מי אמר שאלון ולא קיבל

מי אמר שאלון ולא קיבל../images/Emo35.gif ../images/Emo3.gif

מזל? מידת נעליים: גובה? כיתה: איזה שפות את מדברת? בת כמה את? החלום שלך? את חושבת שהוא יתגשם? מה את אוהבת לאכול? מה אוהבת לשתות? צבע עיניים? צבע שיער? רגישה לדגדוגים? אוהבת את החיים או לא? כמה אחים? מסר לחיים? יש לך גשר? יש לך משקפיים\עדשות מגע? מה הדבר הכי חשוב לך? יש חבר? ממה את הכי פוחדת? צבעת פעם את השיער? גיל שהיית רוצה להיות? יש פירסינג? קעקועים? האם אתה חי את הרגע? יש לך סודות? אתה שונא את עצמך? את אוהבת את כתב יד שלך? יש לך הרגלים רעים? איזו מחמאה את מקבלת מרוב האנשים? את יודעת לשיר? אם היית מישהו אחר, האם היית מתחבר עם עצמך? האם יש משהו שאת שונאת בעצמך? מה החולשה הכי גדולה שלך? יש משהו שאת מתחרטת שעשית/לא עשית? מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? התאהבת פעם? פעם חשבת להתאבד? התנשקת פעם עם בת? שיקרת פעם? התאהבת בידיד? עשית פעם סיאנס? אמרת למישהו "אני אוהבת אותך" והתכוונת? היית פעם בחו"ל? כן, הרבצת למישהו? הסרט הכי דפוק שראית? שחית בעירום? ברחת מהבית? נשארת ערה כל הלילה? לא אכלת יום שלם? דיברת בטלפון כל הלילה? הרגת מישהו? בגדו בך? הרגת חיה בטעות? הרגת חיה בכוונה? פגעת בעצמך? רצית למות? עישנת סיגריות? עישנת נרגילה? שתית אלכוהול? השתכרת? שחית /צללת עם דולפינים? קיבלת חשבון פלא' של יותר מ500 ש"ח? התאפרת? רצית להיות מישהו שאת לא? רצית להיות בן המין השני? התקלחת יותר מפעמיים ביום? התעלפת? נשברה לך שן? קיבלת נכשל בתעודה? רכבת על אופניים? רכבת על סוס? רקדת עד שכמעט נפלת מהרגליים? שיחקת כדורגל? הוצאת מלא כסף על שטויות? הברזת מביצפר? היית מאושרת? התנצלת על משהו שעשית? היית כל הלילה על המחשב? קמת באמצע הלילה סתם ככה? זכרת חלום? נרדמת בשיעור? העברת פתקים בשיעור? תפסו אותך? התעקשת על משהו מטופש? הברזת למישהו בלי להודיע? התחרפנת? ביקרת אצל פסיכולוג? חיכית למשהו שלעולם לא יגיע? צרחת מפחד? השתמשת בסמים? נשארת בבית ביום שישי בערב סתם כי התחשק לך? ראית את מגדל אייפל? ראית טיטאניק? נישקת מישהו? ניסית דיאטה? טסת? נסעת ברכבת? דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להיראות יותר נקי? דיברת בשיעור? מפחדת מהחושך? יצאת עם יותר מבנאדם אחד באותו זמן? אהבת מישהו כל-כך שזה גרם לך לבכות? נשבר לך הלב? שברת למישהו את הלב? קינאת במישהו אחר? הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית? בכית בגלל מישהו? עשית משהו שלא חשבת שתעשי? הרגשת שאת מחוייבת למישהו למרות שלא הייתם רשמיים? התעלמת ממישהו בכוונה? סיננת מישהו בטלפון? ניתקת למישהו בפרצוף? רצית לצרוח ולא עשית את זה? אמרת למישהו שאת שונאת אותו? חיבקת מישהו מפורסם? תפסת טרמפ? הלכת לאיבוד? ראית "אקזיט" מההתחלה עד הסוף? היית על במה? ישנת מחוץ לבית? ישנת כל היום? חשבת שאת משתגעת? סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? היית ברדיו/טלוויזיה? היה לך חלום שחזר כמה פעמים? ב- 24 שעות האחרונות... היתה לך שיחה רצינית? חיבקת מישהו? רבת עם חברה? בכית? צחקת? גרמת למישהו לצחוק? קנית משהו? הרגשת טיפשה? דיברת עם מישהו שאת אוהבת? התגעגעת למישהו? עכשיו... מה את לובשת ברגע זה? קר לך או חם לך? מילה שעולה לך בראש? את שומעת עכשיו מוזיקה? עם מי הכי היית רוצה להיות עכשיו? את אוהבת מישהו עכשיו? איפה הכי היית רוצה להיות? איזה ספר את קוראת? האם את מדברת עם מישהו און-ליין כרגע? האם את מדברת עם מישהו בטלפון כרגע? את... מעשנת סיגריות? מה היית משנה בעצמך? את אוהבת את איך שאת נראית? מה כתוב על הצג של הפלאפון שלך? מאחרת הרבה? אוהבת את המשפחה שלך? אוהבת חורף? מבריזה הרבה מביצפר? מדברת הרבה בטלפון? משתדלת לאכול בריא? קוראת עיתון? מדברת עם זרים? ישנה עם בובות פרווה? מדברת עם אנשים למרות שאת שונאת אותם? נוהגת? אוהבת את הקול שלך? תארי את בן-הזוג האידיאלי מבחינה חיצונית? עכשיו מבחינה פנימית? האם את תמיד מרגישה שמבינים אותך? האם את סומכת על אחרים בקלות? בדיחה האהובה עלייך? מי הבן-אדם שיודע הכי הרבה עלייך? שאת מכירה הכי הרבה זמן? הכי מצחיק? הכי קרוב? מי מקשיב לבעיות שלך? עם מי את רבה הכי הרבה? הדבר האחרון... הקול האחרון ששמעת? המקום האחרון שהיית בו? האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון? השיר האחרון ששמעת? הסרט האחרון שראית? בקולנוע או בטלויזיה? הדבר האחרון שאכלת? שקנית? שיר אחרון שנתקע לך בראש? מה הדבר האחרון שהדפסת? אדם אחרון שצעקת עליו? אדם אחרון שראה אותך בוכה?

פרקשון

New member
הכל פה חוזר על עצמו כבר אז קיצרתי

מזל? גדי מידת נעליים: 46 גובה? 187 כיתה: יב' איזה שפות את מדברת? עברית ואנגלית בת כמה את? 17 החלום שלך? אין משהו מיוחד את חושבת שהוא יתגשם? לא מה את אוהבת לאכול? ברגע זה כל דבר שיש בו סוכר! מה אוהבת לשתות? ויטמינצ'יק צבע עיניים? חום צבע שיער? שחור רגישה לדגדוגים? לא תמיד אוהבת את החיים או לא? אוהב כמה אחים? 2 אחיות מסר לחיים? חומוס יש לך גשר? לא יש לך משקפיים\עדשות מגע? לא מה הדבר הכי חשוב לך? אחותי הקטנה יש חבר? אני לא הומו...באמת!! ממה את הכי פוחדת? מיטלמן צבעת פעם את השיער? לא גיל שהיית רוצה להיות? 18 יש פירסינג? לא קעקועים? לא האם אתה חי את הרגע? משתדל כמה שיותר יש לך סודות? כן אתה שונא את עצמך? לפעמים את אוהבת את כתב יד שלך? לא יש לך הרגלים רעים? כן איזו מחמאה את מקבלת מרוב האנשים? איזה גבוה את יודעת לשיר? לא אם היית מישהו אחר, האם היית מתחבר עם עצמך? מה?!?! האם יש משהו שאת שונאת בעצמך? כן מה החולשה הכי גדולה שלך? לא מגלה יש משהו שאת מתחרטת שעשית/לא עשית? מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? להקשיב לעצמי התאהבת פעם? לא בטוח פעם חשבת להתאבד? כן התנשקת פעם עם בת? כן שיקרת פעם? כן התאהבת בידיד? אני לא הומו! עשית פעם סיאנס? לא אמרת למישהו "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כן היית פעם בחו"ל? כן הרבצת למישהו? כן הסרט הכי דפוק שראית? לא זוכר שחית בעירום? לא ברחת מהבית? לא נשארת ערה כל הלילה? כן לא אכלת יום שלם? כן דיברת בטלפון כל הלילה? כן הרגת מישהו? עדיין לא בגדו בך? כן בערך הרגת חיה בטעות? ג'וק הרגת חיה בכוונה? ג'וק אחר פגעת בעצמך? כן רצית למות? כן עישנת סיגריות? כן נו.. עישנת נרגילה? כן שתית אלכוהול? כן השתכרת? כן שחית /צללת עם דולפינים? לא קיבלת חשבון פלא' של יותר מ500 ש"ח? לא התאפרת? כן רצית להיות מישהו שאת לא? כן רצית להיות בן המין השני? חח לא התקלחת יותר מפעמיים ביום? כן התעלפת? לא נשברה לך שן? לא קיבלת נכשל בתעודה? כן רכבת על אופניים? כן רכבת על סוס? לא רקדת עד שכמעט נפלת מהרגליים? כן ונפלתי שיחקת כדורגל? כן הוצאת מלא כסף על שטויות? כן הברזת מביצפר? כן היית מאושרת? כן התנצלת על משהו שעשית? כן היית כל הלילה על המחשב? כן קמת באמצע הלילה סתם ככה? כן זכרת חלום? כן נרדמת בשיעור? לא העברת פתקים בשיעור? כן תפסו אותך? כן התעקשת על משהו מטופש? כן הברזת למישהו בלי להודיע? לא התחרפנת? כן ביקרת אצל פסיכולוג? כן חיכית למשהו שלעולם לא יגיע? לא יודע מה הכוונה צרחת מפחד? כן השתמשת בסמים? לא נשארת בבית ביום שישי בערב סתם כי התחשק לך? לא ראית את מגדל אייפל? כן ראית טיטאניק? כן נישקת מישהו? לא צרפתית ניסית דיאטה? לא טסת? כן נסעת ברכבת? כן דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להיראות יותר נקי? כן דיברת בשיעור? כן מפחדת מהחושך? לא יצאת עם יותר מבנאדם אחד באותו זמן? לא אהבת מישהו כל-כך שזה גרם לך לבכות? כן נשבר לך הלב? כן שברת למישהו את הלב? לא חושב קינאת במישהו אחר? כן הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית? כן בכית בגלל מישהו? כן עשית משהו שלא חשבת שתעשי? כן הרגשת שאת מחוייבת למישהו למרות שלא הייתם רשמיים? כן התעלמת ממישהו בכוונה? כן סיננת מישהו בטלפון? כן ניתקת למישהו בפרצוף? כן רצית לצרוח ולא עשית את זה? כן אמרת למישהו שאת שונאת אותו? כן חיבקת מישהו מפורסם? כן תפסת טרמפ? לא הלכת לאיבוד? כן ראית "אקזיט" מההתחלה עד הסוף? לא היית על במה? כן ישנת מחוץ לבית? כן ישנת כל היום? כן חשבת שאת משתגעת? כן סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? כן היית ברדיו/טלוויזיה? כן היה לך חלום שחזר כמה פעמים? כן

jack 1

New member
הממ

מזל? נאחס מידת נעליים: 46 וחצי גובה? מטר שבעים ושלוש-ארבע כיתה: חה איזה שפות את מדברת?נאלגית ובערית בת כמה את?
החלום שלך? הממ את חושבת שהוא יתגשם?הלוואי,למרות שאני יודע שלא. מה את אוהבת לאכול? המבורגר פיצה ובמבה מה אוהבת לשתות? ספרייט ספרייט וספרייט צבע עיניים? חום צבע שיער? חום רגישה לדגדוגים? כע אוהבת את החיים או לא?לא כמה אחים? 3 ואחות מסר לחיים?הכול כשיר במלחמה ואהבה יש לך גשר? לא יש לך משקפיים\עדשות מגע? כע מה הדבר הכי חשוב לך? ****** יש חבר?יש לי הרבה חברים...ואם הכוונה לחברה אז לא
ממה את הכי פוחדת? מ******* צבעת פעם את השיער? כע גיל שהיית רוצה להיות?כל גיל שהוא מתחת לגיל שלי בכמה שנים יש פירסינג? לא קעקועים? לא האם אתה חי את הרגע? פעם כן,היום פחות יש לך סודות? המון אתה שונא את עצמך?כע את אוהבת את כתב יד שלך?לא יש לך הרגלים רעים? כן איזו מחמאה את מקבלת מרוב האנשים?מחמאה?מזה? את יודעת לשיר? כן,אז תשיר אותי לבד? אם היית מישהו אחר, האם היית מתחבר עם עצמך? לא האם יש משהו שאת שונאת בעצמך? כע מה החולשה הכי גדולה שלך? ******* יש משהו שאת מתחרטת שעשית/לא עשית?כע מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? לא לסמוך על אף אחד התאהבת פעם? כע פעם חשבת להתאבד? כע התנשקת פעם עם בת? תתעסקו בעניינים שלכם. שיקרת פעם? כע התאהבת בידיד?הא? עשית פעם סיאנס? חח לא אמרת למישהו "אני אוהבת אותך" והתכוונת? אמרתי אני אוהב אותך והתכוונתי
,לפחות נראה לי שהתכוונתי היית פעם בחו"ל? לא הרבצת למישהו? כע הסרט הכי דפוק שראית?באפי ציידת הערפדים שחית בעירום? לא ברחת מהבית? לא נשארת ערה כל הלילה? כע לא אכלת יום שלם? כע דיברת בטלפון כל הלילה?לא הרגת מישהו? זבוב וכאלה בגדו בך?בגדו כאילו באמון שלי,או בגדו בגדו? הרגת חיה בטעות? כע הרגת חיה בכוונה? כע פגעת בעצמך? כע רצית למות?כע עישנת סיגריות? לא עישנת נרגילה? כע שתית אלכוהול? כע השתכרת? כע שחית /צללת עם דולפינים?לא,אבל הייתי במרחק מטר מדולפין קיבלת חשבון פלא' של יותר מ500 ש"ח? לא התאפרת? בפורים נראה לי רצית להיות מישהו שאת לא?כע רצית להיות בן המין השני?לא התקלחת יותר מפעמיים ביום? כע התעלפת? לא נשברה לך שן?כע קיבלת נכשל בתעודה?תשאלו מתי קיבלתי עובר
רכבת על אופניים? כע רכבת על סוס?לא רקדת עד שכמעט נפלת מהרגליים? כשהייתי שיכור.. שיחקת כדורגל? כע הוצאת מלא כסף על שטויות?כע הברזת מביצפר? כע היית מאושרת? כע התנצלת על משהו שעשית?כע היית כל הלילה על המחשב?כע קמת באמצע הלילה סתם ככה? כע זכרת חלום? כע נרדמת בשיעור?כע העברת פתקים בשיעור?כע תפסו אותך? כע התעקשת על משהו מטופש?כע הברזת למישהו בלי להודיע? כע התחרפנת? כע ביקרת אצל פסיכולוג?לא חיכית למשהו שלעולם לא יגיע?המממ צרחת מפחד?בסופרלנד השתמשת בסמים? לא נשארת בבית ביום שישי בערב סתם כי התחשק לך?אני אף פעם לא יוצא ביום שישי ראית את מגדל אייפל?בטלוויזיה כן ראית טיטאניק? כע נישקת מישהו?השאלון הזה עולה לי על העצבים ניסית דיאטה? נו באמת טסת? כע נסעת ברכבת?כע דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להיראות יותר נקי? כע דיברת בשיעור? כע מפחדת מהחושך? לא יצאת עם יותר מבנאדם אחד באותו זמן?לא אהבת מישהו כל-כך שזה גרם לך לבכות? כע נשבר לך הלב? כע שברת למישהו את הלב?ישמסב קינאת במישהו אחר? כע הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית? יכול להיות בכית בגלל מישהו? הממ עשית משהו שלא חשבת שתעשי?כע הרגשת שאת מחוייבת למישהו למרות שלא הייתם רשמיים?הממ התעלמת ממישהו בכוונה? כע סיננת מישהו בטלפון? כע ניתקת למישהו בפרצוף? כע רצית לצרוח ולא עשית את זה? כע אמרת למישהו שאת שונאת אותו? כע חיבקת מישהו מפורסם? מממ כע תפסת טרמפ? לא הלכת לאיבוד? כע,בטיול שנתי של כיתה ז',חצי כיתה הלכה לאיבוד יחד עם המחנכת ראית "אקזיט" מההתחלה עד הסוף? לא היית על במה? כע ישנת מחוץ לבית?כע ישנת כל היום? כע חשבת שאת משתגעת?כע סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות?כע היית ברדיו/טלוויזיה? כע היה לך חלום שחזר כמה פעמים?כע ב- 24 שעות האחרונות... היתה לך שיחה רצינית? כן,עכשיו חיבקת מישהו? לא רבת עם חברה? לא בכית? לא צחקת?לא גרמת למישהו לצחוק? לא קנית משהו? כע הרגשת טיפשה? כע דיברת עם מישהו שאת אוהבת?לא התגעגעת למישהו? כע עכשיו... מה את לובשת ברגע זה?מכנסיים וחולצה קר לך או חם לך?חם מילה שעולה לך בראש? הממ את שומעת עכשיו מוזיקה? טוב שהזכרתם לי*מדליק ווינאמפ* עם מי הכי היית רוצה להיות עכשיו? עם ***** את אוהבת מישהו עכשיו? כע איפה הכי היית רוצה להיות? עם**** איזה ספר את קוראת? שום ספר כרגע האם את מדברת עם מישהו און-ליין כרגע? כע האם את מדברת עם מישהו בטלפון כרגע? לא את... מעשנת סיגריות? לא מה היית משנה בעצמך?הכול את אוהבת את איך שאת נראית?לא מה כתוב על הצג של הפלאפון שלך? שלומי _ _ _ _(שם המשפחה) מאחרת הרבה? כע אוהבת את המשפחה שלך?קצת אוהבת חורף? לא מבריזה הרבה מביצפר? הייתי מדברת הרבה בטלפון?הייתי משתדלת לאכול בריא?לא קוראת עיתון? לא מדברת עם זרים? לא ישנה עם בובות פרווה?לא מדברת עם אנשים למרות שאת שונאת אותם?כן נוהגת? לא אוהבת את הקול שלך? לא תארי את בן-הזוג האידיאלי מבחינה חיצונית?הממ עכשיו מבחינה פנימית?המממ האם את תמיד מרגישה שמבינים אותך?ממ אף אחד לא מבין אותי,כולל אני האם את סומכת על אחרים בקלות? לא בדיחה האהובה עלייך? המממ מי הבן-אדם שיודע הכי הרבה עלייך?המממ כשאני חושב על זה,אף אחד לא ממש יודע עליי הרבה שאת מכירה הכי הרבה זמן?הבן אדם שאני מכיר הכי הרבה זמן?המממ כשאני חושב על זה,אז דוד(ולא דוד מהפורום) הכי מצחיק? גם דוד(ולא דוד מהפורום) הכי קרוב? לין,שאיה,יעל,שירע,נור,עדי מי מקשיב לבעיות שלך? כל אלה למעלה. עם מי את רבה הכי הרבה? עם כולם אני רב באופן שווה הדבר האחרון... הקול האחרון ששמעת? האייסי המקום האחרון שהיית בו? הבית האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון? גילע השיר האחרון ששמעת? תראו אותי. הסרט האחרון שראית? הממ לא זוכר האמת בקולנוע או בטלויזיה? אה עכשיו נזכרתי,ארבעת המופלאים,בטלוויזיה הדבר האחרון שאכלת? מנטוס שקנית? מנטוס ובקבוק ספרייט גדול שיר אחרון שנתקע לך בראש? גניבה-היהודים,הוא כבר תקוע לי חודש בראש,מאז הההופעה. מה הדבר האחרון שהדפסת? הדפסתי?
אדם אחרון שצעקת עליו? אחשלי אדם אחרון שראה אותך בוכה?וואו,אין לי מושג

Hezi The One

New member
פוףףףףף

מזל? נאחס. סתם נו סרטן מידת נעליים: 42 גובה? 1.74 מ' כיתה: י' איזה שפות אתה מדבר? עברית,אנגלית,ספרדית וקצת ערבית. בן כמה אתה? 15 החלום שלך? אמ לוידע כבר. אתה חושב שהוא יתגשם? נראה מה הוא יהיה קודם מה אתה אוהב לאכול? הרבה דברים#$^ מה אוהב לשתות? קולה צבע עיניים? כחולות צבע שיער? בלונדיני רגיש לדגדוגים? כע אוהב את החיים או לא? לפעמים. כמה אחים? אחד. מסר לחיים? אמ,אל תאמינו לאפחד. יש לך גשר? לא יש לך משקפיים\עדשות מגע? לא מה הדבר הכי חשוב לך? אני. יש חברה? כבר לא. ממה אתה הכי פוחד? להתאהב צבעת פעם את השיער? אני רוצה גיל שהיית רוצה להיות? לא יודע יש פירסינג? לא;[ קעקועים? אין האם אתה חי את הרגע? משתדל יש לך סודות? כן אתה שונא את עצמך? לפעמים אתה אוהב את כתב יד שלך? לא ממש יש לך הרגלים רעים? כע איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? חמוד אתה יודע לשיר? יודע כע,השאלה אם זה יפהXD אם היית מישהו אחר, האם היית מתחבר עם עצמך? לא חושב האם יש משהו שאתה שונא בעצמך? כע מה החולשה הכי גדולה שלך? אכפת לי יוותר מדי מאנשים יש משהו שאתה מתחרט שעשית/לא עשית? יש הרבה מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? לא לבטוח באפחד התאהבת פעם? כן פעם פעם חשבת להתאבד? כן התנשקת פעם עם בת? ברורP: שיקרת פעם? כן התאהבת בידיד? לא עשית פעם סיאנס? לאP: אמרת למישהו "אני אוהב אותך" והתכוונת? כן היית פעם בחו"ל? כן הרבצת למישהו? כע הסרט הכי דפוק שראית? הכפר. שחית בעירום? ככע ברחת מהבית? כע נשארת ערה כל הלילה? כע לא אכלת יום שלם? כע דיברת בטלפון כל הלילה? לא כל הלילה הרגת מישהו? הלוואיXD בגדו בך? כן הרגת חיה בטעות? מי אמר בטעות? הרגת חיה בכוונה? כע נראלי פגעת בעצמך? כע רצית למות?כע עישנת סיגריות? ככע עישנת נרגילה? כע שתית אלכוהול? כע השתכרת? פעם. שחית /צללת עם דולפינים? לא;[ קיבלת חשבון פלא' של יותר מ500 ש"ח? פעם אחת. התאפרת? כע,כשהצטלמתי לסרט רצית להיות מישהו שאתה לא? לא חושב רצית להיות בן המין השני?לא התקלחת יותר מפעמיים ביום? ברור. התעלפת? כע נשברה לך שן? לא קיבלת נכשל בתעודה? מפתאוםפ23%#$^#$ רכבת על אופניים? כע רכבת על סוס? כע רקדת עד שכמעט נפלת מהרגליים? כע שיחקת כדורגל? כעע הוצאת מלא כסף על שטויות? ישמצב. הברזת מביצפר? כל השנה האחרונהXDDDDDDDDD היית מאושר? פעם. התנצלת על משהו שעשית? כע היית כל הלילה על המחשב? כע קמת באמצע הלילה סתם ככה? ככע זכרת חלום? כע נרדמת בשיעור? כע העברת פתקים בשיעור? כע תפסו אותך? כעXD התעקשת על משהו מטופש? כע הברזת למישהו בלי להודיע? כע התחרפנת? כע ביקרת אצל פסיכולוג? כעע,כשההורים התגרשו. חיכית למשהו שלעולם לא יגיע? יכול להיות צרחת מפחד? לא השתמשת בסמים? לא נשארת בבית ביום שישי בערב סתם כי התחשק לך? כע ראית את מגדל אייפל? כע גם הייתי בתוכו ראית טיטאניק? כע נישקת מישהי? כע ניסית דיאטה? לא טסת? כע נסעת ברכבת? כע דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להיראות יותר נקי? כעXD דיברת בשיעור? כל הזמןXDDDD מפחדת מהחושך? לאXD יצאת עם יותר מבנאדם אחד באותו זמן? יכול להיות אהבת מישהו כל-כך שזה גרם לך לבכות? כן,כ"כ כן. נשבר לך הלב? לא. שברת למישהו את הלב? כן קינאת במישהו אחר? כמובן הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית? כ"כ בכית בגלל מישהי? כע עשית משהו שלא חשבת שתעשי? כן הרגשת שאתה מחוייב למישהי למרות שלא הייתם רשמיים? אמ כן,חוודשיים ומשהו אפילו התעלמת ממישהו בכוונה? כמובן סיננת מישהו בטלפון?כע ניתקת למישהו בפרצוף? כע רצית לצרוח ולא עשית את זה? כע,וזה היה מכוון. אמרת למישהו שאתה שונא אותו? כן חיבקת מישהו מפורסם? הם חיבקו אותי תפסת טרמפ? לא הלכת לאיבוד? כע וזה הכי כיף שיש ראית "אקזיט" מההתחלה עד הסוף? ראאית התחלה וסוףXD היית על במה? כע ישנת מחוץ לבית?כע ישנת כל היום? כע חשבת שאת משתגעת? כע סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? ככע פעם מזמן היית ברדיו/טלוויזיה? כע,טלוויזיה היה לך חלום שחזר כמה פעמים? ב- 24 שעות האחרונות... היתה לך שיחה רצינית? כן חיבקת מישהו? כע רבת עם חבר? כע בכית? כע צחקת?כע גרמת למישהו לצחוק? כ"כ הרבהXD קנית משהו? כע הרגשת טיפש? כע דיברת עם מישהו שאתה אוהב? פעם אהבתי. התגעגעת למישהו? כע עכשיו... מה את לובשת ברגע זה? חולצה ותחתונים קר לך או חם לך? באמצע מילה שעולה לך בראש? זונה. (נו אני בשיחה עם אור על מישהי זונה) את שומעת עכשיו מוזיקה? לא,אני מדבר עם אור:] עם מי הכי היית רוצה להיות עכשיו? לא יודע. אתה אוהב מישהו עכשיו? לא איפה הכי היית רוצה להיות? בגהינום. איזה ספר אתה קורא? לא קורא. האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע? כע האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? כע עם אורוש
אתה... מעשן סיגריות? לא מה היית משנה בעצמך? הרבה אתה אוהב את איך שאת נראית?לפעמים מה כתוב על הצג של הפלאפון שלך? צפרירים חולון. ורקע של סימבה מאחר הרבה? דייקן להחריד אוהב את המשפחה שלך? לפעמים אוהב חורף? לא ממש מבריז הרבה מביצפר? כע מדבר הרבה בטלפון? ברור משתדל לאכול בריא?לא קורא עיתון? ככע מדבר עם זרים? כע ישן עם בובות פרווה? לא מדבר עם אנשים למרות שאת שונא אותם? לפעמים נוהג? לא:( אוהב את הקול שלך? כע תאר את בת-הזוג האידיאלי מבחינה חיצונית? כוסית. עכשיו מבחינה פנימית? חמודה האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? כ"כ לא האם אתה סומכת על אחרים בקלות? לא בדיחה האהובה עלייך? אין לי כח לכתוב. מי הבן-אדם שיודע הכי הרבה עלייך? אור נראהלי ואנה שאת מכירה הכי הרבה זמן? כ"כ הרבה. הכי מצחיק? לוידע הכי קרוב? אור מי מקשיב לבעיות שלך? אור ואנהXD עם מי אתה רב הכי הרבה? כ"כ הרבהXD הדבר האחרון... הקול האחרון ששמעת? של אור המקום האחרון שהיית בו? עזריאלי האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון? אור השיר האחרון ששמעת? שייגעצ-שזיף הסרט האחרון שראית? צלילי המוזיקה
בקולנוע או בטלויזיה? טלוויזיה הדבר האחרון שאכלת? שקשוקה שקנית? פיצהXD שיר אחרון שנתקע לך בראש? רוצה ללכת-שייגעצ מה הדבר האחרון שהדפסת? לוזוכרXD אדם אחרון שצעקת עליו?הרבהXD אדם אחרון שראה אותך בוכה? היא

ס ט י י ק

New member
איף.

אני כבר מכורה לשאלונים האלה
קשה לצאת מזה
מזל? סרטן מידת נעליים: 40 גובה? 160 כיתה: ט' איזה שפות את מדברת?עברית. בת כמה את?14 מה אוהבת לשתות?מים צבע עיניים? חום צבע שיער? חום רגישה לדגדוגים?כן אוהבת את החיים או לא?לפעמים כמה אחים? אח ואחות יש לך גשר? בקרוב מאוד
יש לך משקפיים\עדשות מגע?לא יש חבר? לא צבעת פעם את השיער? לא גיל שהיית רוצה להיות?16 יש פירסינג?לא קעקועים?לא אתה שונא את עצמך? לפעמים את אוהבת את כתב יד שלך? לא ממש את יודעת לשיר? לא התאהבת פעם? לא פעם חשבת להתאבד?כן התנשקת פעם עם בת?לא שיקרת פעם? כן התאהבת בידיד?לא עשית פעם סיאנס?לא אמרת למישהו "אני אוהבת אותך" והתכוונת?כן היית פעם בחו"ל? כן הסרט הכי דפוק שראית?חח המון שחית בעירום? כן ברחת מהבית? לא נשארת ערה כל הלילה?כן לא אכלת יום שלם? כן דיברת בטלפון כל הלילה?כן הרגת מישהו? לא בגדו בך? לא הרגת חיה בטעות? כן הרגת חיה בכוונה? כן פגעת בעצמך? כן רצית למות?כן עישנת סיגריות?כן עישנת נרגילה? כן שתית אלכוהול? כן השתכרת? לא שחית /צללת עם דולפינים?לא קיבלת חשבון פלא' של יותר מ500 ש"ח?כן התאפרת? כן רצית להיות בן המין השני?כן,מאוד. התקלחת יותר מפעמיים ביום? כן התעלפת? לא נשברה לך שן?לא קיבלת נכשל בתעודה?כן רכבת על אופניים? כן רכבת על סוס?לא רקדת עד שכמעט נפלת מהרגליים?לא שיחקת כדורגל? כן הוצאת מלא כסף על שטויות?כן הברזת מביצפר? כן היית מאושרת? כן התנצלת על משהו שעשית?כן היית כל הלילה על המחשב?כן קמת באמצע הלילה סתם ככה? כן זכרת חלום? כן נרדמת בשיעור?כן העברת פתקים בשיעור? כן תפסו אותך? כן התעקשת על משהו מטופש?כן הברזת למישהו בלי להודיע?כן התחרפנת? כן השתמשת בסמים? לא נשארת בבית ביום שישי בערב סתם כי התחשק לך? כן ראית את מגדל אייפל? כן ראית טיטאניק? כן נישקת מישהו? כן ניסית דיאטה? כן טסת? כן נסעת ברכבת?כן דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להיראות יותר נקי?כן דיברת בשיעור? כן מפחדת מהחושך? כן יצאת עם יותר מבנאדם אחד באותו זמן? לא אהבת מישהו כל-כך שזה גרם לך לבכות? לא נשבר לך הלב? לא שברת למישהו את הלב? לא הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית? בכית בגלל מישהו?כן עשית משהו שלא חשבת שתעשי?כן הרגשת שאת מחוייבת למישהו למרות שלא הייתם רשמיים? לא התעלמת ממישהו בכוונה? כן סיננת מישהו בטלפון? כן ניתקת למישהו בפרצוף? כן רצית לצרוח ולא עשית את זה?כן אמרת למישהו שאת שונאת אותו? כן חיבקת מישהו מפורסם? כן תפסת טרמפ? לא הלכת לאיבוד? לא ראית "אקזיט" מההתחלה עד הסוף? כן היית על במה? טקס סיום? ישנת מחוץ לבית? כן ישנת כל היום? כן חשבת שאת משתגעת?כן סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? לא היית ברדיו/טלוויזיה?לא היה לך חלום שחזר כמה פעמים?כן ב- 24 שעות האחרונות... היתה לך שיחה רצינית? לא חיבקת מישהו? כן רבת עם חברה? לא בכית? כן צחקת?כן גרמת למישהו לצחוק?כן קנית משהו? לא הרגשת טיפשה? כן דיברת עם מישהו שאת אוהבת?כה התגעגעת למישהו? כה עכשיו... מה את לובשת ברגע זה?בוקסר וחולצה קר לך או חם לך?קריר מילה שעולה לך בראש?זין את שומעת עכשיו מוזיקה? כה עם מי הכי היית רוצה להיות עכשיו? מזה עניינכם:X את אוהבת מישהו עכשיו?לא איפה הכי היית רוצה להיות?שוש איזה ספר את קוראת? מישו לרוץ איתו...[כן...עדין לא סיימתי..] האם את מדברת עם מישהו און-ליין כרגע?כה האם את מדברת עם מישהו בטלפון כרגע? כה את... מעשנת סיגריות? כה מה היית משנה בעצמך?הרבה את אוהבת את איך שאת נראית?לא מה כתוב על הצג של הפלאפון שלך?כלום מאחרת הרבה? לפעמים אוהבת את המשפחה שלך?לפעמים אוהבת חורף? כהההה מבריזה הרבה מביצפר?לא ממש הרבה מדברת הרבה בטלפון? כה משתדלת לאכול בריא?כה קוראת עיתון? לא מדברת עם זרים? כה למה לא? ישנה עם בובות פרווה? לא מדברת עם אנשים למרות שאת שונאת אותם?כה נוהגת? לא אוהבת את הקול שלך?לא ממש האם את תמיד מרגישה שמבינים אותך?לא האם את סומכת על אחרים בקלות? כה בדיחה האהובה עלייך? איש אחד רצה להשתין הרים את הרגל התלהב הרים את השנייה ונפל מי הבן-אדם שיודע הכי הרבה עלייך?ליאת... שאת מכירה הכי הרבה זמן? ליאת... הכי מצחיק? ליאת הכי קרוב? ליאת מי מקשיב לבעיות שלך?ליאת..טוב נו ליאת הכל
עם מי את רבה הכי הרבה? ליאת
הדבר האחרון... הקול האחרון ששמעת? גיטרה המקום האחרון שהיית בו? סבתא האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון?רעות השיר האחרון ששמעת?משו של מטאליקה שידיד שלי ניגן לי בגיטרה... הסרט האחרון שראית?ניי בקולנוע או בטלויזיה? נהה הדבר האחרון שאכלת?נישנושים מהאדם אחרון שצעקת עליו? אבא אדם אחרון שראה אותך בוכה?לאדעת.. קיצרתי קצת..

../images/Emo99.gif

מזל? אריה מידת נעליים: 37 גובה? 1.50 ומשהו.. כיתה: י"ב עוד יומיים איזה שפות את מדברת? עברית וקצת אינגליש בת כמה את? 17 החלום שלך? טו בי האפי את חושבת שהוא יתגשם? כן מה את אוהבת לאכול? שוקולד בעיקר מה אוהבת לשתות? קולה צבע עיניים? חום צבע שיער? חום רגישה לדגדוגים? מאוד אוהבת את החיים או לא? כן מחבבת כמה אחים? 2 אחיות מסר לחיים? הכל בסוף עובר.. יש לך גשר? לא יש לך משקפיים\עדשות מגע? משקפיים לטלויזיה מה הדבר הכי חשוב לך? נזק יש חבר? :) חטטנים ממה את הכי פוחדת? מהחושך צבעת פעם את השיער? עשיתי גוונים גיל שהיית רוצה להיות? 17 יש פירסינג? נזם קעקועים? לא האם אתה חי את הרגע? משתדלת יש לך סודות? כן כמו לכולם אתה שונא את עצמך? לא את אוהבת את כתב יד שלך? בערך יש לך הרגלים רעים? כן איזו מחמאה את מקבלת מרוב האנשים? לא יודעעעת את יודעת לשיר? כן אבל מזייפת אם היית מישהו אחר, האם היית מתחבר עם עצמך? אולי... האם יש משהו שאת שונאת בעצמך? כן מה החולשה הכי גדולה שלך? הנקודה הכי רגישה? נזק יש משהו שאת מתחרטת שעשית/לא עשית? כן לצערי.. מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? יופי פנימי יותר חשוב מיופי חיצוני התאהבת פעם? כן.. פעם חשבת להתאבד? --- התנשקת פעם עם בת? לא שיקרת פעם? כן התאהבת בידיד? כן.. עשית פעם סיאנס? לא אמרת למישהו "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כן.. היית פעם בחו"ל? כן הרבצת למישהו? כן! לאחותי הסרט הכי דפוק שראית? לא זוכרת שחית בעירום? לא ברחת מהבית? לא נשארת ערה כל הלילה? כן לא אכלת יום שלם? כן דיברת בטלפון כל הלילה? כן הרגת מישהו? אולי נמלים בטעות בגדו בך? באמון שלי כן הרגת חיה בטעות? לא! הרגת חיה בכוונה? לא!!!!! פגעת בעצמך? כן רצית למות? כן..מי לא רוצה לפעמים להעלם ? עישנת סיגריות? אחת מזמן עישנת נרגילה? כן שתית אלכוהול? כן השתכרת? כן שחית /צללת עם דולפינים? לא קיבלת חשבון פלא' של יותר מ500 ש"ח? כןןןן התאפרת? כן רצית להיות מישהו שאת לא? לא רצית להיות בן המין השני? לא, בחיים לא.. התקלחת יותר מפעמיים ביום? כן התעלפת? לא נשברה לך שן? לא קיבלת נכשל בתעודה? ברור רכבת על אופניים? כן רכבת על סוס? כן רקדת עד שכמעט נפלת מהרגליים? כן (בומבמלה האממממ!) שיחקת כדורגל? כן הוצאת מלא כסף על שטויות? כן כמו כל הזמן הברזת מביצפר? כןןן חחח איזה שאלה מטומטמת.. היית מאושרת? --- התנצלת על משהו שעשית? כן היית כל הלילה על המחשב? כן קמת באמצע הלילה סתם ככה? כן זכרת חלום? כן נרדמת בשיעור? כן העברת פתקים בשיעור? כן תפסו אותך? כן התעקשת על משהו מטופש? כן הברזת למישהו בלי להודיע? כן התחרפנת? כן ביקרת אצל פסיכולוג? כן חיכית למשהו שלעולם לא יגיע? כן..והוא עוד יגיע... צרחת מפחד? כן השתמשת בסמים? לא נשארת בבית ביום שישי בערב סתם כי התחשק לך? כן ראית את מגדל אייפל? כן ראית טיטאניק? כן נישקת מישהו? כן ניסית דיאטה? כן טסת? כן נסעת ברכבת? כן דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להיראות יותר נקי? כן לארון דיברת בשיעור? כן מפחדת מהחושך? כן יצאת עם יותר מבנאדם אחד באותו זמן? לא ממש.. אהבת מישהו כל-כך שזה גרם לך לבכות? כן.. נשבר לך הלב? כן.. שברת למישהו את הלב? אמממ...דיי!! קינאת במישהו אחר? כן! הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית? כן! בכית בגלל מישהו? כן עשית משהו שלא חשבת שתעשי? כן... הרגשת שאת מחוייבת למישהו למרות שלא הייתם רשמיים? כן התעלמת ממישהו בכוונה? כן סיננת מישהו בטלפון? כן ניתקת למישהו בפרצוף? כן רצית לצרוח ולא עשית את זה? כן אמרת למישהו שאת שונאת אותו? כן תשאלו את קובי.. חיבקת מישהו מפורסם? אממ..כן תפסת טרמפ? לא הלכת לאיבוד? כן ראית "אקזיט" מההתחלה עד הסוף? כן היית על במה? כן ישנת מחוץ לבית? כן ישנת כל היום? כן חשבת שאת משתגעת? כן סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? לא שזכור לי היית ברדיו/טלוויזיה? כן היה לך חלום שחזר כמה פעמים? לא ב- 24 שעות האחרונות... היתה לך שיחה רצינית? כן חיבקת מישהו? כן:) וזה היה כייף.. רבת עם חברה? אממ...בערך בכית? כן צחקת? כן גרמת למישהו לצחוק? כן (:) אחותי קנית משהו? כן הרגשת טיפשה? כן דיברת עם מישהו שאת אוהבת? :)) כן!!! התגעגעת למישהו? כןןןןןןןן :( עכשיו... מה את לובשת ברגע זה? גופייה ומכנס ארוך קר לך או חם לך? סבבה לי מילה שעולה לך בראש? אוכל את שומעת עכשיו מוזיקה? כוכב נולד עם מי הכי היית רוצה להיות עכשיו? עם נזק :( את אוהבת מישהו עכשיו? אני אוהבת הרבה.. איפה הכי היית רוצה להיות? עם כל החברים שלי בסלקום ווליום איזה ספר את קוראת? אמממממ? האם את מדברת עם מישהו און-ליין כרגע? עם אורטל ועידן :] האם את מדברת עם מישהו בטלפון כרגע? לא את... מעשנת סיגריות? לא מה היית משנה בעצמך? הרבה את אוהבת את איך שאת נראית? --- מה כתוב על הצג של הפלאפון שלך? CELLCOM מאחרת הרבה? כן חחחחחחחחחח אוהבת את המשפחה שלך? כן כפרה עליהם אוהבת חורף? מאוד!! מבריזה הרבה מביצפר? יותר מידי מדברת הרבה בטלפון? כן לצערי! משתדלת לאכול בריא? כן קוראת עיתון? כן כל בוקר מדברת עם זרים? תלוי מי:) ישנה עם בובות פרווה? :)) כן מדברת עם אנשים למרות שאת שונאת אותם? לא נוהגת? לא אוהבת את הקול שלך? לעעע תארי את בן-הזוג האידיאלי מבחינה חיצונית? תביאו לי ראסטות בלונדיניות
עכשיו מבחינה פנימית? טוב לב.. :) האם את תמיד מרגישה שמבינים אותך? לפעמים האם את סומכת על אחרים בקלות? לא בדיחה האהובה עלייך? אין מי הבן-אדם שיודע הכי הרבה עלייך? אני יודעת על עצמי שאת מכירה הכי הרבה זמן? יסמין :] הכי מצחיק? אודי כפרהעליו הכי קרוב? :]]] הרבה מי מקשיב לבעיות שלך? כולםם..דנדוש:] עם מי את רבה הכי הרבה? קובי הדבר האחרון... הקול האחרון ששמעת? של אחותי המקום האחרון שהיית בו? בסלון האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון? עם הילה השיר האחרון ששמעת? משינה-אהובתי הסרט האחרון שראית? לאזוכרת בקולנוע או בטלויזיה? טלויזיה..כבר לא הולכת לקולנוע הדבר האחרון שאכלת? פיצההה שקנית? פיצה! שיר אחרון שנתקע לך בראש? משינה - אהובתי מה הדבר האחרון שהדפסת? תמונות ללוח שעם אדם אחרון שצעקת עליו? אבא שלי אדם אחרון שראה אותך בוכה? הילה

שטיצה

New member
'לאאאא אנלא נשאר לבדדד' ../images/Emo79.gif

מזל? עקרב מידת נעליים: 38/39 גובה? 165+- איזה שפות את דוברת? עברית, אנגלית החלום שלך? חח. את חושבת שהוא יתגשם? :/ מה את אוהבת לאכול? כלום מה אוהבת לשתות? לימונדה צבע עיניים? חום צבע שיער? אדום רגישה לדגדוגים? מאוד אוהבת את החיים או לא? כן כמה אחים? 2 מסר לחיים? 'רע לי זה פאסה' יש לך גשר? לא יש לך משקפיים\עדשות מגע? לא מה הדבר הכי חשוב לך? אני יש חבר? לא צבעת פעם את השיער? כן יש פירסינג? 3 הליקסים קעקועים? בתכנון האם אתה חי את הרגע? כן יש לך סודות? בשפע אתה שונא את עצמך? לא את אוהבת את כתב יד שלך? לא יש לך הרגלים רעים? כן איזו מחמאה את מקבלת מרוב האנשים? חמודה? :S את יודעת לשיר? לא אם היית מישהו אחר, האם היית מתחבר עם עצמך? כן האם יש משהו שאת שונאת בעצמך? כן יש משהו שאת מתחרטת שעשית/לא עשית? כן מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? 'החיים הם כמו מראה- אם תחייכו אליהם הם יחייכו אליכם בחזרה' :< התאהבת פעם? לא פעם חשבת להתאבד? כן התנשקת פעם עם בת? בלי לשון שיקרת פעם? כן התאהבת בידיד? חשבתי עשית פעם סיאנס? לא אמרת למישהו "אני אוהבת אותך" והתכוונת? לא אומרים אם לא מתכוונים |: היית פעם בחו"ל? כן הרבצת למישהו? כן הסרט הכי דפוק שראית? 13 שחית בעירום? לא ברחת מהבית? כן נשארת ערה כל הלילה? כן לא אכלת יום שלם? כן דיברת בטלפון כל הלילה? לא הרגת מישהו? ברור בגדו בך? לא הרגת חיה בטעות? חרק? הרגת חיה בכוונה? חרק? רצית למות? כן עישנת סיגריות? לא עישנת נרגילה? לא שתית אלכוהול? כן השתכרת? לא שחית /צללת עם דולפינים? לא קיבלת חשבון פלא' של יותר מ500 ש"ח? לא התאפרת? כן רצית להיות מישהו שאת לא? כן רצית להיות בן המין השני? לא התקלחת יותר מפעמיים ביום? כן התעלפת? לא נשברה לך שן? לא קיבלת נכשל בתעודה? לא רכבת על אופניים? כן רכבת על סוס? כן רקדת עד שכמעט נפלת מהרגליים? כן שיחקת כדורגל? כן הוצאת מלא כסף על שטויות? כן הברזת מביצפר? כן היית מאושרת? כן התנצלת על משהו שעשית? כן היית כל הלילה על המחשב? כן קמת באמצע הלילה סתם ככה? כן זכרת חלום? כן נרדמת בשיעור? כן העברת פתקים בשיעור? כן תפסו אותך? כן התעקשת על משהו מטופש? כן הברזת למישהו בלי להודיע? כן התחרפנת? כן ביקרת אצל פסיכולוג? לא חיכית למשהו שלעולם לא יגיע? כן צרחת מפחד? כן השתמשת בסמים? לא נשארת בבית ביום שישי בערב סתם כי התחשק לך? כן ראית את מגדל אייפל? לא ראית טיטאניק? כן ניסית דיאטה? לא טסת? כן נסעת ברכבת? כן דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להיראות יותר נקי? כן דיברת בשיעור? כן מפחדת מהחושך? קצת יצאת עם יותר מבנאדם אחד באותו זמן? לא אהבת מישהו כל-כך שזה גרם לך לבכות? יותר מידי נשבר לך הלב? לא שברת למישהו את הלב? לאנראהלי קינאת במישהו אחר? כן הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית? כן בכית בגלל מישהו? כן עשית משהו שלא חשבת שתעשי? כן הרגשת שאת מחוייבת למישהו למרות שלא הייתם רשמיים? כן התעלמת ממישהו בכוונה? כן סיננת מישהו בטלפון? כן ניתקת למישהו בפרצוף? כן רצית לצרוח ולא עשית את זה? כן אמרת למישהו שאת שונאת אותו? כן חיבקת מישהו מפורסם? כן תפסת טרמפ? כן הלכת לאיבוד? כן ראית "אקזיט" מההתחלה עד הסוף? כן היית על במה? כן ישנת מחוץ לבית? כן ישנת כל היום? לא חשבת שאת משתגעת? כן סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? כן:\ היית ברדיו/טלוויזיה? כן היה לך חלום שחזר כמה פעמים? כן ב- 24 שעות האחרונות... היתה לך שיחה רצינית? לא חיבקת מישהו? כן רבת עם חברה? לא בכית? לא צחקת? כן, אבל זה היה טיפה מאולץ גרמת למישהו לצחוק? כן קנית משהו? כן הרגשת טיפשה? כן דיברת עם מישהו שאת אוהבת? כן התגעגעת למישהו? כן עכשיו... מה את לובשת ברגע זה? מכנס רחב וחולצה קצרה קר לך או חם לך? חם מילה שעולה לך בראש? שומן את שומעת עכשיו מוזיקה? אלה (האע, היום הקליפ שודר ב24!
) עם מי הכי היית רוצה להיות עכשיו? ששש. את אוהבת מישהו עכשיו? הרבה איפה הכי היית רוצה להיות? ששש. איזה ספר את קוראת? שוםספר האם את מדברת עם מישהו און-ליין כרגע? לא האם את מדברת עם מישהו בטלפון כרגע? לא את... מעשנת סיגריות? לא מה היית משנה בעצמך? הרבה מהמראה החיצוני את אוהבת את איך שאת נראית? לפעמים מה כתוב על הצג של הפלאפון שלך? סלקום, וכרגע יש שם תמונה שלי :< מאחרת הרבה? כן אוהבת את המשפחה שלך? כן אוהבת חורף? הכי אוהבת מבריזה הרבה מביצפר? כבר לא מדברת הרבה בטלפון? לא משתדלת לאכול בריא? לא קוראת עיתון? לא מדברת עם זרים? לפעמים ישנה עם בובות פרווה? לא מדברת עם אנשים למרות שאת שונאת אותם? לא נוהגת? לא אוהבת את הקול שלך? לא תארי את בן-הזוג האידיאלי מבחינה חיצונית? :X!! עכשיו מבחינה פנימית? לא יודעת, דומה לי? האם את תמיד מרגישה שמבינים אותך? לא האם את סומכת על אחרים בקלות? בכלל לא בדיחה האהובה עלייך? לא זוכרת:< מי הבן-אדם שיודע הכי הרבה עלייך? יניב/הילה שאת מכירה הכי הרבה זמן? נגה הכי מצחיק? רועי/דורון/גל הכי קרוב? הילה וזיו מי מקשיב לבעיות שלך? הילה, יניב לפעמים עם מי את רבה הכי הרבה? אני לא רבה הרבה.. הדבר האחרון... הקול האחרון ששמעת? תום3> המקום האחרון שהיית בו? אורט אבין האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון? רועי השיר האחרון ששמעת? אלה, שרץ לי בפלייליסט ב2 גרסאות ללא הפסקה. הסרט האחרון שראית? לא זוכרת את השם, משהו שראיתי במטוס בקולנוע או בטלויזיה? במטוס הדבר האחרון שאכלת? פוקאצ'ה שקנית? כרטיס לאוטובוס שיר אחרון שנתקע לך בראש? אלה מה הדבר האחרון שהדפסת? כלום? אדם אחרון שצעקת עליו? אחשלי אדם אחרון שראה אותך בוכה? יפעתי

•No¥a•

New member
><

מזל? קשת מידת נעליים: 38 גובה? לא'דעת כיתה: ח' איזה שפות את מדברת? עברית, אנגלית בת כמה את? 13 וחצי החלום שלך? - את חושבת שהוא יתגשם? - מה את אוהבת לאכול? ת'לב >< מה אוהבת לשתות? מים. צבע עיניים? חום צבע שיער? חום שחור רגישה לדגדוגים? כן אוהבת את החיים או לא? כן כמה אחים? 3 מסר לחיים? בקנטים יש לך גשר? לא יש לך משקפיים\עדשות מגע? נופ מה הדבר הכי חשוב לך? הרבה דברים. יש חבר? לא\: ממה את הכי פוחדת? כל מיני צבעת פעם את השיער? לא גיל שהיית רוצה להיות? - יש פירסינג? באוזן, אם נחשב.. קעקועים?
האם אתה חי את הרגע? מנסה יש לך סודות? כמובן אתה שונא את עצמך? לפעמים את אוהבת את כתב יד שלך? לא יש לך הרגלים רעים? כן איזו מחמאה את מקבלת מרוב האנשים? הממ את יודעת לשיר? לא אם היית מישהו אחר, האם היית מתחבר עם עצמך? מייבי האם יש משהו שאת שונאת בעצמך? כע מה החולשה הכי גדולה שלך? יש הרבה יש משהו שאת מתחרטת שעשית/לא עשית? - מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? - התאהבת פעם? לא פעם חשבת להתאבד? >< התנשקת פעם עם בת? לא שיקרת פעם? כמובן התאהבת בידיד? ... עשית פעם סיאנס? לא אמרת למישהו "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כן[: היית פעם בחו"ל? לא הרבצת למישהו? כן^^ הסרט הכי דפוק שראית? יש הרבה שחית בעירום? לא ברחת מהבית? לא נשארת ערה כל הלילה? כע לא אכלת יום שלם? בערך דיברת בטלפון כל הלילה? לא שזכור לי X: הרגת מישהו? ג'וק בגדו בך? - הרגת חיה בטעות? חח..כן הרגת חיה בכוונה? כן
פגעת בעצמך? כן רצית למות? כן עישנת סיגריות? לא, עישנת נרגילה? נופ שתית אלכוהול? כע השתכרת? לא שחית /צללת עם דולפינים? לא קיבלת חשבון פלא' של יותר מ500 ש"ח? לא שידוע לי התאפרת? כע רצית להיות מישהו שאת לא? כע רצית להיות בן המין השני? כע התקלחת יותר מפעמיים ביום? כן התעלפת? לא שזכור לי X: נשברה לך שן? חחח..כן קיבלת נכשל בתעודה? לא רכבת על אופניים? כע רכבת על סוס? פוני D: רקדת עד שכמעט נפלת מהרגליים? לא נראלי.. שיחקת כדורגל? כן
הוצאת מלא כסף על שטויות? כן.. הברזת מביצפר? לאX: היית מאושרת? כן:) התנצלת על משהו שעשית? כמובן היית כל הלילה על המחשב? משו כזה קמת באמצע הלילה סתם ככה? לא בדיוק.. זכרת חלום? כן נרדמת בשיעור? חחחח..לא העברת פתקים בשיעור? כןXD תפסו אותך? לא התעקשת על משהו מטופש? כן>< הברזת למישהו בלי להודיע? אממ התחרפנת? כן>< ביקרת אצל פסיכולוג? אהא חיכית למשהו שלעולם לא יגיע? כן
צרחת מפחד? כןן השתמשת בסמים? לא נשארת בבית ביום שישי בערב סתם כי התחשק לך? כע ראית את מגדל אייפל? בתמונותP: ראית טיטאניק? כן>< נישקת מישהו? כן ניסית דיאטה? לא טסת? כן נסעת ברכבת?כן דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להיראות יותר נקי? דיברת בשיעור? כן מפחדת מהחושך?
יצאת עם יותר מבנאדם אחד באותו זמן?לא אהבת מישהו כל-כך שזה גרם לך לבכות? לא בדיוק נשבר לך הלב? ... שברת למישהו את הלב? לא נראלי.. קינאת במישהו אחר? כע הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית? כן בכית בגלל מישהו? כן עשית משהו שלא חשבת שתעשי? כן הרגשת שאת מחוייבת למישהו למרות שלא הייתם רשמיים? לא.. התעלמת ממישהו בכוונה? כן\: סיננת מישהו בטלפון? חח..כן ניתקת למישהו בפרצוף? בטעות:X רצית לצרוח ולא עשית את זה? כן]; אמרת למישהו שאת שונאת אותו? כן\: חיבקת מישהו מפורסם? כן תפסת טרמפ? לא הלכת לאיבוד? כן ראית "אקזיט" מההתחלה עד הסוף?כן היית על במה? כן ישנת מחוץ לבית?כן ישנת כל היום? לא חשבת שאת משתגעת?כן סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות?כן היית ברדיו/טלוויזיה? היה לך חלום שחזר כמה פעמים? ב- 24 שעות האחרונות... היתה לך שיחה רצינית? לא חיבקת מישהו? כן רבת עם חברה? לא בכית? כן צחקת? כן גרמת למישהו לצחוק? כן קנית משהו? לא הרגשת טיפשה? כן דיברת עם מישהו שאת אוהבת? כן התגעגעת למישהו? כן>: עכשיו... מה את לובשת ברגע זה? מכנס דייגים וחולצה גזורה קר לך או חם לך? נעיםP: מילה שעולה לך בראש? מים את שומעת עכשיו מוזיקה? כע עם מי הכי היית רוצה להיות עכשיו? חברהשלי את אוהבת מישהו עכשיו? כן איפה הכי היית רוצה להיות? בים איזה ספר את קוראת? אני לא האם את מדברת עם מישהו און-ליין כרגע? נופ האם את מדברת עם מישהו בטלפון כרגע? גם לא את... מעשנת סיגריות? לא:X מה היית משנה בעצמך? - את אוהבת את איך שאת נראית? נחמד לי מה כתוב על הצג של הפלאפון שלך? כתוב מאחרת הרבה? אממ..
אוהבת את המשפחה שלך? כן אוהבת חורף? לא ממש, למרות שיש יומודלתתD: מבריזה הרבה מביצפר? לא מדברת הרבה בטלפון? לא משתדלת לאכול בריא? כן קוראת עיתון? כן מדברת עם זרים? תלוי ישנה עם בובות פרווה? לא מדברת עם אנשים למרות שאת שונאת אותם? כן נוהגת? לא אוהבת את הקול שלך? טוב לי תארי את בן-הזוג האידיאלי מבחינה חיצונית ? שיער ארוך . .
עכשיו מבחינה פנימית? >< האם את תמיד מרגישה שמבינים אותך? לא האם את סומכת על אחרים בקלות? כן בדיחה האהובה עלייך? פרטית מי הבן-אדם שיודע הכי הרבה עלייך? אממ שאת מכירה הכי הרבה זמן? את עצמי הכי מצחיק? בן דוד שלי D: הכי קרוב? חברהשלי מי מקשיב לבעיות שלך? כנ"ל.. עם מי את רבה הכי הרבה? חח.. אממ.. הדבר האחרון... הקול האחרון ששמעת? של הסולן של אינפקציה המקום האחרון שהיית בו? בבית האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון? חברהשלי השיר האחרון ששמעת? בקבוק עליי הסרט האחרון שראית? אממ.. צעד קטן בקולנוע או בטלויזיה? טלויזיה הדבר האחרון שאכלת? דגניםX: שקנית? מים שיר אחרון שנתקע לך בראש? ג'אסט מיי אימג'ניישן מה הדבר האחרון שהדפסת? אממ.. אדם אחרון שצעקת עליו? אחותי אדם אחרון שראה אותך בוכה? לא'דעת

JALULA2

New member
כמה שאלונים..

מזל? גדי מידת נעליים: 35 גובה? מטר שישים כיתה: עולה לי' איזה שפות את מדברת? עברית אנגלית (משתדלת וערבית לומדת.. בת כמה את? 15 החלום שלך? לטוס ללונדון את חושבת שהוא יתגשם? ברור מה את אוהבת לאכול? שוקולד מה אוהבת לשתות? מים צבע עיניים? חום צבע שיער? חום ואדום רגישה לדגדוגים? מאוד אוהבת את החיים או לא? לפעמים כמה אחים? 1 מסר לחיים? חייה ותן לחיות יש לך גשר? לא יש לך משקפיים\עדשות מגע? לא מה הדבר הכי חשוב לך? המון דברים יש חבר? לא ממה את הכי פוחדת? מהפחד צבעת פעם את השיער? כן גיל שהיית רוצה להיות? טיפה יותר גדולה יש פירסינג? לא קעקועים? לא האם אתה חי את הרגע? משתדלת יש לך סודות? כן אתה שונא את עצמך? ברגעים מסויימים את אוהבת את כתב יד שלך? לא יש לך הרגלים רעים? לא...נראלי איזו מחמאה את מקבלת מרוב האנשים?שיקו אמר לי שאני מאמי (חרוז) :) את יודעת לשיר? לא אם היית מישהו אחר, האם היית מתחבר עם עצמך? כן האם יש משהו שאת שונאת בעצמך? כן מה החולשה הכי גדולה שלך? הרגישות שלי יש משהו שאת מתחרטת שעשית/לא עשית? המון מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? גודל הציפיות כגודל האכזבות התאהבת פעם? לא פעם חשבת להתאבד? כן התנשקת פעם עם בת? אממ שיקרת פעם? כן התאהבת בידיד? לא עשית פעם סיאנס? לא אמרת למישהו "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כן היית פעם בחו"ל? כן, בהמון.. הרבצת למישהו? כן הסרט הכי דפוק שראית? אני אוהב האקביז שחית בעירום? לא ברחת מהבית? לא, אבל חשבתי על זה המון פעמים נשארת ערה כל הלילה? כן לא אכלת יום שלם? כן דיברת בטלפון כל הלילה? כן הרגת מישהו? בינתיים לא בגדו בך? כן הרגת חיה בטעות? נמלה נחשב? הרגת חיה בכוונה? לא פגעת בעצמך?כן רצית למות?כן עישנת סיגריות? כן עישנת נרגילה? כן שתית אלכוהול? כן השתכרת? לא שחית /צללת עם דולפינים? לא קיבלת חשבון פלא' של יותר מ500 ש"ח? כן התאפרת? כן רצית להיות מישהו שאת לא? אממ רצית להיות בן המין השני?כשהייתי נורא קטנה התקלחת יותר מפעמיים ביום? כן התעלפת? כן נשברה לך שן?כן קיבלת נכשל בתעודה? כן רכבת על אופניים? כן רכבת על סוס?כן רקדת עד שכמעט נפלת מהרגליים? כן שיחקת כדורגל?כן הוצאת מלא כסף על שטויות?תמיד הברזת מביצפר?כן היית מאושרת? תתפלאו אבל כן... התנצלת על משהו שעשית?כן היית כל הלילה על המחשב? כן קמת באמצע הלילה סתם ככה? כן זכרת חלום?כן לרוב.. נרדמת בשיעור?לא העברת פתקים בשיעור? כן ופעם תפסו אותי .. תפסו אותך? הנ"ל התעקשת על משהו מטופש?כן הברזת למישהו בלי להודיע? כן:( התחרפנת? אני מחורפנת טיבעית.. ביקרת אצל פסיכולוג? כן חיכית למשהו שלעולם לא יגיע?אני עדיין מחכה לו.. צרחת מפחד? כן השתמשת בסמים?לא נשארת בבית ביום שישי בערב סתם כי התחשק לך? כן (איזה שאלה נדושה..) ראית את מגדל אייפל? כן ראית טיטאניק? כן נישקת מישהו? בפה? לא.. ניסית דיאטה?אני עדיין מנסה.. טסת? כן נסעת ברכבת? כן דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להיראות יותר נקי?ברור.. דיברת בשיעור? כן מפחדת מהחושך? לפעמים יצאת עם יותר מבנאדם אחד באותו זמן? לא אהבת מישהו כל-כך שזה גרם לך לבכות? כן נשבר לך הלב?לא שברת למישהו את הלב? לא נראלי קינאת במישהו אחר? אממ הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית?כן בכית בגלל מישהו? כן עשית משהו שלא חשבת שתעשי? כן הרגשת שאת מחוייבת למישהו למרות שלא הייתם רשמיים? לא התעלמת ממישהו בכוונה?כן סיננת מישהו בטלפון? כן ניתקת למישהו בפרצוף? לא רצית לצרוח ולא עשית את זה?לא אמרת למישהו שאת שונאת אותו? כן חיבקת מישהו מפורסם? חחח הראל סקעת? אמממ כן תפסת טרמפ? לא הלכת לאיבוד? כן ראית "אקזיט" מההתחלה עד הסוף? כן...גמני בהלם.. היית על במה? כן ישנת מחוץ לבית? כן ישנת כל היום? כן חשבת שאת משתגעת? כן סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? לא היית ברדיו/טלוויזיה? כן היה לך חלום שחזר כמה פעמים? לא ב- 24 שעות האחרונות... היתה לך שיחה רצינית? כן חיבקת מישהו? כן רבת עם חברה? כן בכית? לא צחקת?כן גרמת למישהו לצחוק? כן קנית משהו?כן הרגשת טיפשה? לא דיברת עם מישהו שאת אוהבת? כן התגעגעת למישהו? כן עכשיו... מה את לובשת ברגע זה?ג'ינס וגופייה קר לך או חם לך? נעים.. מילה שעולה לך בראש? אביב גפן את שומעת עכשיו מוזיקה? לא עם מי הכי היית רוצה להיות עכשיו? קדן את אוהבת מישהו עכשיו? לא איפה הכי היית רוצה להיות? בלונדון איזה ספר את קוראת? אל אישך תשוקתך האם את מדברת עם מישהו און-ליין כרגע?כן האם את מדברת עם מישהו בטלפון כרגע? לפני שניה דיברתי את... מעשנת סיגריות? כן מה היית משנה בעצמך? כמעט הכל את אוהבת את איך שאת נראית?לא כל כך מה כתוב על הצג של הפלאפון שלך? מור אביטל מאחרת הרבה? כן אוהבת את המשפחה שלך? לםעמים אוהבת חורף? לא מבריזה הרבה מביצפר? כן מדברת הרבה בטלפון? כן משתדלת לאכול בריא?משתדלת קוראת עיתון? ראש אחד (?!??!) מדברת עם זרים? ? ישנה עם בובות פרווה? לא מדברת עם אנשים למרות שאת שונאת אותם?כן נוהגת? לא אוהבת את הקול שלך?לאאאאאא תארי את בן-הזוג האידיאלי מבחינה חיצונית?לא חשוב לי היופי...אבל שלא יהיה מכוער חח עכשיו מבחינה פנימית?שיבין שיקשיב שיהיה מצחיק וכ'ו האם את תמיד מרגישה שמבינים אותך?לא האם את סומכת על אחרים בקלות? לא בדיחה האהובה עלייך? עזבו זה גם ככה לא מצחיק מי הבן-אדם שיודע הכי הרבה עלייך? אני שאת מכירה הכי הרבה זמן? ? הכי מצחיק? מוטי הכי קרוב? מאור מי מקשיב לבעיות שלך? אממ עם מי את רבה הכי הרבה? אחי הדבר האחרון... הקול האחרון ששמעת? קדן המקום האחרון שהיית בו? הקניון האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון? קדן השיר האחרון ששמעת? השיר הזה של שירי מימון הסרט האחרון שראית? ניו יורק רוקדת בקולנוע או בטלויזיה? בקולנוע הדבר האחרון שאכלת? שוקולד שקנית? ? שיר אחרון שנתקע לך בראש? הזה של מימון מה הדבר האחרון שהדפסת? ? אדם אחרון שצעקת עליו? אמא אדם אחרון שראה אותך בוכה?אמא

אניאניאני ../images/Emo9.gif

מזל? קשת. מידת נעליים: 37. גובה? 1.60 בערך
כיתה: י"א. איזה שפות את מדברת? עברית ואנגלית. בת כמה את? 15 וחצי. החלום שלך? לאדעת. את חושבת שהוא יתגשם? ישמצב. מה את אוהבת לאכול? כלום :] מה אוהבת לשתות? נס קפה
. צבע עיניים? חום. צבע שיער? חום ואדום. רגישה לדגדוגים? תלוי מי מדגדג אותי P: אוהבת את החיים או לא? כרגע כן. כמה אחים? אחד. מסר לחיים? אאוץ'. יש לך גשר? כן. יש לך משקפיים\עדשות מגע? לא. מה הדבר הכי חשוב לך? אנשים מסויימים. יש חבר? נראהלי
ממה את הכי פוחדת? להישאר לבד. צבעת פעם את השיער? כן. גיל שהיית רוצה להיות? 15 וחצי. יש פירסינג? אינדסטריאל חדש מלפני כמה שעות :]]]]]] קעקועים? עדיין לא. האם אתה חי את הרגע? משתדלת. יש לך סודות? כן. אתה שונא את עצמך? כבר לא. אבל לפעמים. את אוהבת את כתב יד שלך? לפעמים. יש לך הרגלים רעים? לפעמים P: איזו מחמאה את מקבלת מרוב האנשים? חמודה[?]. את יודעת לשיר? חחחחחחח לא. אם היית מישהו אחר, האם היית מתחבר עם עצמך? כן. האם יש משהו שאת שונאת בעצמך? כן. מה החולשה הכי גדולה שלך? תמימות וביישנות, נראהלי. יש משהו שאת מתחרטת שעשית/לא עשית? כן. מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? לאדעת. התאהבת פעם? כן :] פעם חשבת להתאבד? כן. התנשקת פעם עם בת? לא. שיקרת פעם? כן. התאהבת בידיד? כן. עשית פעם סיאנס? עדיין לא. אמרת למישהו "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כן. היית פעם בחו"ל? כן. אנגליה, טורקיה, הולנד, בלגיה, צרפת. הרבצת למישהו? כן. הסרט הכי דפוק שראית? מלאמלאמלא. שחית בעירום? לא. ברחת מהבית? לא. נשארת ערה כל הלילה? כן. לא אכלת יום שלם? כן. דיברת בטלפון כל הלילה? לא. הרגת מישהו? עדיין לא. בגדו בך? לא. הרגת חיה בטעות? כן. הרגת חיה בכוונה? כן ;[ פגעת בעצמך? כן. רצית למות? כן. עישנת סיגריות? לא. עישנת נרגילה? לא. שתית אלכוהול? קצת. השתכרת? לא. שחית /צללת עם דולפינים? לא. קיבלת חשבון פלא' של יותר מ500 ש"ח? לא. התאפרת? כן. רצית להיות מישהו שאת לא? לא. רצית להיות בן המין השני? כן. התקלחת יותר מפעמיים ביום? ישמצב. התעלפת? כמעט. נשברה לך שן? לא. קיבלת נכשל בתעודה? לא. רכבת על אופניים? כן. רכבת על סוס? כן, איכ אל תרכבו אל סוסים ;[ זה מכאיב בתחת ;[ רקדת עד שכמעט נפלת מהרגליים? לא. שיחקת כדורגל? כן [הייתי טיפשה]. הוצאת מלא כסף על שטויות? לא מלא. הברזת מביצפר? כן. היית מאושרת? כן. התנצלת על משהו שעשית? כן. היית כל הלילה על המחשב? כן. קמת באמצע הלילה סתם ככה? כן. זכרת חלום? כן. נרדמת בשיעור? כן. העברת פתקים בשיעור? כן. תפסו אותך? כן. התעקשת על משהו מטופש? כן. הברזת למישהו בלי להודיע? לא. התחרפנת? אולי. ביקרת אצל פסיכולוג? לא. חיכית למשהו שלעולם לא יגיע? ישמצב. צרחת מפחד? לא. השתמשת בסמים? עדיין לא. נשארת בבית ביום שישי בערב סתם כי התחשק לך? כן. ראית את מגדל אייפל? כן. ראית טיטאניק? כן. נישקת מישהו? כן. ניסית דיאטה? לא. טסת? כן. נסעת ברכבת? כן. דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להיראות יותר נקי? כן. דיברת בשיעור? כן. מפחדת מהחושך? לא. יצאת עם יותר מבנאדם אחד באותו זמן? לא. אהבת מישהו כל-כך שזה גרם לך לבכות? כן. נשבר לך הלב? לאדעת. שברת למישהו את הלב? לאדעת. קינאת במישהו אחר? כן. הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית? כן. בכית בגלל מישהו? כן. עשית משהו שלא חשבת שתעשי? כן. הרגשת שאת מחוייבת למישהו למרות שלא הייתם רשמיים? כן. התעלמת ממישהו בכוונה? כן. סיננת מישהו בטלפון? כן. ניתקת למישהו בפרצוף? כן. רצית לצרוח ולא עשית את זה? כן. אמרת למישהו שאת שונאת אותו? כן, אבל לא ברצינות. חיבקת מישהו מפורסם? לאנראהלי. תפסת טרמפ? לא. הלכת לאיבוד? כן. ראית "אקזיט" מההתחלה עד הסוף? לא. היית על במה? כן. ישנת מחוץ לבית? כן. ישנת כל היום? כן. חשבת שאת משתגעת? כן. סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? לא. היית ברדיו/טלוויזיה? לא. היה לך חלום שחזר כמה פעמים? לא. ב- 24 שעות האחרונות... היתה לך שיחה רצינית? לא. חיבקת מישהו? כן. רבת עם חברה? לא. בכית? לא. צחקת? כן. גרמת למישהו לצחוק? כן. קנית משהו? כן. הרגשת טיפשה? כן. דיברת עם מישהו שאת אוהבת? כן. התגעגעת למישהו? כן. עכשיו... מה את לובשת ברגע זה? חולצה של guns n' roses מלונדון, מכנסיים קצרים כאלה. קר לך או חם לך? נעים נוטה לחם. מילה שעולה לך בראש? ג'ירפה. את שומעת עכשיו מוזיקה? לא. עם מי הכי היית רוצה להיות עכשיו? חבר. את אוהבת מישהו עכשיו? כן. איפה הכי היית רוצה להיות? עם החבר שלמעלה ^ איזה ספר את קוראת? לא קוראת. האם את מדברת עם מישהו און-ליין כרגע? כן. האם את מדברת עם מישהו בטלפון כרגע? לא. את... מעשנת סיגריות? לא. מה היית משנה בעצמך? ביישנות. את אוהבת את איך שאת נראית? לא, אבל לא אכפת לי. מה כתוב על הצג של הפלאפון שלך? סלקום נראהלי. מאחרת הרבה? המון. אוהבת את המשפחה שלך? כן. אוהבת חורף? כן !@%!@ :] מבריזה הרבה מביצפר? לא. מדברת הרבה בטלפון? ממש ממש לא. משתדלת לאכול בריא? לא. קוראת עיתון? לפעמים. מדברת עם זרים? לפעמים. ישנה עם בובות פרווה? לא. מדברת עם אנשים למרות שאת שונאת אותם? משתדלת שלא. נוהגת? לא. אוהבת את הקול שלך? לא. תארי את בן-הזוג האידיאלי מבחינה חיצונית? לא חשוב לי. עכשיו מבחינה פנימית? איןליכוח. האם את תמיד מרגישה שמבינים אותך? ממש לא. האם את סומכת על אחרים בקלות? לא. בדיחה האהובה עלייך? בלאט. מי הבן-אדם שיודע הכי הרבה עלייך? חברה וחבר. שאת מכירה הכי הרבה זמן? חברה, מגיל שנתיים. הכי מצחיק? נו כאילו תכירו. הכי קרוב? ששש. מי מקשיב לבעיות שלך? חברים. עם מי את רבה הכי הרבה? אפחד. הדבר האחרון... הקול האחרון ששמעת? טלויזיה. המקום האחרון שהיית בו? באר שבע. האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון? אבא. השיר האחרון ששמעת? שכחתי. הסרט האחרון שראית? מועדון קרב. בקולנוע או בטלויזיה? במחשב. הדבר האחרון שאכלת? עוגה. שקנית? אוכל. שיר אחרון שנתקע לך בראש? אביב גפן - אלימות. מה הדבר האחרון שהדפסת? לא זוכרת. אדם אחרון שצעקת עליו? לא זוכרת. אדם אחרון שראה אותך בוכה? לא זוכרת.

גוטשה

New member
זה כה ארוך, אלוהים

מזל? עקרב רולז! [דני יוכיח, וגם רמילה D:] מידת נעליים: 8 גובה? מטר חמישים וכמה כיתה: ח' איזה שפות את מדברת? אנגלית, עברית, צרפתית, מעט גרמנית בת כמה את? עוד מעט 13 החלום שלך? יש יותר מדי את חושבת שהוא יתגשם? מקווה מה את אוהבת לאכול? כל מיני, והרבה מה אוהבת לשתות? בירה לבנה D: צבע עיניים? דבש? ככה אומרים לי כל הזמן צבע שיער? אדמוני S: רגישה לדגדוגים? בהחלט אוהבת את החיים או לא? כן! כמה אחים? זירו! מסר לחיים? רם זה אלוהים, ואלוהים סקסי לעזאזל! יש לך גשר? לא יש לך משקפיים\עדשות מגע? משקפיים מה הדבר הכי חשוב לך? זו שאלה מגוחכת יש חבר? לא ממה את הכי פוחדת? פייייייי. צבעת פעם את השיער? לא גיל שהיית רוצה להיות? מממ. יש פירסינג? באוזניים? קעקועים? לא האם אתה חי את הרגע? משתדלת יש לך סודות? כן אתה שונא את עצמך? לפעמים את אוהבת את כתב יד שלך? בערך יש לך הרגלים רעים? כן איזו מחמאה את מקבלת מרוב האנשים? שיש לי שיער יפה את יודעת לשיר? לא אם היית מישהו אחר, האם היית מתחבר עם עצמך? אני חושבת שכן האם יש משהו שאת שונאת בעצמך? כן מה החולשה הכי גדולה שלך? נממ. הוא יש משהו שאת מתחרטת שעשית/לא עשית? כלכך. מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? שאני צריכה לסמוך בעיקר על עצמי התאהבת פעם? כן פעם חשבת להתאבד? כן התנשקת פעם עם בת? לא שיקרת פעם? כן התאהבת בידיד? כן. ברר. עשית פעם סיאנס? לא אמרת למישהו "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כן היית פעם בחו"ל? כן הרבצת למישהו? כן הסרט הכי דפוק שראית? "צ'ארלי בממלכת השוקולד בתרגום לעברית שחית בעירום? כן ברחת מהבית? כן, המון פעמים. פעם ראשונה בגיל 5 נשארת ערה כל הלילה? ודאי לא אכלת יום שלם? כן S: דיברת בטלפון כל הלילה? בערך. הרגת מישהו? כאילו, דההההה בגדו בך? מאיזו בחינה? הרגת חיה בטעות? נמלה? הרגת חיה בכוונה? לא פגעת בעצמך? כן רצית למות? כן עישנת סיגריות? כן עישנת נרגילה? כן שתית אלכוהול? כן השתכרת? לא שחית /צללת עם דולפינים? לא קיבלת חשבון פלא' של יותר מ500 ש"ח? לא התאפרת? בפורים? רצית להיות מישהו שאת לא? בהחלט רצית להיות בן המין השני? פעם התקלחת יותר מפעמיים ביום? כן =] התעלפת? לא נשברה לך שן? כן :/ קיבלת נכשל בתעודה? לא רכבת על אופניים? כן רכבת על סוס? כן רקדת עד שכמעט נפלת מהרגליים? כן D: שיחקת כדורגל? כן הוצאת מלא כסף על שטויות? לא הברזת מביצפר? כן היית מאושרת? כן. התנצלת על משהו שעשית? כן היית כל הלילה על המחשב? כן קמת באמצע הלילה סתם ככה? כן זכרת חלום? כן נרדמת בשיעור? כן העברת פתקים בשיעור? כן תפסו אותך? לא התעקשת על משהו מטופש? כן הברזת למישהו בלי להודיע? קיינד אוף, אבל זאת הייתה אי הבנה התחרפנת? כן ביקרת אצל פסיכולוג? כן חיכית למשהו שלעולם לא יגיע? כן. כלכך. אני עדיין מחכה צרחת מפחד? כן השתמשת בסמים? לא נשארת בבית ביום שישי בערב סתם כי התחשק לך? כן ראית את מגדל אייפל? לא ראית טיטאניק? כן נישקת מישהו? לא ניסית דיאטה? לא טסת? כן נסעת ברכבת? כן דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להיראות יותר נקי? לא דיברת בשיעור? כן מפחדת מהחושך? לא יצאת עם יותר מבנאדם אחד באותו זמן? לא אהבת מישהו כל-כך שזה גרם לך לבכות? כן נשבר לך הלב? לא שברת למישהו את הלב? בערך קינאת במישהו אחר? כן הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית? כן בכית בגלל מישהו? כן עשית משהו שלא חשבת שתעשי? כן הרגשת שאת מחוייבת למישהו למרות שלא הייתם רשמיים? נממ. מה? התעלמת ממישהו בכוונה? כן סיננת מישהו בטלפון? לא ניתקת למישהו בפרצוף? כן רצית לצרוח ולא עשית את זה? כן אמרת למישהו שאת שונאת אותו? כן חיבקת מישהו מפורסם? בטח :] אפילו נתתי נשיקה! תפסת טרמפ? לא הלכת לאיבוד? כן ראית "אקזיט" מההתחלה עד הסוף? חחחחחחחחחחחחחחחח. לא! היית על במה? כן ישנת מחוץ לבית? כן ישנת כל היום? כן חשבת שאת משתגעת? כן סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? לא היית ברדיו/טלוויזיה? כן היה לך חלום שחזר כמה פעמים? עדיין חוזר ב- 24 שעות האחרונות... היתה לך שיחה רצינית? לא חיבקת מישהו? כן רבת עם חברה? לא בכית? כן צחקת? כן גרמת למישהו לצחוק? כן קנית משהו? לא הרגשת טיפשה? כן דיברת עם מישהו שאת אוהבת? כן התגעגעת למישהו? כן עכשיו... מה את לובשת ברגע זה? חולצה שחורה של TNT וג'ינס ארוך קר לך או חם לך? נעים לי מילה שעולה לך בראש? אלוהים את שומעת עכשיו מוזיקה? כן עם מי הכי היית רוצה להיות עכשיו? אני חושבת שאיתו. אבל אני לא יודעת את אוהבת מישהו עכשיו? בערך איפה הכי היית רוצה להיות? במקום אחר איזה ספר את קוראת? "סלמון הספק" מאת דאגלס נ. אדמס האם את מדברת עם מישהו און-ליין כרגע? כרגע לא האם את מדברת עם מישהו בטלפון כרגע? לא את... מעשנת סיגריות? לא מה היית משנה בעצמך? המון את אוהבת את איך שאת נראית? לא מה כתוב על הצג של הפלאפון שלך? אין לי =] מאחרת הרבה? בערך אוהבת את המשפחה שלך? כן אוהבת חורף? כן מבריזה הרבה מביצפר? מדי פעם מדברת הרבה בטלפון? דיי משתדלת לאכול בריא? כן קוראת עיתון? כן, הארץ מדברת עם זרים? כן ישנה עם בובות פרווה? פרווה? אללי, לא! מדברת עם אנשים למרות שאת שונאת אותם? לא נוהגת? לא אוהבת את הקול שלך? לא תארי את בן-הזוג האידיאלי מבחינה חיצונית? יפה =] עכשיו מבחינה פנימית? יפה =] האם את תמיד מרגישה שמבינים אותך? לא האם את סומכת על אחרים בקלות? לא בדיחה האהובה עלייך? ניח, אין לי כוח מי הבן-אדם שיודע הכי הרבה עלייך? אני חושבת שאמא, אבל זה לא בגלל שאני ממש מספרת לה, כי אני לא, אלא בגלל שהיא מכירה אותי כלכך הרבה זמן שאת מכירה הכי הרבה זמן? אמא =] הכי מצחיק? היא :] הכי קרוב? אני חושבת שזה נהיה עידו בזמן האחרון. ובהחלט קרדיט ענק גם לעידן :] מי מקשיב לבעיות שלך? כל מיני עם מי את רבה הכי הרבה? כרגע אני לא מדברת איתה הדבר האחרון... הקול האחרון ששמעת? דן תורן מזמר המקום האחרון שהיית בו? עיר הקודש האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון? חברה השיר האחרון ששמעת? אופק- דן תורן הסרט האחרון שראית? Mad Hot Ballroom בקולנוע או בטלויזיה? קולנוע הדבר האחרון שאכלת? עגבנייה שקנית? לא זוכרת :/ שיר אחרון שנתקע לך בראש? אין אחד כזה מה הדבר האחרון שהדפסת? איזה מילים של שיר של PEARL JAM אדם אחרון שצעקת עליו? אולי אמא אדם אחרון שראה אותך בוכה? אמא. כשהיה לי כואב.

Vampires desire

New member
נממ

מזל? בתולה [חזי שקט
] מידת נעליים: 40 גובה? 173 כיתה: שום כיתה
איזה שפות את מדברת? עברית אנגלית רוסית בת כמה את? 18 כמעט
החלום שלך? אין את חושבת שהוא יתגשם? אין אחד אבל
מה את אוהבת לאכול?
מה אוהבת לשתות? קולה
צבע עיניים? שחור\חום\ירוק\כחול צבע שיער? ג'ינג'י בלונדיני חום רגישה לדגדוגים? כע אוהבת את החיים או לא? לא כמה אחים? 1 מסר לחיים? Live and let die יש לך גשר? לא יש לך משקפיים\עדשות מגע? כע מה הדבר הכי חשוב לך? O_O יש חבר? בדיחה טובה
ממה את הכי פוחדת? להיות לבד צבעת פעם את השיער? כע
גיל שהיית רוצה להיות? טובלי ככה יש פירסינג? כע קעקועים? בקרוב
האם אתה חי את הרגע? לא ממש יש לך סודות? כע אתה שונא את עצמך? כע את אוהבת את כתב יד שלך? לא יש לך הרגלים רעים? כע איזו מחמאה את מקבלת מרוב האנשים? שאני חברה טובה את יודעת לשיר? ישמצב אם היית מישהו אחר, האם היית מתחבר עם עצמך? לא האם יש משהו שאת שונאת בעצמך? הכל O_O מה החולשה הכי גדולה שלך? לאדעת יש משהו שאת מתחרטת שעשית/לא עשית? כע מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? לא לבטוח באנשים התאהבת פעם? כע פעם חשבת להתאבד? כע התנשקת פעם עם בת? כע שיקרת פעם? כע התאהבת בידיד? כע עשית פעם סיאנס? כע אמרת למישהו "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כע היית פעם בחו"ל? נולדתי שם
הרבצת למישהו? כע הסרט הכי דפוק שראית? הרבה כאלה שחית בעירום? לא ברחת מהבית? לא נשארת ערה כל הלילה? כע לא אכלת יום שלם? כע דיברת בטלפון כל הלילה? כע הרגת מישהו? כע, ג'וק
בגדו בך? כע הרגת חיה בטעות? כע הרגת חיה בכוונה? כע פגעת בעצמך? כע רצית למות?כע עישנת סיגריות? כע עישנת נרגילה? כע שתית אלכוהול? כע השתכרת? לא שחית /צללת עם דולפינים? לא קיבלת חשבון פלא' של יותר מ500 ש"ח? כע התאפרת? כע רצית להיות מישהו שאת לא? כע רצית להיות בן המין השני?כע התקלחת יותר מפעמיים ביום? כע התעלפת? כע נשברה לך שן? כע קיבלת נכשל בתעודה? כע רכבת על אופניים? לא רכבת על סוס? לא רקדת עד שכמעט נפלת מהרגליים? כע שיחקת כדורגל? כע הוצאת מלא כסף על שטויות?כע הברזת מביצפר? כע היית מאושרת? לא התנצלת על משהו שעשית? כע היית כל הלילה על המחשב? כע קמת באמצע הלילה סתם ככה? כע זכרת חלום? כע נרדמת בשיעור? כע העברת פתקים בשיעור? כע תפסו אותך? כע התעקשת על משהו מטופש? כע הברזת למישהו בלי להודיע? כע התחרפנת? כע ביקרת אצל פסיכולוג? לא חיכית למשהו שלעולם לא יגיע? כע צרחת מפחד? כע השתמשת בסמים? הלוואי נשארת בבית ביום שישי בערב סתם כי התחשק לך? כע ראית את מגדל אייפל? לא ראית טיטאניק? כע נישקת מישהו? כע ניסית דיאטה? כע טסת? כע נסעת ברכבת? כע דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להיראות יותר נקי? לא דיברת בשיעור? כע מפחדת מהחושך? רק אני
יצאת עם יותר מבנאדם אחד באותו זמן? לא אהבת מישהו כל-כך שזה גרם לך לבכות? כע נשבר לך הלב? כע שברת למישהו את הלב? לא ממש קינאת במישהו אחר? כע הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית? כע בכית בגלל מישהו? כע עשית משהו שלא חשבת שתעשי? כע הרגשת שאת מחוייבת למישהו למרות שלא הייתם רשמיים? כע התעלמת ממישהו בכוונה? כע סיננת מישהו בטלפון? כע ניתקת למישהו בפרצוף? כע רצית לצרוח ולא עשית את זה? כע אמרת למישהו שאת שונאת אותו? כע חיבקת מישהו מפורסם? לא תפסת טרמפ?לא הלכת לאיבוד? לא ראית "אקזיט" מההתחלה עד הסוף? ישמצב היית על במה? כע ישנת מחוץ לבית?כע ישנת כל היום? כע חשבת שאת משתגעת? כע סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? כע היית ברדיו/טלוויזיה? לא היה לך חלום שחזר כמה פעמים? כע ב- 24 שעות האחרונות... היתה לך שיחה רצינית? לא חיבקת מישהו? אחיין שלי רבת עם חברה? לא בכית? לא צחקת? אוהו
גרמת למישהו לצחוק? כע קנית משהו? לא הרגשת טיפשה? לא דיברת עם מישהו שאת אוהבת?כע התגעגעת למישהו? כע עכשיו... מה את לובשת ברגע זה?בגדים
קר לך או חם לך? קריר מילה שעולה לך בראש? יותרמידי את שומעת עכשיו מוזיקה? כע עם מי הכי היית רוצה להיות עכשיו? X: את אוהבת מישהו עכשיו? X: איפה הכי היית רוצה להיות? במיטה איזה ספר את קוראת? האריפוטר
האם את מדברת עם מישהו און-ליין כרגע? כע האם את מדברת עם מישהו בטלפון כרגע? לא את... מעשנת סיגריות? לא מה היית משנה בעצמך? הכל את אוהבת את איך שאת נראית? לא מה כתוב על הצג של הפלאפון שלך? כלום מאחרת הרבה? כע אוהבת את המשפחה שלך? כע אוהבת חורף? כע מבריזה הרבה מביצפר? כע מדברת הרבה בטלפון? כע משתדלת לאכול בריא?
קוראת עיתון? חםעמים מדברת עם זרים? כע ישנה עם בובות פרווה? כע מדברת עם אנשים למרות שאת שונאת אותם?כע נוהגת? לא אוהבת את הקול שלך? בערך תארי את בן-הזוג האידיאלי מבחינה חיצונית?לא חשוב לי עכשיו מבחינה פנימית? עזבו האם את תמיד מרגישה שמבינים אותך?לא האם את סומכת על אחרים בקלות? לא בדיחה האהובה עלייך? אין מי הבן-אדם שיודע הכי הרבה עלייך? אור שאת מכירה הכי הרבה זמן? מיקי הכי מצחיק? טל
הכי קרוב? אור, טל, רורי מי מקשיב לבעיות שלך? חזי, אור, רורי עם מי את רבה הכי הרבה? נופר
הדבר האחרון... הקול האחרון ששמעת? מוזיקה המקום האחרון שהיית בו? אצל אחותי האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון? אור השיר האחרון ששמעת? אני שומעת אותו שיר הסרט האחרון שראית? לאדעת בקולנוע או בטלויזיה? לאדעת הדבר האחרון שאכלת? שוקולד שקנית? קולה שיר אחרון שנתקע לך בראש? אין אחד מה הדבר האחרון שהדפסת? מדפסת מתה
אדם אחרון שצעקת עליו? אמא אדם אחרון שראה אותך בוכה? מי שהיה איתי בניצנים

למעלה