מי אמר למי?

s h a b l u l y

New member
מי אמר למי?

באיזו הופעה מאיר אמר dan shilon me all the way home i'll doudou topaz you all the way to the bahamas ובאיזה הקשר? פרטים על המשפט הענק הזה יתקבלו בברכה.

yossnet1

New member
שבי'ז ,קבל בברכה

נאמר לעיתים קרובות בהופעות חיות, לעיתים בתגובה להערות מן הקהל. מבטא מחאה הומוריסטית כלפי המצב הכלליוהפרטי, עם קריצה לתרבות הרייטינג. זאת אמירה סטייל "אחלה בחלה קוקטייל פארטי", שם מופע הסולו של מאיר בסוף שנותה-90. ה-"קוקטייל פארטי" הוא הגזמה פרועה (מהולה באירוניה כלפי ערבי בידור המוניים) שכן מדובר אחרי הכל בהופעת סולו מינימליסטית, המבוצעת בפאבים קטנים שבהם ניתן להזמין בעיקר בירה. העיקר שהאווירה מוצלחת. "אחלה בחלה קוקטייל פארטי" הוא דוגמא יפה לשילוב מילים משפות שונות שמאיר אהב ליצור. ובאותה רוח-"והנה נחיל של אייטמים, סלבריטים, סמול-טוק שוארים, ביג פארט בלוארים, אגוסטריפרים, בודי טריפרים, במעוף מדרינק לדרינק. זהו שיר בלי שם במתאר את האאוטיותמיידית של איניות כפייתית" מתוך: תקציר שירי החורף הבא - זרעי קיץ התיחסותו של מאיר אל הנפשות הפועלות ב-"בוהמה" של "המדיה". הבית בשיר כל כך מונומנטאלי עד שהוא מובא כאן במלואו. הדברים לקוחים מהאתר מאיר ברשת

איל1לשם

New member
אם כבר תקציר שירי החורף הבא

הבית של -"והנה סיעה של אבירי מין מוצהרים" זה על הומואים?

yossnet1

New member
לא נראה לי

לדעתי הבית מדבר מדבר על מיניות מוחצנת מדי עד שזה כבר חסר כל חן.

ilovelior

New member
דעה שלי

ובכן תמיד כשאני שומע את השיר "תקציר שירי החורף הבא", אני מקבל תחושה שמאיר יצא לשאוף קצת רוח בטיילת שבת"א... אולי אני טועה , אבל מכאן זה בא: "הנה שמש שוקעת בים...שיירי אור נמחים מעל קירות בתים גבוהים...העולם הוא פצע פתוח...(מראה הנוף שמתקבל משקיעת שמש אדומה בים, יכול להידמות בעינייך שאם כל השמיים זה העור של העולם אז השקיעה בים היא פצע פתוח) והנה סיעה של איברי מין מוצהרים - הוא עובר בחוף ורואה את התל-אביביות, את המיניות המוגזמת כמו שאומר הבלש... וקורא לזה תענוג חריף מידי. בקיצור , לא ממש חושב שמדובר פה בהתייחסות להומואים או לסביות או משהו , הוא מדבר לכל המיניים כולל כולם. ועד כאן תקציר של תקציר שירי החורף הבא

ilovelior

New member
שי ../images/Emo49.gif

הפורום שלנו הוא לא בבחינת העגלה נוסעת אין עצור. לכן באת אמנם באיחור, אבל אל תלך מוקדם.

s h a b l u l y

New member
והנה נוצרה לה מפלצת של לינקים

ilovelior היקר נותן עבודה מבורכת עם לינקים כשרים למהדריןkeep up the good work

למעלה