מי אלוף ידיעת הארץ של הפורום?

סופהו 1

Well-known member
בחושך הצלחתי לפתור נכונה 31/40 בפרק הראשון.
בפרחים הצלחתי 32/35.
נהנייתי.
וגם אני בסדר. משתדלת שזה לא יהיה על חשבוני.

קלייטון.ש

Well-known member
אני ממש גרוע בכל הנושא של התמצאות. לא זוכר את שמות הרחובות שפוגשים את הרחוב בו אני גר, חוץ מערים מרכזיות לא זוכר שמות של יישובים, אם ייקחו אותי בעיניים מכוסות לנקודה כלשהי ברחוב אבן גבירול בת"א, יסירו את הכיסוי וישאלו באיזה כיוון צריך ללכת בשביל לפגוש את ארלוזורוב, אני לא אדע לענות אפילו חיי יהיו תלויים בכך (לא שהחיים שלי כאלה חשובים בעיני). ואני עברתי ברחוב הזה, כמו ברחובות רבים אחרים בת"א, אלפי פעמים. בעיני כל מקום גאוגרפי נראה כמו כל מקום אחר. כל הנחלים נראים אותו דבר, כל ההרים נראים אותו דבר, כל היערות - אותו דבר. פעם נסעתי לטורקיה ועשינו סיבוב באיזו עיר שם (לא זוכר את השם שלה, בטח הרגילה אליה כולם נוסעים), ואמרתי שזה נראה לי בדיוק כמו שכונה בבת ים. או בחולון או בנתניה.

אני ממש גרוע בכל הנושא של התמצאות. לא זוכר את שמות הרחובות שפוגשים את הרחוב בו אני גר, חוץ מערים מרכזיות לא זוכר שמות של יישובים, אם ייקחו אותי בעיניים מכוסות לנקודה כלשהי ברחוב אבן גבירול בת"א, יסירו את הכיסוי וישאלו באיזה כיוון צריך ללכת בשביל לפגוש את ארלוזורוב, אני לא אדע לענות אפילו חיי יהיו תלויים בכך (לא שהחיים שלי כאלה חשובים בעיני). ואני עברתי ברחוב הזה, כמו ברחובות רבים אחרים בת"א, אלפי פעמים. בעיני כל מקום גאוגרפי נראה כמו כל מקום אחר. כל הנחלים נראים אותו דבר, כל ההרים נראים אותו דבר, כל היערות - אותו דבר. פעם נסעתי לטורקיה ועשינו סיבוב באיזו עיר שם (לא זוכר את השם שלה, בטח הרגילה אליה כולם נוסעים), ואמרתי שזה נראה לי בדיוק כמו שכונה בבת ים. או בחולון או בנתניה.
לי דווקא שמות רחובות עוזרים בהתמצאות.מחוץ לערים, אני אוהבת לדעת לאן אני נוסעת ולאן מגיעה.
בחו"ל כשהייתי בטיולים וסיורים מאורגנים, אני הייתי הנודניקית ששואלת בחניות ביניים איפה אנחנו.
כשגרתי בתל אביב בתקופת שרותי הצבאי, הכרתי את העיר טוב לפי שמות הרחובות. לא זוכרת הרבה מזה כיום.

צליליתה1

Well-known member
אין לי ספק שהתוצאה שלי היתה אמורה לשלוח אותי להתבייש בשקט בפינה
אבל הממשק שם לא משהו, התבלבלתי בחידונים, ברדק אחד גדול
אז במקום, בדקתי אם אני בן אדם טוב, קצת שיקרתי, ויצאתי ממש בסדר

GoldenEyes

Well-known member
אין לי ספק שהתוצאה שלי היתה אמורה לשלוח אותי להתבייש בשקט בפינה
אבל הממשק שם לא משהו, התבלבלתי בחידונים, ברדק אחד גדול
אז במקום, בדקתי אם אני בן אדם טוב, קצת שיקרתי, ויצאתי ממש בסדר
אני לא שיקרתי ויצא לי "יצאת צדקן. הסטנדרטים שלך לא מעולם הזה. ייתכן שהחברים שלך חושבים שאתה בלתי נסבל, אבל בינינו? החברה זקוקה גם למצפנים מוסריים כמוך"

למעלה