מי אמר לך שאת מוזרה? לא מבינה מה קורה לי
ה הסוגד לנשים New member 25/10/05 #29 זה יפה ../images/Emo70.gif ../images/Emo103.gif זה מוכר .... זה
A Aני חמוד Aני New member 25/10/05 #33 שאני אמות על הטוסיק הזה ../images/Emo99.gif הרבה זמן לא היה פה טוסיק שווה
א אור של הלילה New member 25/10/05 #9 ../images/Emo3.gif אחלה טיימינג, לא? יאללה, 'תפשטי גם את. דפקא בא לי "ערב בנות". שתי חברות שלי היו אתמול ב"ננוצ'קה" בתל אביב ועכשיו גמרתי לקבל את הפרטים בטלפון והריר עוד נוזל לי.
../images/Emo3.gif אחלה טיימינג, לא? יאללה, 'תפשטי גם את. דפקא בא לי "ערב בנות". שתי חברות שלי היו אתמול ב"ננוצ'קה" בתל אביב ועכשיו גמרתי לקבל את הפרטים בטלפון והריר עוד נוזל לי.
ק קצת דיווה New member 25/10/05 #11 אני 23:30 סבבה אחכ מארחים../images/Emo3.gif ואני לא מתפשטת.. אחרי התמונות של שיוון... לא נראה לי חחח <דיווה בדרך לצום שנה>
אני 23:30 סבבה אחכ מארחים../images/Emo3.gif ואני לא מתפשטת.. אחרי התמונות של שיוון... לא נראה לי חחח <דיווה בדרך לצום שנה>
א אור של הלילה New member 25/10/05 #13 פיווווווווווווווווווווווווווווווווו שאני אמות. זאת חדשה דנדשה, לא? לא ראיתי אותה קודם. סחטיין על הרווח ההוא בין הרגליים, יא כוסייה אחת
פיווווווווווווווווווווווווווווווווו שאני אמות. זאת חדשה דנדשה, לא? לא ראיתי אותה קודם. סחטיין על הרווח ההוא בין הרגליים, יא כוסייה אחת
א אור של הלילה New member 25/10/05 #17 אבל אצלך ברווח יש שתי ביצים שעירות ככל הנראה... ואצלה לא... חחח
ש שפן קטן New member 25/10/05 #19 רגע, ואם אנחנו בדוגי, איפה את חושבת שהביצים שלי נמצאות? (נקודה למחשבה, למי שלא דמיין את הסיטואציה ורץ להקיא)
רגע, ואם אנחנו בדוגי, איפה את חושבת שהביצים שלי נמצאות? (נקודה למחשבה, למי שלא דמיין את הסיטואציה ורץ להקיא)