מי אמר שאין כסף

amickyaa

New member
מה אתם מצפים ?????

שיעבירו גרוטאות מהבניין הישן אין מה לעשות צריך לקנות ציוד חדש וזה עולה כסף אני בעד המהלך !!!!!!

חןשסק

New member
אני מצפה שקודם כל

ישפצו את השכונות שנראות כמו גראוטאות ואחר כך ישפצו לעצמם את הבניין בעשרה מליון שקלים!!!

amickyaa

New member
חן,זה לא שיפוץ,זה ריהוט......

אין מה לעשות עוברים לבניין חדש צריך לקנות ריהוט ......לא ??????

חןשסק

New member
שיהיו קצת יותר ריאלים!

שיעברו את הריהוט הישן לבניין החדש, לא יקרה כלום. אתה יודע כמה אפשר לשפץ, לקנות ולתקן ב10 מליון שקל!

SupeRonit

New member
../images/Emo45.gif

מסכימה עם כל מילה מיקי-
חן-
העירייה הזאת מבזה את עצמה
כן,מיקי-שיעבירו את ה"גרוטאות" לבניין החדש.. *בממשלה שומרים על הכסא בעייריה קונים אחד חדש* שחיתות-יש כאלה שאין להם מה לאכול,והם קונים חדש
שאלה למיקי -מה הם יעשו עם ה"גרוטאות"?: א.ישרפו בלג בעומר ב.יתרמו לנזקקים ג.יימכרו ואת הכסף ייתנו לעניים ד.יימכרו ומהרווחים ייקנו ריהוט חדש

SupeRonit

New member
אז פתרנו סוגייה אחת

הרהיטים למטרה טובה.. סוגייה 2: הרהיטים בייבוא אישי מאיטליה או סין
-הפואנטה שלי: איך לעזאזל זה מגיע לכזה סכום

cobainos

New member
זה לא מה שישנה משהו

ועזבו לשפץ שכונות...מדובר כאן בפרנסה של אנשים...מפטרים ומקצצים אבל מנגד קונים ריהוט חדש...למה אי אפשר להעביר את הישן?

SupeRonit

New member
אפשר-אך המעבר זה סיבה למסיבה

תירוץ.. והם פתרו את זה בכך שהם ייתרמו את הריהוט היישן
(עובדים עלינו בעיניים) חבל חבל חבל כל כך חבל שמזלזלים באינטלגנציה שלנו

space1

New member
על מזרח ועל מערב

הלוואי וזה היה מסתכם ב-10 מליון, הוא מבזבז על מלא שטויות, פשוט אין לי כוח כרגע לאסוף קישורים לגבות את דברי. אבל בעניין קצת אחר: הפסלים הענקיים שניצן בונה במערב העיר, הפארק הגדול שמוקם בנאות שקמה. זה קצת מעורר תהייה. במזרח אין אפילו פארק אחד גדול, כל הפארקים כביכול במזרח זה בסך הכל חול ועצים, אבל ניצן בוחר להשקיע בפארק ענק ליד נווה דקלים כשכבר קיים שם פארק גדול (פארק הזיכרון), לא לשכוח את האמפי וכמובן הפארק שמאחורי קרית גנים. הקרקעות במזרח העיר לאט לאט נתפסות ע"י בניה של רבי קומות (תוספת של אלפי כלי רכב לכבישים המיושנים של שנות ה-60), כך שהסיכוי שנזכה לראות פארק גדול במזרח הולך וקטן. ועוד משהו על אפליה בין מזרח למערב: מישהו מכיר את רח' נחמיה? כבר 3 חודשים שהעירייה הרסה שם את הכביש, וכל מי שעובר שם נוסע על חצץ. במערב העיר זה היה קורה? לא...

למעלה