מי אלו 2 הלסביות בסידרה?

וממתי הן ככה?

ראיתי את הפרקים הראשונים..ורק עכשיו חזרתי...זה פעם ראשונה שהבנות יחד בסצינה כזו כמו היום?

noooga

New member
לא פעם ראשונה..

הייתה סצנה כזאת לפני איזה 2 פרקים (או אולי 3?) שראו את שתי הבנות האלה מתמזמזות ובעצם בסצנה הזאת מאט גילה שונסה לסבית.

noy13pour

New member
מה../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo129.gif../images/Emo54.gif

LuNa MaJnUnA

New member
אחרי הפרק של אתמול מסכנה ונסה.

כל מה שהיא עשתה בשבילה (רידלי קוראים לחברה שלה?) והיא לא שמה עליה

טוב מעניין

מעניין אם גם במציאות הן כאלה...אני תמיד מנסה לבדוק את זה דרך הנשיקה..אם היא עם תשוקה..אבל כנראה שאי אפשר לדעת..כי שחקניות מקצועיות יודעות לשחק אותה לסביות אפילו שהן באמת לא...

Tinkerblack

New member
לא חושבת שאפשר לראות לפני נשיקה

יכול להיות שאחת מהן דו מינית או משהו נגיד אני יודעת על עצמי(סט רייטית) שאם היה לי סצינת נשיקה עם בחור הייתי עושה את זה עם תשוקה בחיי היום יום גם נגיד אין לי בעייה להתנשק עם חברה שלי עם תשוקה זה לא אומר שאני לסבית אז לא תמיד אתה יכול לומר אם הן לסביות לפי זה או לא, אתה יכול לשאול אותן אם תהיה לך איזה הזדמנות חיח

איך?

אבל איך את מסוגלת להתנשק עם בחורה בתשוקה אם את לא לסבית..?או לפחות מחבבת בנות..? אני למשל לא מסוגל לנשק בחור בשום מצב בשום זמן..

Rachel47

New member
אצל בנים זה אחרת ../images/Emo15.gif

אצלכם יש בעיה עקרונית להתנשק עם בנים אחרים אצל בנות זה לגמרי שונה...לנו אין בעיה של אגו או איך יסתכלו עלינו אחר כך.. בגלל זה אנחנו יכולות לעשות דברים שאתם בחיים לא הייתם חושבים לעשות..

אני

אני כן ינשק בחור באירוע או משהו..אבל לא י ת נ ש ק ...שזה גם בנות נראה לי לא עושות אם הן לא עם נטיה לבנות או לסביות (או שחקניות)

בעיית אגו? ההיפך

לא רק שזה לא מפריע לנו איך יסתכלו עלינו אחר כך- זה מדליק את רוב הבנים חחחחחחחחחחחחח

Rachel47

New member
בדיוק...בנים נדלקים על זה ../images/Emo15.gif

חח זה באמת מצחיק לשחק איתם ככה
ו..לאלי.. לא..לבנות אין בעיה "להתנשק" בלי להיות לסביות...אף פעם לא ניסיתי למען האמת..כי אף פעם לא הייתה לי סיבה מסויימת..אבל קשה לי להאמין שזה יפריע לי אם אני אי פעם אאלץ לעשות את זה ובנים לא "יתנשקו" עם בנים אחרים..כי ככה זה..

Rachel47

New member
כן בעיקרון ../images/Emo15.gif

בנים ובנות מאוד שונים בהמון תחומים אני אפילו בטוחה שיש על זה פורום בכל מקרה אני שמחה שהבהרנו את ההבדל בתחום הזה

LemonLimeLilach

New member
זה נכון

אנחנו לא נגעלות מבנות אחרות, בנים לעומת זאת ממש ממש נגעלים מלנשק אחד את השני ומדובר כמובן על נשיקות אמיתיות ולא על "שלום היי מה נשמע".

למעלה