מי אמר דמויות/חיות ולא קיבל

lerekh

New member
עשית לי את היום!

אין לך מושג כמה אני אוהבת את הדברים האלה!!!!

tova האחת

New member
../images/Emo140.gifזהו הדחת אותי לבטלה מסריגה

ועכשיו אני שוב משוטטת.ואת פו-שומרת -שלא יסגרו לי אותו שם בסין.תודה

רבקה6

New member
תגידי...את נורמאלית?????

כל הבית עוד בארגזים. נחשי איזה ארגז בכר מפורק? נ-כוווון...זה עם המסרגות! פו - ברכה משמיים!!! שמישהי תשמור אותו בבקשה עד שאני אצארגן! אה...כן-עברנו בשבוע שעבר. ואתמול סוף סוף התחלתי לעבוד! חזרתי להייטק אחרי שלוש שנים.אז זמן להרבה סריגה לא יהיה... ר/

lerekh

New member
שיטוט קצר באלבום ששלחה מדגימה

הוביל אותי למצוא הוראות באנגלית לפו הדוב, איה החמור, טיגר הנמר, חזרזיר ו-10 דובוני אכפת לי שונים. בנוסף יש שם שרטוטים עם הסברים בסינית לדונאלד דאק ומיקי מאוס. בקיצור - יש לי עבודה לעוד שנתיים וזה עוד לפני שסיימתי את משפחת המומינים שלי . אם מישהי הולכת לאיבוד באתר או משהו אז יש לי הכל על המחשב. סריגה נעימה ותודה למדגימה

רבקה6

New member
תשמרי הכל! בבקשה...אני אתפנה

מתישהוא (לא יתכן ש40 ארגזים ישארו במרכז הסלון לנצח...) ואז אתקרצץ עלייך... ר/

iris3111

New member
באמת היית חסרה בפורום. בקשר לארגזים

ובכן אין בעיה 40 בנות מהפורום יבואו כל אחת ארגז ויאאלה לעבודה בצ'יק צ'ק רק מה לא בטוח ש/תימצאי מה שאת צריכה...חה חה .... וברצינות הרי הארגזים האלה לא יזוזו מישם עד שלא תזיזי אותם נכון? אז לפחות בחוכמה מזיזים ארגז ונחים שעה עם הסריגה וכמובן הפורום. ככה כולם נהנים.

רבקה6

New member
מומין בחינם לזו שתמצא לי את הסכו"ם.

הטAמבAלים האלה איבדו לי ארגז עם כל כלי המטבח! הסכו"ם, הששת, המערוכים הסכינים המועכים למיניהם-ההההכל!! עכשיו אנחנו אוכלים בסכו"ם של פסח... אה...וככה...על הדרך - הם איבדו לי גם שני שקים עם בגדי קיץ של הילדים! מזל שיש להם בגדים בכמויות מסחריות... באסה המובילים האלה. והאמת-36 מתוך ה40 עולים למעלה למחסן. כל ה"כל כתבי" ומליון דברים אחרים (כמה סירי בישול איטי בן אדם צריך?????) אז בתכל'ס צריך רק לעודד את האיש והברמצווה_בוי שיעלו את זה. ר/

למעלה