מי אמר שאין מדליה ישראלית ברוטרדם ? http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3973602,00.html
א אורן אהרוני New member 23/10/10 #1 מי אמר שאין מדליה ישראלית ברוטרדם ? http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3973602,00.html
נ נועה חורש New member 23/10/10 #2 וזאת הייתה יכולה להיות אחת מאיתנו אבל לא- כרגע זאת מדלייה אנטי-ישראלית בעליל... המאמן שהיה ישראלי לשעבר מנופף כעת לשלום לישראל מן הפודיום
וזאת הייתה יכולה להיות אחת מאיתנו אבל לא- כרגע זאת מדלייה אנטי-ישראלית בעליל... המאמן שהיה ישראלי לשעבר מנופף כעת לשלום לישראל מן הפודיום
X Xx ofek xX New member 23/10/10 #3 זאת לא מדלייה ישראלת זאת מדלייה שמראה כמה שיש בעייה את הספורט הזה בישראל
א אורן אהרוני New member 23/10/10 #6 זה עוד ידוע ממזמן רק אתמול פרסמתי על עשרות אלפי שקלים שלא שולמו למאמן נבחרת ישראל בסיף וזה עוד אחת מהבעיות אחר כך למה הם בורחים לחו"ל
זה עוד ידוע ממזמן רק אתמול פרסמתי על עשרות אלפי שקלים שלא שולמו למאמן נבחרת ישראל בסיף וזה עוד אחת מהבעיות אחר כך למה הם בורחים לחו"ל
ב ברוכי2 New member 24/10/10 #7 יש לך מושג למה הוא עזב? אם לא אז אתה משמיץ וכמה זה קל שמסתתרים מאחרוי שם בדוי
נ נועה חורש New member 24/10/10 #8 מה אתה רוצה ממנה? אופק לא השמיצה והיא גם לא מסתתרת מאחורי שם בדוי, אנחנו מכירים אותה. מיחאי עזב עקב סכסוכים עם מאמני התעמלות אחרים כאן בארץ וכן עקב סכסוכים עם מספר מתעמלות והוריהן.
מה אתה רוצה ממנה? אופק לא השמיצה והיא גם לא מסתתרת מאחורי שם בדוי, אנחנו מכירים אותה. מיחאי עזב עקב סכסוכים עם מאמני התעמלות אחרים כאן בארץ וכן עקב סכסוכים עם מספר מתעמלות והוריהן.
X Xx ofek xX New member 24/10/10 #9 אמרתי את זה לפי מה שקראתי בכתבה "מאמן הנבחרת לשעבר שעזב את הארץ בגלל סכסוך עם האיגוד,"
C cubano1 New member 23/10/10 #5 שני עשורים? הוא עזב בערך ב94-95 אני חושב אני חשבתי שהוא הגיע לארץ אחרי נפילת השלטון ברומניה - כלומר בסביבות 89-90 מישהו יודע בודאות מתי הוא הגיע ומתי הוא עזב?
שני עשורים? הוא עזב בערך ב94-95 אני חושב אני חשבתי שהוא הגיע לארץ אחרי נפילת השלטון ברומניה - כלומר בסביבות 89-90 מישהו יודע בודאות מתי הוא הגיע ומתי הוא עזב?
C cubano1 New member 24/10/10 #10 לאורן אהרוני אולי באמת תעשה תחקיר עיתונאי על מיחאי ברשטיאן? על נסיבות הגעתו לארץ, במה הוא נתקל, ומה הביא בסופו של דבר לעזיבתו?
לאורן אהרוני אולי באמת תעשה תחקיר עיתונאי על מיחאי ברשטיאן? על נסיבות הגעתו לארץ, במה הוא נתקל, ומה הביא בסופו של דבר לעזיבתו?