מי אמר התפקדות חודשית ולא קיבל?!

איף

New member
מי אמר התפקדות חודשית ולא קיבל?! ../images/Emo124.gif

שם:
תאריך לידה:
אזור/ עיר מגורים:
שיר החודש שלכם (של מאיר) :
שיר החודש שלכם (לא של מאיר) :
האם אתם חושבים שתגיעו לאחת (או יותר) מההופעות של מאיר החודש? אם כן, לאן ?
הדיסק הבא שאתם הולכים לקנות :
המלצה על הופעה / דיסק טובים שראיתם / שמעתם לאחרונה :
סדרת/תכנית טלויזיה אהובה :
ספרו לנו על חוויות טובות מהחודש הקודם :
ספרו על דברים שאתם מצפים שיקרו בחודש הקרוב:
באיזה עוד פורומים בתפוז אתם פעילים ?
מוטו לחיים (או לפחות לימים הקרובים
) :
שיהיה חודש מעולה!

odery

New member
היר איי אם

שם: אודליה תאריך לידה: תשרי מד אזור/ עיר מגורים: ירושלים שיר החודש שלכם (של מאיר) : החודש לא היה מוסיקה בכלל,אבל ביום עצמאות שמענו שוב ושוב את אצלך בעולם שיר החודש שלכם (לא של מאיר) : מילים ברוח-עמיר בניון ויהודה מסס האם אתם חושבים שתגיעו לאחת (או יותר) מההופעות של מאיר החודש? אם כן, לאן ? לפלורה הדיסק הבא שאתם הולכים לקנות : אני מניחה שהחדש של א.בניון
המלצה על הופעה / דיסק טובים שראיתם / שמעתם לאחרונה : האחרון של דוד ד'אור-מאד אהבתי את ההשפעות הקלאסיות באחרון שלו. סדרת/תכנית טלויזיה אהובה : האוס ספרו לנו על חוויות טובות מהחודש הקודם : יש מלאאאא,אני מרגישה אמא טובה בהרבה מבעבר,זה משהו שאני לוקחת איתי כל הזמן ספרו על דברים שאתם מצפים שיקרו בחודש הקרוב: לרדת במשקל,ללכת למלאן הופעות,לאהוב באיזה עוד פורומים בתפוז אתם פעילים ? עמיר ואבי בניון,אביתר בנאי,השפה העברית,ואני מנהלת 2 קומונות מוטו לחיים (או לפחות לימים הקרובים ) : תחמיאו לאנשים שסביבכם,גם אם אפשר להחמיא להם רק על חיוך יפה או התאמה של צבעי הבגדים...

הר עיבל

New member
לילה טוב..

שם: ליעד תאריך לידה: מאיר גדול ממני בדיוק ב20 שנה ושבוע. אזור מגורים: הרי יהודה איפה שהוא. שיר החודש שלכם של מאיר: אליה שיר החודש שלכם לא של מאיר: ג'ירפות- מהר מדי. לא חושב שאלך להופעה החודש. הדיסק הבא שאקנה :שוב את "שמע קולי" אחרי שהוא איבד צורה משהייה ממושכת בחום של הרכב. דיסק מעולה פינק פלויד בפומפיי. לא רואה טלוויזיה.... חוויות מהחודש ווואווו עם ישראל מטייל , אבל משאיר אחריו הררי זבל... אני מצפה לשבוע מילואים בשומרון שאני כל כך אוהב. לא פעיל בעוד פורומים "סוף מעשה במחשבה תחילה"

Growler

New member
מספרי ברזל להתפקד! ../images/Emo196.gif

שם: דויד תאריך לידה: 11/05 (עוד מעט...
) אזור/ עיר מגורים: גני יהודה שיר החודש שלכם (של מאיר) : אליה שיר החודש שלכם (לא של מאיר) : לחץ, של ברי סחרוב (אני חייב ללמוד את המילים של השיר הזה!) האם אתם חושבים שתגיעו לאחת (או יותר) מההופעות של מאיר החודש? אם כן, לאן ? לא חושב
... (וזה לא פייר! אני רוצה לשמוע ליצן רחוב!) הדיסק הבא שאתם הולכים לקנות: I'll take te fifth on that one... המלצה על הופעה / דיסק טובים שראיתם / שמעתם לאחרונה : ניר גבע והפחמימות סדרת/תכנית טלויזיה אהובה : Legend of the Seeker ספרו לנו על חוויות טובות מהחודש הקודם: לא משוה מעניין. נשאיר את זה לפעם אחרת. ספרו על דברים שאתם מצפים שיקרו בחודש הקרוב: עוד שבוע אני עובר לתפקיד חדש במברה... אז בטוח יהיו לי הרבה חוויות
באיזה עוד פורומים בתפוז אתם פעילים ? "פעיל" זו מילה חזקה מידי...
מוטו לחיים (או לפחות לימים הקרובים ) : הכאב הוא בלתי נמנע, הסבל הוא אופציונלי לחלוטין.

Growler

New member
שוב הסנדלר הולך יחף???

איפה המנהלת שלנו שתראה לנו איך מתפקדים נכון?

איף

New member
מתפקדת

שם: יסמין תאריך לידה: 4.7.83 או כ"ג בתמוז. אזור/ עיר מגורים: קרית אונו שיר החודש שלכם (של מאיר) : שמע קולי שיר החודש שלכם (לא של מאיר) : לישון בלעדיי - דניאלה ספקטור האם אתם חושבים שתגיעו לאחת (או יותר) מההופעות של מאיר החודש? אם כן, לאן ? ייתכן שכן, ואם כן אז לאחת ההופעות באזור המרכז/ שפלה. אולי אפילו לרחובות
. הדיסק הבא שאתם הולכים לקנות : יש כמה על הכוונת. דיסק בכורה של יוצר צעיר ומוכשר בשם איתמר מאירי , החדש של דניאלה ספקטור והדג נחש. המלצה על הופעה / דיסק טובים שראיתם / שמעתם לאחרונה : ניר גבע והפחמימות בהופעה ותיסלם בהופעה
סדרת/תכנית טלויזיה אהובה : עספור. ספרו לנו על חוויות טובות מהחודש הקודם : הופעה של מאיר, יום העצמאות. ספרו על דברים שאתם מצפים שיקרו בחודש הקרוב: עוד הופעה של מאיר
, חג שבועות (אחד החגים האהובים עליי) וחתונות של אנשים יקרים לי. באיזה עוד פורומים בתפוז אתם פעילים ? אני קצת פעילה בפורום רוק ישראלי, וקוראת סמויה בעוד מספר פורומים. מוטו לחיים (או לפחות לימים הקרובים ) : תחשבו טוב- יהיה טוב!

שלום

של"ג כ"ג סיוון ת"א שיר החודש של מאיר: כמו ציפור מעל הים שיר החודש: ירמי קפלן - כל אחד יכול אגיע לכל ההופעות הקרובות.. הדיסק הבא: פוליקר החדש ב.נ המלצה: קונצרט של הפילהרמונית חוויה טובה: ערב פסח ציפיות: משיח מוטו: יש אלוהים אחד והוא נמצא בכל אחד

TEENAGER1

New member
למה לא

שם: מיכל תאריך לידה: י"ח סיון אזור/עיר מגורים: וואו, זה קצת מסובך. נסתפק ב-בשאיפה תמידית לירושלים
שיר החודש שלכם (של מאיר): טוב לה וגם רע שיר החודש שלכם (לא של מאיר): אחותי-שולי רנד האם אתם חושבים שתגיעו לאחת (או יותר) מההופעות של מאיר החודש? אם כן, לאן? לא נראה לי, בעייתי לי עם הצבא, אני אחכה שיהיו שוב הופעות במוצ"שים.. הדיסק הבא שאתם הולכים לקנות: הרגע גיליתי שיצא לארז לב ארי דיסק חדש, אז אולי אותו המלצה על הופעה / דיסק טובים שראיתם / שמעתם לאחרונה: "כיוון הרוח"-צח דרורי, אחד הדיסקים הכי מיוחדים ויפים ששמעתי, מומלץ בחום סדרת/תכנית טלויזיה אהובה: סרוגים, למרות שהפרקים האחרונים לא היו משהו ספרו לנו על חוויות טובות מהחודש הקודם: נסיעה לצפון, שבת בנחלאות, מצלמה חדשה, וחדשות טובות ספרו על דברים שאתם מצפים שיקרו בחודש הקרוב: עוד חדשות טובות, בעזרת ה'
ו.. יום הולדת? באיזה עוד פורומים בתפוז אתם פעילים? בעיקר בפורום של בנאי ג'וניור
מוטו לחיים (או לפחות לימים הקרובים): קצת ארוך, אבל ממש מלווה אותי לאחרונה: "לפעמים כשאני קוטל את עצמי, וזה קורה לעיתים תכופות, אני אומר לעצמי תחשוב שאתה הילד שלך, ככה היית קוטל אותו על כל משפט שהוא אומר? על כל טעות שהוא עושה? מה פתאום. היית אוהב אותו ואומר לו: אתה חמוד, אתה יפה, לא נורא בוא נלך נקנה שוקולד, נלך לסרט. אם אין אני לי מי לי. אני צריך לדאוג שהכי טוב לי, ולסלוח." המשך שבוע נפלא

למעלה