מי אמרה את זה
אריאלה

T N T girl

New member
מי אמרה את זה ../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif אריאלה ../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

הפורום ממש ממש ממש יבש היום
מה עושים
טוף כבר נגמר היום כמעט ...
ואני בוכה כי מחרותיים חוזרים
כל שעה שעוברת זה סיוט ... חחח לא סתם אבל ... רציני איתכם
אמממ ואנשים
אפשר לקבוע שעה מחר שכולם יבואו לכאן ...
מה אתם אומרים על הרעיון
נראה לי נחמד ...
נפתח כזה שרשור חדש וכולם בפורום ואז אפשר לענות מהר וזה ...
יכול להיות קווווווווולי
פלייייייז תגיבו
כי קצת משעמם לי ...
ןואני גם רוצה לשמוע תגובות
בעצם אני לא שומעת כי זה פורום אבל ...
טוף אנשים אם באמת קראתם את ההודעה המשעממת הזאתי אז אתם בעצמכם די משועממים
חחח טוב בזאת סיימתי
בה ביי לכולם בינתיים
ולילה טוף אם אני עוד לא אשמע מכם ...

כן כן גם אני משועממת

אני חושבת שזה רעיון מצוין!!! בואו נקבע שעה... נגיד...12 או משהו כזה או אולי אחרי כי יש אנשים שישנים בשעות כאלו (
) אבל בכל אופן אני חושבת שזה רעיון מצוין! כי היום ממש אבל ממש היה משעמם בפורום... הוא בכלל לא זז היום! אולי בגלל שזה ראש השנה ורק משועממים נמצאים באינטרנט בראש השנה... בכל אופן אני מתחילה להתפלסף אז רק רציתי להגיד לכם שאני הולכת ל"ארוחת חג" (
) אצל חברה שלי.... ומחר אני אהיה ערה כבר ב-10(
) לצערי הרב כי אני פוגשת את חברה של אח שלי... אז לילה טוב לכולם וחלומות סונול!

motib4

New member
... ../images/Emo13.gif

היום חג, ובחגים, כפי שאני יודע, לא כולם נמצאים בבית (לפחות אני לא
). ככה גם הקטע של בית הספר. יש לנו הרבה פחות זמן, ואי אפשר לצפות שכמות ההודעות תהיה שווה לזו שבחופש.
תתעודדי! עוד מעט סוכות!!! יהיה לך [URL='http:///'] המון[/URL]ןן חופש... ובקשר לקטע של השרשור שציינת. סבבה.

ChEnmka

New member
לפחות יש הודעות

תגידו תודה על מה שיש וזה.. ואם יבש לכם תלכו לאיזה פורום אחר אני בטוחה שיש עוד פורומים נחמדים...

motib4

New member
זה פורום פעיל...

אפילו פעיל מאוד. ויחסית לחג- היו הרבה הודעות.

לא אמרתי ש

לא אמרתי שזה לא פורום פעיל.... אני אשתמש לדוגמא במה שנועה רשמה- "אני למשל לא הייתי פה כל היום וראיתי הרבה הודעות חדשות"... אז זהו ש... אני כן הייתי פה כל היום וכל פעם קראתי את כל ההודעות כך שלדעתי לא היו הרבה הודעות אבל לדעתך (שבזמן שלא היית ההודעות הצטברו) כן היו הרבה הודעות או בקיצור, מה שאני מנסה להגיד פה זה- אני עייפה!!!!!!!!!!!! אבל אין לי כוח ללכת לישון (
) אז אני אשאר עוד כמה דקות ואז אני אלך להתקלח ואז אני אחזור רק כדי לוודא שאף אחד לא רשם כלום ואז אני אלך לישון...

אהובתיייייי../images/Emo23.gif!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

לא תיאררררתי לעצמי שזאת את, ולא הבנתי למה כולם כותבים תודה אראילה וזה ואני כזה מה איפה אראילה?!?!? חחחחחחחחחחחחחחחחחח לא ידעתי ששנית כינוי או שזה הכינוי שלך אבל עכשיו אני יודעת
)))))))))))))))))))))))))))

למעלה