ליזוש וזהו
New member
מי אמר ליזי ולא קיבל???
טוב חברים...
לא יודעת אם זאת בשורה טובה עבורכם או לא...
אבל חזרתי
הבוסית שלי ילדה בשעה טובה...הלחץ ירד...ואחרי החג יחזירו לי את תפוז
עכשיו אני אצל חמותי אחרי שתקעתי קובה וקציצות (אורלי...אל תדאגי אני יעשה הליכות כדי למזער נזקים)
ובעלי ביקש שאדפיס לו משהוא במדפסת ועד שהוא יבוא התעלקתי על המחשב של חמי חחח
אבל לא יכולתי לפספס את ההזדמנות לבקר אתכם ולבשר לכם שאני פה...:-
האמת?????
ההודעה של דואק שלא בא לו להכנס לפה יותר עשתה אותי עצובה
וגם הלך הרוח של סמדי לא מצא חן בעיני...
וגם קצת התגעגעתי לכולם...לטאצ' הרחוק...לשוקי החופר חחח סתםםםםםםםם מתה על הסיפורים שלו
לליאור חברתי משכבר הימים...ושותפתי לשיגועים
לאספרסו יקירי...ואקליפטוב שלי...וסמדי ודרלינג ושמיים ועוד הרשימה ארוכה...וואיי וואייי עכשיו פתחתי חזית עם כל אלו שלא הזכרתי חחחח
כי אני זוכרת את כולם אבל כרגע אין לי הרבה זמן כי כבר מחכים לי...אז אשמח לחזור ליונק הצוף...לעננה לבנה...לפלומה בלנקה שלי....ואיך לא..לפנטום!!!!! עדיין מפלרטט עם סמדי ? אה???
ואחרון חביב דואק יקירי שבלעדיו הבקרים שלי לא היו אותו דבר....ועוד אספר לכם על כך...אז בבקשה אל תתיאש
אז איתכם הסליחה כי אני אוהבת את כולם ובעיקר את המנהלת
:-
האמת שמי שסבלו מהצוו הרחקה הזה מכם היו החברים שלי בווטסאפ........ נראה לי כולם הולכים לקנות נייד של פעם בל ווטסאפ ובלי כלום חחח
טוב..אז זהו בינתיים...
שיהיה לכולם חג שמח!!!
ואל תגעגעו אלי יותר מדי כי אני תיכף חוזרת
D

טוב חברים...
לא יודעת אם זאת בשורה טובה עבורכם או לא...
אבל חזרתי

הבוסית שלי ילדה בשעה טובה...הלחץ ירד...ואחרי החג יחזירו לי את תפוז

עכשיו אני אצל חמותי אחרי שתקעתי קובה וקציצות (אורלי...אל תדאגי אני יעשה הליכות כדי למזער נזקים)
ובעלי ביקש שאדפיס לו משהוא במדפסת ועד שהוא יבוא התעלקתי על המחשב של חמי חחח
אבל לא יכולתי לפספס את ההזדמנות לבקר אתכם ולבשר לכם שאני פה...:-
האמת?????
ההודעה של דואק שלא בא לו להכנס לפה יותר עשתה אותי עצובה

וגם הלך הרוח של סמדי לא מצא חן בעיני...
וגם קצת התגעגעתי לכולם...לטאצ' הרחוק...לשוקי החופר חחח סתםםםםםםםם מתה על הסיפורים שלו

לליאור חברתי משכבר הימים...ושותפתי לשיגועים

לאספרסו יקירי...ואקליפטוב שלי...וסמדי ודרלינג ושמיים ועוד הרשימה ארוכה...וואיי וואייי עכשיו פתחתי חזית עם כל אלו שלא הזכרתי חחחח
כי אני זוכרת את כולם אבל כרגע אין לי הרבה זמן כי כבר מחכים לי...אז אשמח לחזור ליונק הצוף...לעננה לבנה...לפלומה בלנקה שלי....ואיך לא..לפנטום!!!!! עדיין מפלרטט עם סמדי ? אה???

אז איתכם הסליחה כי אני אוהבת את כולם ובעיקר את המנהלת

האמת שמי שסבלו מהצוו הרחקה הזה מכם היו החברים שלי בווטסאפ........ נראה לי כולם הולכים לקנות נייד של פעם בל ווטסאפ ובלי כלום חחח
טוב..אז זהו בינתיים...
שיהיה לכולם חג שמח!!!
ואל תגעגעו אלי יותר מדי כי אני תיכף חוזרת

D