מי אלו?

• פותח הנושא naps
  • פורסם בתאריך

naps

New member
מי אלו?

בהשראת המשחק של "מוזיקה היא חיי" (אין לי כח לעבור לאנגלית עכשיו) החלטתי לעשות הפוך: אני נותן פיסות מידע על להקה, ואתם צריכים לנחש מי הלהקה. כל כמה זמן אני אוסיף רמז. בהתחלה זה יהיה קשה כי המידע יהיה מועט, אבל רמזים יצטברו לאט לאט וזה יהפוך להיות יותר ויותר קל. צאו לדרך: הלהקה הוקמה ב- 1980 ועדיין קיימת. את אלבומה הראשון היא הוציאה ב- 1982 יודעים? אני משער שעדיין שלא... רמזים נוספים בהמשך...

naps

New member
נוסיף מידע...

הלהקה הופיעה בארץ בשנות התשעים. בתוכנית הקיץ "רואים שש שש" שהייתה לפני שנים רבות, היה צריך לבחור את הקליפ היומי שיראו בסוף התכנית (נדמה לי בסוף...). שיר שלהם נבחר להראות הרבה מאד פעמים. חברי הלהקה, אגב, אומרים כיום שהם ממש לא אוהבים את השיר הזה.

naps

New member
ועוד...

הם הוציאו מעל 10 אלבומים. זוהי להקת רוק.

ניחוש רציני...

יש סיכוי שאתה מתכוון למטאליקה? זה בערך השנים האלו.. ואם אני הייתי הם גם אני הייתי אומרת שנמאס לי מ-Nothing else matters (למרות שזה השיר הכי יפה שלהם לטעמי...)

naps

New member
ניחוש ניחוש

אבל טעות. מטאליקה הוקמה באמת לא הרבה אחרי הלהקה המדוברת (1981) והוציאו את אלבומם הראשון,Kill ´Em All , ב- 1983. כמדומני, הם עוד לא הוציאו 10 אלבומים, אם כי הם אולי מתקרבים לזה. אין לי מושג אם הם הופיעו בארץ, ולא נראה ש nothing else matters יותר מידי נמאס עליהם, כי הם עשו לזה ביצוע מחודש לפני שלוש שנים ב- S&M. בכל מקרה, אלו לא הם...

naps

New member
שלא

תגידו דאני לא דואג לכם... עוד פיסות מידע.... את שלושלת האלבומים הראשונים שלהם ניתן לקנות כיום ביחד במארז יחיד. שיר שלהם נלקח להיות שיר הנושא של סרט שיצא לפני מספר שנים. השיר נכתב על הבן אדם עליו היה הסרט, אך השיר נכתב שנים לפני שיצא הסרט.

naps

New member
חיובי!!!!!!!

יפה מאד. מה הסגיר את התשובה? ואגב, שוב אני מזכיר, תשתדלו לא לכתוב תשובות כנושא ההודעה.

d.r.-rock

New member
צודק חטאתי ../images/Emo10.gif

מה הסגיר שאלת... אז חשדתי בהם אבל לא הייתי סגור על כך ומה שהביא אותי להכרעה בעניין היה הסרט שדיברת עליו
כל הכבוד אחלה תוספת למחשק שלי בהחלט יש מקום לאופציות כאלו
מה שמזכיר לי שאף אחד לא המשיך אותו מה אתה אומר נאפס? אני סומך עליך

naps

New member
סיכום המשחק.

להקת R.E.M ~~~~~~~~~~ להקת רוק שהוקמה בשנת 1980 בארה"ב. אלבומה הראשון, chronic town, יצא בשנת 1982. בשנת 1995 הם הופיעו בארף כחלק ממסע ההופעות שלהם לרגל יציאת האלבום monster. באותו סיבוב הופעות, אגב, חיממו אותם רדיוהד. השיר הנטחן ב"רואים שש שש" הוא אכן Shiny Happy People. הסרט המדובר הוא "איש על הירח" עם ג´ים קארי, סרט על הקומקאי אנדי קאופמן. שיר הנושא הוא man on the moon. השיר, אגב לקוח מתוך האלבום automatic fo the people שיצא בשנת 1992, וע"פ רבים, זהו האלבום המוצלח ביותר של הלהקה.

למעלה