מי אמר בשר ולא קיבל שירים את היד בלי הרבה מילים....... הנה זה
B Bavmorda New member 25/11/07 #1 מי אמר בשר ולא קיבל ../images/Emo35.gif שירים את היד ../images/Emo70.gif ../images/Emo6.gif בלי הרבה מילים....... הנה זה
מי אמר בשר ולא קיבל ../images/Emo35.gif שירים את היד ../images/Emo70.gif ../images/Emo6.gif בלי הרבה מילים....... הנה זה
B Bavmorda New member 25/11/07 #2 והנה הקישור לקופון...... קופון צחי, שלי, חנה, מוטי, סז'רז'ר, אתי, אוהד, מסייה סתיו, פירגה ופל היקרים שלי - שלא תגידו שאני לא דואגת לכם
והנה הקישור לקופון...... קופון צחי, שלי, חנה, מוטי, סז'רז'ר, אתי, אוהד, מסייה סתיו, פירגה ופל היקרים שלי - שלא תגידו שאני לא דואגת לכם
B Bavmorda New member 25/11/07 #4 ../images/Emo13.gif לא.... אבל זה לא מונע ממני להעלות את הקופון שקבלתי.
Y yiftah k New member 26/11/07 #8 המבצע עדיין בתוקף? כי הסתכלתי באתר שלהם ואני חושש שלא....כבר פיתחתי תאבון
B Bavmorda New member 26/11/07 #9 נראה לי שהתאריך בלבל אותך... אבל שים לב לשנה, היא 2008 ולא 2007. ממליצה להתקשר לפני גם כדי להזמין מקום וגם כדי לברר ולוודא שאתם מגיעים עם הקופון ומקבלים את התמחורים המתאימים. לא לאבד את התאבון
נראה לי שהתאריך בלבל אותך... אבל שים לב לשנה, היא 2008 ולא 2007. ממליצה להתקשר לפני גם כדי להזמין מקום וגם כדי לברר ולוודא שאתם מגיעים עם הקופון ומקבלים את התמחורים המתאימים. לא לאבד את התאבון