מי אלו? 2

• פותח הנושא naps
  • פורסם בתאריך

naps

New member
מי אלו? 2

מי הלהקה? במשך היום תקבלו פרטים על להקה, עד שתזהו את אותה. בהצלחה. צאו לדרך: הלהקה הוקמה ב 1970 בבוסטון שבארה"ב. אלבומם הראשון יצא שלוש שנים מאוחר יותר ונושא את שם הלהקה. סולן הלהקה היה במקור מתופף, ואף היה מתופף הלהקה כשעוד הייתה בתהליכי הקמה, ואף לא נקראה עדיין בשמה הנוכחי. כאשר הצטרף מתופף אחר, הוא הפך לסולן ב"משרה מלאה".

naps

New member
צמאים לרמזים?

שני האלבומים הראשונים של הלהקה לא היו הצלחה מסחררת. האלבום השלישי של הלהקה, שיצא ב-1975, היה פריצת הדרך שלהם גם מבחינה אמנותית-יצירתית וגם מבחינה מסחרית. הסינגל האחרון מאלבום זה יצא ממש לפני צאת אלבומם רביעי. לסינגל זה בוצעה גרסת כיסוי ע"י הרכב אחר, והשיר אף יצא באחד מאלבומיהם. לפני זמן לא רב (שנה-שלוש שנים, כמדומני) בוצעה גירסה לשיר ע"י שתי הלהקות יחדיו.

naps

New member
סליחה

פשוט לא הייתי פה. אני עוד כמה דקות אוסיף כמה רמזים. אני רק אעבור על מה שהלך פה כשלא הייתי...

naps

New member
ממשיכים...

רמז די גדול: ב-93 הוציאה הלהקה אלבום שבו שניים מהשירים המושמעים הרבים של הלהקה עד היום. עטיפת האלבום היא מעין מחווה לעטיפת אלבום של להקה אחרת שנחשבת לאחת הלהקות הטובות והמשפיעות ביותר בכל הזמנים.

naps

New member
עוד רמזים?

הם הוציאו השנה דיסק אוסף. כמו הלהקה מהמשחק הקודם, REM, גם להם יש שיר שהוא שיר הנושא של סרט.

naps

New member
ועוד רמז...

סולן הלהקה נוהג לתלות סרטים על המיקרופון בהופעות של הלהקה.

d.r.-rock

New member
אחי

נתת רמזים ענקיים ואין לי מושג ! יותר מידיי רמזים בלבלו אותי דווקא הרמז האחרון היה אמור ישר להקפיץ לי אבל זה לא הגיע

naps

New member
רמז גדול.

בגלל שאני עוד מעט הולך ואני לא רוצה להשאיר אותכם במתח עד מחר, אני אתן רמז גדול: בתו של הסולן גם היא מפורסמת.

naps

New member
אגב...

מי שפותר שינסה להסביר כמה שיותר מהרמזים שנתתי...

naps

New member
עוד קצת...

הלהקה ביצעה גירסאות כיסוי לשירים של הביטלס כמו: Helter Skelter I´m down Come together

Chandler Rulz

New member
ארוסמית´.... אולי..

אני ממש לא בטוח.. כי הבת של הסולן היא ליב טיילור..

naps

New member
אולי...

קודם כל, ביקשתי אני מבקש (וכנראה עוד אבקש)- לא לכתוב תשובות בכותרת... חוץ מזה- אתה צודק! אני אשב יותר מאוחר היום בלילה או מחר לסכם את כל הרמזים ולהסביר את הקשר שלהם ללהקה...

חחח רק עכשיו שמתי לב לחידה...

הייתי בטוח שזה משחק ציטוטים או משהו... והשם לא נשמע לי ממש מושך... "מי אני"... שיט! ידעתי את זה על ההתחלה... אורי שכחת לציין כי האירוסמית´ (השלמה) הופיעו בכמה סרטים ...

naps

New member
לא "זכרתי" או "שכחתי"

כלום... הרמזים הם או דברים שעלו לי לראש באותו רגע, או דברים שבדיוק קראתי באיזה אתר עליהם. סביר להניח שאם לא הייתם יודעים הייתי מגיע גם לזה בשלב מסויים... הרי יש עוד כל כך הרבה דברים אחרים שגם לא רשמתי עליהם. קשה לסכם קריירה של מעל שלושים שנה בכמה רמזים.

כן... ../images/Emo9.gif

אני אישית לא מת עליהם... די מופרעים.... מה שאני אוהב אצלם זה השירי רוק הפחות כבדים... למשל שיר הנושא של ארמגדון (שכחתי איך קוראים לו) ו- Dude Looks Like A Lady

MeijenShaggy

New member
גם אני ../images/Emo15.gif

עליתי על זה רק בזכות הרמז על ליב טיילר.. אבל זה גם הסתדר, כי הם שרו את שיר הנושא של הסרט "ארמגדון" - Don´t wanna miss a thing

למעלה