טוב בוא נעשה סדר עם מה שכתבת
בן גולן הגיע להופעות החיות יותר ממותן "ומיושב" ובמקרה שלו זה היה לו לרועץ יחסית לעצמו. 2 ההופעות הראשונות היו, יחסית לרמה הכללית של המתמודדים, עדיין יחסית די טובים ואילו השיר השלישי היה הנפילה הגדולה כשבדיוק באותו יום לא היה בוטום טו.
האחים אגמי היו מעולים ויציבים לאורך כל האודישנים וההופעות
למעט ההופעה האחרונה שלהם בלייב7.
ככה שב-2 המקרים חוסר ניצול הכשרון התבטא ב
אירוע חד פעמי וזה בדיוק מה שאמרתי מקודם שזה הפאק של הריאליטי.
אלה ממש דוגמאות חזקות לפאק של הריאליטי
עכשיו כשאני כותב לך בא לי רעיון לשיפור ההצבעות בריאליטי פשוט שאנשים יצביעו פעמיים פעם לביצוע שמצא חן בעיניהם ופעם למתמודד לו לדעתם יש להעניק חסינות מהדחה. לבוטום טו ייבחרו 2 האקטים החלשים באותו יום שאין להם את תמיכת הציבור לחסינות. בצורה כזאת פייבוריטים שנפלו על יום חלש לא יהיו כל כך מהר מועמדים להדחה.
הלאה
בכל המקומות בעולם שיש הדחות כפולות זה כשלון קולוסלי ואין להעתיק את הכשלון הזה לפה.נקודה.
במקרה של פיוז'ן שם היתה התערבות גסה של ההפקה לא בשביל איזה בנזין או תיסלם או משינה או אתניקס אלא בשביל משהו הכי חובבני בעולם וחסר תוחלת.
להזכירך הבוטום טו מיועד להציל אקט שהגיע לשם בטעות או עקב כוח עליון
פעם אחת,גג פעמיים ונעשה שימוש לרעה בכוח שהוענק לשופטים תוך שימוש בהם כבובות על חוט(בשביל מה לעזאזל צריך אוזניות לכל ארבעת השופטים?????).
חוץ ממול אבישחר ששם הציבור כנראה העדיף את פיוז'ן על פני אבישחר(אבל עדיין קרוב לוודאי שזה היה צמוד וההפקה עצרו את ההצבעות כשהכף נטתה מעט לכיוון אבישחר כי אישית אהבתי
אפילו את אבישחר עם הקול הערב יותר מלהקת האד-הוק הזאת.
אבל במקרה של הכרקוקליות ותמר ששם ההפקה באמצעות הבובות על חוט "השופטים"
לא סמכו על הצבעת הציבור ששם הפער היה חזק נגד פיוז'ן ושלחו הביתה את הכרקוקליות שלמרות עיבודים לא מוצלחים עדיין הן והמוזיקליות שלהן תגלית אדירה במונחים ישראליים.
וכן תמר שהצליחה להראות שהיא במגמת שיפור ועלייה טובים במונחי זמן קצרים של ריאליטי(כשדרך אגב גם "אם יש גן עדן" היה ביצוע חזק מאוד אולי אפילו הכי חזק שלה)וגם הביצוע שלה ברבע הגמר רויאלז הפך אותה לזמרת ממש מעניינת שרוצים לשמוע ממנה עוד(הרבה יותר מהאובררייטד עדן בן זקן למשל).
פיוז'ן הם לא משהו שעושה לך רעב לביצוע הבא שלהם יש להם 2 זמרים סבירים(לא מפילים) וזהו פה זה מתחיל ופה זה נגמר. גם ברמה הנמוכה שהיתה פה יחסית פיוז'ן לא הצטיינו.
לסיכום אני רק אגיד לך שאם ההפקה הצליחה להוציא לי את החשק לצפות בתוכנית אז תבין לבד מה קרה.
אם פיוז'ן היו נשארים אבל יחד איתם היו חלק מהכשרונות שהתחילו ולא הגיעו לגמר,מילא, הייתי בולע את הנוכחות שלהם אבל גם אותם וגם העדר של הכשרונות היותר טובים בתחרות זה כבר יותר מדי מבחינתי.
בשביל התחושה אני רק אעשה לך רשימה חלקית של מי שנשר בדרך(אתה לא צריך להגיב על כל אחד ואחת רק שתראה את מסת הכשרונות שנדחו שרובם באשמת ההפקה באופן ישיר או עקיף)
רשימה חלקית:מאי פינטו,מאי ספדיה,חן לוי,מור ממן,ברנרד עידן
,מאוריציו
,ענבל בן שיטרית
,הכרקוקליות
ו..האחים אגמי
ו..בן גולן
הקהל לא אשם הקהל מצביע לפי מה שהוא אוהב מי שאשם זה רק ההפקה שנוסף לכל העוולות והמניפולציות גם ביטלה את הבוטום טו ב-2 תוכניות למתמודד החלש באותו יום.