניית--

Axvenom

New member
מילה אחרונה ------> נץ

לקניית קונדומים בגודל של טובאיס
הוא סוף סוף הצליח להשתחל ללידי נץ

למעלה