מי אמר פה שוק שחור? שכנים יכול שומע

מי אמר פה שוק שחור? שכנים יכול שומע

אפשר שרשור הופעות? במות וכיוצא בזה... כי אני ממש מבולבלת... למשל.. ההופעה בחולון?

Nova5

New member
../images/Emo45.gif היי, ללי, תמיד אפשר..

הופעה בלוחון מועצת התלמידים של תיכון קרית שרת בחולון בשיתוף האגודה למלחמה בסרטן מציגים: נוער למען ילדים חולי סרטן ביום ראשון 6/5/07 בשעה 20:00 בבית יד לבנים תאטרון חולון יתקיים ערב התרמה ענק לילדים חולי סרטן. בהשתתפות: עברי לידר אוהד חיטמן ג'קו אייזנברג נדב יהלומי שוקו וגיתית ובהנחיית תום אבני בנוסף באותו ערב: מופע כשרונות צעירים של תלמידי התיכון המוכשרים בטירוף!

talytal

New member
ללי מתוקיזה

רצוי שתדעי שהכניסה בתשלום, ואם את מעוניינת להגיע רצוי שתתקשרי בהקדם ותזמיני כרטיסים... נדמה לי שזה 100 שקלים לשורות קדמיות, ו-70 לאחוריות.

Nova5

New member
מה איצי? אני באה

ואם אני לא טועה, דואגים גם לך
פרטים - אקוסטי

thr7

New member
נפלא אני אהיה שם לדעתי עם הבת שלי

סוף סןף לא רק פאבים .

talytal

New member
../images/Emo207.gif הופעות

רק שתדעו, בגלל שהיו כל כך הרבה דיבורים על למה מצניעים את ההופעה של ג'קו ברחובות - במפת ההופעות הארצית שמתפרסמת היום במעריב שמו מופיע ברשימה של הבמה המרכזית ברחובות. דווקא מעריצי מורן אהרוני יכולים להתבאס, כי היא בכלל לא מוזכרת.

talytal

New member
אכן כן

אם הולכים לפי הדוגמאות של הופעות כוכב נולד אחרות, אפשר להניח שכל אחד מהם ישיר שירים ספורים לבד, ויש מצב טוב שהם ייבצעו ביחד איזה דואט או שניים. איזה? הניחוש שלכם טוב בדיוק כמו שלי...
בכל מקרה, כל בעלי מצלמות הוידאו - היכון!

L e e e e e

New member
יש שמות במקומות האחרים?

או שכתוב שם "כוכבי", "אומני" "זמרי" וכו'...

talytal

New member
לא זה ולא זה

חוץ מג'קו, אף אחד מכוכבי כוכב נולד 4 לא מאוזכר באף יישוב. אבל למשל, נס ציונה, שם מאיה אמורה להופיע, לא נמצאת בכלל ברשימת הערים הרשומות...

a d i d a s 2 1

New member
הסססססילו השד בא לקחת אותי

חח כפרה על לילהלושה שלי את הלכת ברחובות?

למעלה