מי אמר מלך ולא קיבל??

glitter8

New member
מי אמר מלך ולא קיבל??../images/Emo47.gif

כל הפרטים כל השמות ו30 טון ציוד רק במצדה רק עם דיויד ברוזה (רונן- תשובות לכל השאלות שלך)

glitter8

New member
וגם אלון נדל וגדי סרי../images/Emo13.gif

באס וכלי הקשה.. עוד שתי סיבות טובות לבוא
ולא שחסר...

morantzi

New member
רכישת כרטיסים

שלום! הבטחתי לעצמי שבפעם הבאה שברוזה עושה הופעה במצדה אני חייבת להיות שם. מישהו יודע איפה אפשר לרכוש כרטיסים?!

פבריציה

New member
מתי יש הופעה במצדה???

אני חייבת להגיע - אם מישהו יודע מתי יש הופעה ו/או איפה קונים כרטיסים - בבקשה פרסמו את המידע באתר....

glitter8

New member
../images/Emo124.gifחשוב מאד- לכולם-במיוחד לחדשים

כדי למנוע הודעות כפולות ושאלות חוזרות על עצמן לפני שאתם מפרסמים הודעה תקראו את ההודעות הקודמות- על כל שאלה כבר ענינו- כרטיסים ניתן לקנות באתר של קסטל (יש קישור באחת ההודעות- שימו לב) אפשר גם לקנות בקסטל בתל אביב או בהזמנה טלפונית לגבי הסעה, בהתאם לביקוש נדע אם לארגן- לפי מה שזה נראה כרגע- בהחלט יש מצב להסעה- אם כולם יקנו כרטיסים לאותה ההופעה כי אל תשכחו שיש שתי הופעות!!! שרשרו בקשות בשרשור המתאים! בהצלחה ונתראה על ההר!

פבריציה

New member
אז למה את לא מגיבה במקום ששאלו כבר?

ותהיי קונקרטית - יש / אין הופעה במצדה ואיפה קונים כרטיסים - כל כך מסובך?

glitter8

New member
כל כך מסובך

להיות נחמדה? וסליחה, אבל אני לא מקבלת הוראות מאף אחד שאלו 10 פעמים את השאלה הזו תקראי את תשובותי הקודמות. קונים כרטיסים במשרד כרטיסים...נו באמת...

פבריציה

New member
מותר לטעות ולהתנצל לפעמים ...

מצטערת על התגובה הקודמת - לא ראיתי את התגובות בהמשך (חדשה בכל העסק הזה - של פורומים...).

glitter8

New member
אז שוב, ברוכה הבאה לפורומים../images/Emo13.gif

יש לתפוז כל מני תקנונים שקשורים למלאכת ההודעות והשירשורים, חוץ מזה, לגבי ההופעה, רוב המידע נמצא בעמוד הנוכחי של הפורום, פשוט תעברי על כל ההודעות, (לחיצה על כותרת ההודעה תפתח אותה וכך תוכלי לקרוא אותה , ובאתה דרך גם לסגור אותה) ואם יישארו לך שאלות, בכיף!

למעלה