מי אמר שאין ניסים...?

nush האחד

New member
מי אמר שאין ניסים...? ../images/Emo32.gif

מעניין אם הרופאים שממליצים לעשות הפלה בעקבות ממצא קלאב פוט קראו את הכתבה...

באלי23

New member
איזה מקרה מרגש.

קראתי עם דמעות בעיניים.הלב פשוט מתכווץ. רק שהתגובות שננתבות ע"י אנשים שלא התברכו במעט טקט או אינטלגנציה- קצת מעצבנות.

באלי23

New member
גם אנחנו מחכים לנס....

היום פאר בת שמונה חודשים ושלב הנעליים כנראה שלא רוצה להגיע. לפחות יצא מכך משהו טוב, בעוד שבועיים פרופ' הרצנברג מגיע שוב לארץ. וד"ר בור מאוד רוצה שהוא יראה את פאר שוב. נקווה שיהיו בפיו בשורות טובות. חג שמח ונשיקות לכל הפיצפונים.

רושיק

New member
ניסים

זה מזכיר לי שלפני חמש וחצי שנים כשראו שבביטני יש עובר עם קלאב פוט ואיזה יועץ גנטי אחד "רמז" לי לא כלכך בעדינות שאולי כדי לעשות הפסקת הריון... איזה נס זה שלא הקשבתי לו!!!! חג שמח תמר

פרלמנים

New member
כנ"ל אצלי...

בוקר אור רושיק
מה חדש? יש עדכונים
גם לי היועץ הגנטי אמר "אני במקומך הייתי עושה הפסקת הריון"...מזל שיש תחושות בטן אימהיות
ג'סיקה

רושיק

New member
בוקר מצוין

הניתוח הולך ומתקרב בצעדי ענק, אבל אפשר לומר שאנחנו בטוב
. תודה רבה על המיכתב מוייגל, זה מאוד עוזר להבין בדיוק מה עושים ולמה. היום עשינו בדיקות דם ושתן למיכאל לקראת הניתוח והוצאנו טופס 17, זה מתחיל להיות ממשי. אני אמשיך לעדכן המשך יום נפלא
!!! תמר

דורה23

New member
אין כמו אינטואיציה אמהית

אני בכלל לא מבינה באיזו קלות רופאים ממליצים (גם אם זה ב"רמיזה") על הפסקת הריון על כל "פגם" הכי קטן - מנסים ליצור עולם מושלם????

באלי23

New member
לצערנו...

זה יותר כסת"ח, הם נותנים לך את התסריט הכי גרוע, רק שלא תגיד שלא אמרנו.... כשהיינו מאושפזים עם פאר, ניגשה אליי אישה, ושאלה למה אנחנו בבי"ח. וכשהסברתי לה היא היתה כ"כ כ"כ נרגשת מהעובדה שגיליתי את זה בהריון ובכ"ז שמרתי על ההריון,והיא שיבחה אותי על כך. ומבחינתי לא חלפה לרגע בראשי המחשבה (אפילו לא אחרי היעוץ הגנטי "המעודד") לא לשמור על הדבר הכי יפה שנתן לי אלוהים .אז לילדה שלי יש רגל כזו, ולילד אחר יש אוזן/ אף/ ראש .... שונים. אני לא חושבת שאפשר לאהוב אותה פחות .....להיפך ! אני לא יודעת איך להכיל את כל האהבה העצומה הזו
חג שמח ומואר מחיוכים...

ק א סי

New member
לנו היה מזל גדול

כי בסקירה הרופא הסביר לנו שרוב הסיכויים שזה רק אורטופדי ולא צריך לעשות הפלה. הוא גם סיפר לנו על אישה אחת, בת של רופא שהוא גילה בסקירה שלעובר שלה חסרה אצבע. זהו, חוץ מזה הוא היה מושלם. היא נלחמה והצליחה. העובר הופל. אח"כ היועץ הגנטי גם הסביר לנו שאם מי השפיר תקינים אז אין מה לחשוש. השלב הבא היה אצל אורטופד ששוב הרגיע אותנו שאין מה לחשוש מק"פ. וככה הגענו ללידה רגועים. ממש מזל...

פרלמנים

New member
קאסי

לא הבנתי את המשפט "היא נלחמה והצליחה. העובר הופל." ז"א הצליחה לעשות הפסקת הריון? בסקירה הראשונה, שבה גילינו את הק"פ , שאלנו את דר' רוזן אם אנשים מפסיקים הריון בגלל ק"פ-הוא אמר..."אנשים מפסקיקים הריון בגלל אצבע חסרה...זו החלטה שלהם"
ג'סיקה

למעלה