מי אמר ריבוי שרשורים ולא קיבל?!
פ פריאל12 New member 26/1/13 #7 עוזי הלך להביא פרות יבשים? מצוין! בהמשך לאתמול.... רציתי לספר שקערת החג המסורתית אכן כוללת מעט פאפאיה אך האננס חתוך קצוץ! הרעה בתנאים
עוזי הלך להביא פרות יבשים? מצוין! בהמשך לאתמול.... רציתי לספר שקערת החג המסורתית אכן כוללת מעט פאפאיה אך האננס חתוך קצוץ! הרעה בתנאים
ע עוזי טל 75 New member 26/1/13 #10 הייתי קרוב לשקדייה. רציני ביותר.ירדתי עם הכלבה שתשתין,הייתי ממש לייד.
פ פריאל12 New member 26/1/13 #11 עוזי עוזי צא החוצה אמא ואבא אפו לך עוגה (מתנצלת מראש - זכרונות ילדות )
ע עוזי טל 75 New member 26/1/13 #15 הוא מתקשר הרבה.גם שאני מתכונן לעבודה.אנחנו ביחסים טובים.אני הוא ועוד חבר יוצאים הרבה פעמים ביחד.הוא לא מתקשר בענייני עבודה אלא מתעניין איך אני מסתדר עם ההתארגנות לעזיבת הבית והגירושין עצמם והאישה בדיוק ליידי מאזינה ככה שזה לא הכי נעים לי לדבר על זה.
הוא מתקשר הרבה.גם שאני מתכונן לעבודה.אנחנו ביחסים טובים.אני הוא ועוד חבר יוצאים הרבה פעמים ביחד.הוא לא מתקשר בענייני עבודה אלא מתעניין איך אני מסתדר עם ההתארגנות לעזיבת הבית והגירושין עצמם והאישה בדיוק ליידי מאזינה ככה שזה לא הכי נעים לי לדבר על זה.