מי אמר שאלון ולא קיבל

i l o v e AVRIL

New member
אוקי אני עונה...

מזל? דגים מידת נעליים:39 גובה? 1.63 כיתה: עולה לח' איזה שפות את מדברת? עברית צרפתית ואנגלית בת כמה את? 13 וחצי החלום שלך? לוידעת את חושבת שהוא יתגשם? אין לי מושג מה את אוהבת לאכול? הכלללל חוץ מ... אבוקדו בעעע מה אוהבת לשתות?קולה מיץ מנגו צבע עיניים? חום כהה צבע שיער? חום רגישה לדגדוגים? לא אוהבת את החיים או לא?הם בסדר.. כמה אחים?5 מסר לחיים?אל תהיה עשוב כשמשהו נגמר תשמח כי זה בכל זאת קרה... תן חיוך הכל לטובה!!!! יש לך גשר?לא יש לך משקפיים\עדשות מגע?לא מה הדבר הכי חשוב לך?אמ.... אני צריכה לחשוב על זה יש חבר?לא ממה את הכי פוחדת? שאלה טובה... אני בקושי פוחדת מדברים צבעת פעם את השיער?לא גיל שהיית רוצה להיות? הגיל שלי יש פירסינג? לא קעקועים? לא האם אתה חי את הרגע?כן יש לך סודות? כן אתה שונא את עצמך? לא את אוהבת את כתב יד שלך? כן יש לך הרגלים רעים? כן איזו מחמאה את מקבלת מרוב האנשים?אני מקבלת כל מיני מחמאות לא תמיד אותה מחמאה את יודעת לשיר? אני יודעת ברור אבל לא הייתם רוצים לשמוע אותי אם היית מישהו אחר, האם היית מתחבר עם עצמך? כה האם יש משהו שאת שונאת בעצמך?לא מה החולשה הכי גדולה שלך? לכסוס ציפורניים יש משהו שאת מתחרטת שעשית/לא עשית?כן שאני עונה על השאלון הזה מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? לוידעת התאהבת פעם? כה פעם חשבת להתאבד? לא התנשקת פעם עם בת?לא שיקרת פעם?כה התאהבת בידיד? לא עשית פעם סיאנס? לא אמרת למישהו "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כה היית פעם בחו"ל? כע, הרבצת למישהו? כע הסרט הכי דפוק שראית? צ'ארלי בממלכת השוקולד שחית בעירום? לא ברחת מהבית? לא נשארת ערה כל הלילה? כע לא אכלת יום שלם? כע דיברת בטלפון כל הלילה?כע הרגת מישהו? לא בגדו בך? לא הרגת חיה בטעות?כע הרגת חיה בכוונה?כע פגעת בעצמך? לא רצית למות?לא עישנת סיגריות? לא עישנת נרגילה? לא שתית אלכוהול? לא השתכרת? לצא שחית /צללת עם דולפינים? לא קיבלת חשבון פלא' של יותר מ500 ש"ח? לא התאפרת? כע רצית להיות מישהו שאת לא?לא רצית להיות בן המין השני?כע התקלחת יותר מפעמיים ביום? כע התעלפת? לא נשברה לך שן?לא קיבלת נכשל בתעודה? כע רכבת על אופניים? כע רכבת על סוס?כע רקדת עד שכמעט נפלת מהרגליים? כע שיחקת כדורגל? כע הוצאת מלא כסף על שטויות?כע הברזת מביצפר? כע היית מאושרת?כע התנצלת על משהו שעשית? כע היית כל הלילה על המחשב? כע קמת באמצע הלילה סתם ככה? כע זכרת חלום? כע נרדמת בשיעור? כע העברת פתקים בשיעור? כע ברור!! תפסו אותך? כע התעקשת על משהו מטופש? כע הברזת למישהו בלי להודיע? כעע התחרפנת? כע ביקרת אצל פסיכולוג? לא חיכית למשהו שלעולם לא יגיע?לא צרחת מפחד? לא השתמשת בסמים?לא נשארת בבית ביום שישי בערב סתם כי התחשק לך? כע ראית את מגדל אייפל? כע ראית טיטאניק?כע נישקת מישהו? כע בלחי... ניסית דיאטה? כע טסת?כע נסעת ברכבת?כע דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להיראות יותר נקי? כע דיברת בשיעור? כע מפחדת מהחושך? לא יצאת עם יותר מבנאדם אחד באותו זמן? כע אהבת מישהו כל-כך שזה גרם לך לבכות? לא נשבר לך הלב? לא שברת למישהו את הלב? לא קינאת במישהו אחר? לא הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית? לא בכית בגלל מישהו? לא עשית משהו שלא חשבת שתעשי? כע הרגשת שאת מחוייבת למישהו למרות שלא הייתם רשמיים? לא התעלמת ממישהו בכוונה? כע סיננת מישהו בטלפון? כע ניתקת למישהו בפרצוף?כע רצית לצרוח ולא עשית את זה? כע אמרת למישהו שאת שונאת אותו?כע חיבקת מישהו מפורסם?לא תפסת טרמפ?כע הלכת לאיבוד? כע ראית "אקזיט" מההתחלה עד הסוף? לא היית על במה?כע ישנת מחוץ לבית?כע ישנת כל היום? לא חשבת שאת משתגעת?כע סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות?כע היית ברדיו/טלוויזיה? לא היה לך חלום שחזר כמה פעמים? כע ב- 24 שעות האחרונות... היתה לך שיחה רצינית?לא חיבקת מישהו? כע רבת עם חברה?לא בכית?לא צחקת?כע גרמת למישהו לצחוק? לא קנית משהו?לא הרגשת טיפשה? לא דיברת עם מישהו שאת אוהבת? לא התגעגעת למישהו? לא עכשיו... מה את לובשת ברגע זה?חולצה אדומה ומכנס שחור קר לך או חם לך? נעים מילה שעולה לך בראש? שיגעצ את שומעת עכשיו מוזיקה? כע עם מי הכי היית רוצה להיות עכשיו? חברה הכי טובה שלי את אוהבת מישהו עכשיו? לא איפה הכי היית רוצה להיות? בארה"ב איזה ספר את קוראת? עכשיו?? אני לא קוראת אבל תכלס יומני הנסיכה 4 האם את מדברת עם מישהו און-ליין כרגע?לא האם את מדברת עם מישהו בטלפון כרגע? לא את... מעשנת סיגריות? לא מה היית משנה בעצמך? כלום את אוהבת את איך שאת נראית?כע מה כתוב על הצג של הפלאפון שלך?תמיד בשמחה מאחרת הרבה? כע אוהבת את המשפחה שלך?כע אוהבת חורף? לא מבריזה הרבה מביצפר? כע מדברת הרבה בטלפון? כע משתדלת לאכול בריא?לא קוראת עיתון?לפעמים מדברת עם זרים? כע ישנה עם בובות פרווה? לא מדברת עם אנשים למרות שאת שונאת אותם?כע נוהגת? לא אוהבת את הקול שלך? לא תארי את בן-הזוג האידיאלי מבחינה חיצונית?לוידעת... עכשיו מבחינה פנימית?לוידעת! אני צריכה לחשוב האם את תמיד מרגישה שמבינים אותך?לא תמיד האם את סומכת על אחרים בקלות? לא בדיחה האהובה עלייך? אריק שרון ביבי ואבו מאזן שטים בסירה הסירה מתהפכת מי ניצל? המדינה מי הבן-אדם שיודע הכי הרבה עלייך? אמא שאת מכירה הכי הרבה זמן?נועה הכי מצחיק? מיטל ונועה הכי קרוב? אחותי מי מקשיב לבעיות שלך? חברות עם מי את רבה הכי הרבה? עטרה הדבר האחרון... הקול האחרון ששמעת? שיגעצ ואבריל המקום האחרון שהיית בו? בבית האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון: אילה השיר האחרון ששמעת? אוי ואבוי הסרט האחרון שראית? צ'ארלי בממלכת השוקולד בקולנוע או בטלויזיה?קולנוע הדבר האחרון שאכלת? קורנפלקס שקנית?מכנס צבא שיר אחרון שנתקע לך בראש? ניו יורק רפיח מה הדבר האחרון שהדפסת? בורגראנאצ' עם החבר'ה אדם אחרון שצעקת עליו?אחים שלי אדם אחרון שראה אותך בוכה?לוידעת... פעם אחרונה שבכית זה היה אולי בגן...

צלילוש3

New member
אווו זה ממש ארוך....

מזל? דגים מידת נעליים:38 גובה? 1.61 כיתה: עולה לט' איזה שפות את מדברת? עברית ולומדת אנגלית... בת כמה את? 14.5 החלום שלך? צניחה חופשית את חושבת שהוא יתגשם? ברור מה את אוהבת לאכול? פיצה מה אוהבת לשתות? קולה
צבע עיניים? כחול צבע שיער? חום רגישה לדגדוגים? לפעמים אוהבת את החיים או לא? לפעמים כמה אחים? 4 מסר לחיים? בלה בלה יש לך גשר? לא יש לך משקפיים\עדשות מגע? עדשות מגע מה הדבר הכי חשוב לך? לאדעת יש חבר? לא ממה את הכי פוחדת? לאדעת צבעת פעם את השיער? לא גיל שהיית רוצה להיות? 16 יש פירסינג? לא קעקועים? לא האם אתה חי את הרגע? לפעמים יש לך סודות? כן אתה שונא את עצמך? לפעמים את אוהבת את כתב יד שלך? כן יש לך הרגלים רעים? כן איזו מחמאה את מקבלת מרוב האנשים? שיש לי עיניים יפות... את יודעת לשיר? כן... אבל אין לי קול יפה... אם היית מישהו אחר, האם היית מתחבר עם עצמך? אולי, לא הייתי אפעם מישו אחר... האם יש משהו שאת שונאת בעצמך? הידיים מה החולשה הכי גדולה שלך? עוגיות שוקולד צ'יפס יש משהו שאת מתחרטת שעשית/לא עשית? כן מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? לאדעת התאהבת פעם? כן פעם חשבת להתאבד? כן התנשקת פעם עם בת? לא שיקרת פעם? כן התאהבת בידיד? לא עשית פעם סיאנס? לא אמרת למישהו "אני אוהבת אותך" והתכוונת? לא היית פעם בחו"ל? לא הרבצת למישהו? כןןןן הסרט הכי דפוק שראית? "הכפר" שחית בעירום? לא ברחת מהבית? כן נשארת ערה כל הלילה? כן לא אכלת יום שלם? כן דיברת בטלפון כל הלילה? לא הרגת מישהו? לא בגדו בך? לאדעת הרגת חיה בטעות? כן הרגת חיה בכוונה? לא פגעת בעצמך? כן רצית למות? כן עישנת סיגריות? לא עישנת נרגילה? לא שתית אלכוהול? כן השתכרת? לא שחית /צללת עם דולפינים? הלוואי קיבלת חשבון פלא' של יותר מ500 ש"ח? אין לי פלאפון... התאפרת? כן רצית להיות מישהו שאת לא? כן רצית להיות בן המין השני? כן התקלחת יותר מפעמיים ביום? כן התעלפת? לא נשברה לך שן? לא קיבלת נכשל בתעודה? כן רכבת על אופניים? לא רכבת על סוס? כן רקדת עד שכמעט נפלת מהרגליים? לא שיחקת כדורגל? כן הוצאת מלא כסף על שטויות? כן הברזת מביצפר? לאאא.. ברור שכן היית מאושרת? כן התנצלת על משהו שעשית? יכול להיות היית כל הלילה על המחשב? לא קמת באמצע הלילה סתם ככה? כן זכרת חלום? כן נרדמת בשיעור? נימנום... העברת פתקים בשיעור? כן תפסו אותך? כן התעקשת על משהו מטופש? כן הברזת למישהו בלי להודיע? לא התחרפנת? כן ביקרת אצל פסיכולוג? לא חיכית למשהו שלעולם לא יגיע? כן צרחת מפחד? לא השתמשת בסמים? לא נשארת בבית ביום שישי בערב סתם כי התחשק לך? כן ראית את מגדל אייפל? לא ראית טיטאניק? כן נישקת מישהו? כן ניסית דיאטה? כן טסת? כן אבל בארץ.. נסעת ברכבת? כן דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להיראות יותר נקי? אימא מסדרת לי את החדר... דיברת בשיעור? כן מפחדת מהחושך? לא יצאת עם יותר מבנאדם אחד באותו זמן? לא אהבת מישהו כל-כך שזה גרם לך לבכות? לא נשבר לך הלב? לא שברת למישהו את הלב? אולי קינאת במישהו אחר? כן הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית? כן בכית בגלל מישהו? כן עשית משהו שלא חשבת שתעשי? כן הרגשת שאת מחוייבת למישהו למרות שלא הייתם רשמיים? לא התעלמת ממישהו בכוונה? כן סיננת מישהו בטלפון? כן ניתקת למישהו בפרצוף? כן רצית לצרוח ולא עשית את זה? כן אמרת למישהו שאת שונאת אותו? כן חיבקת מישהו מפורסם? כן תפסת טרמפ? לא הלכת לאיבוד? כן ראית "אקזיט" מההתחלה עד הסוף? יכול להיות.... היית על במה? כן ישנת מחוץ לבית? כן ישנת כל היום? לא חשבת שאת משתגעת? כן סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? יכול להיות היית ברדיו/טלוויזיה? כן היה לך חלום שחזר כמה פעמים? אולי ב- 24 שעות האחרונות... היתה לך שיחה רצינית? לא חיבקת מישהו? לא רבת עם חברה? לא בכית? לא צחקת? כן גרמת למישהו לצחוק? לא קנית משהו? לא הרגשת טיפשה? לא דיברת עם מישהו שאת אוהבת? לא התגעגעת למישהו? כן עכשיו... מה את לובשת ברגע זה? חולצה ומכנסיים... קר לך או חם לך? חםם מילה שעולה לך בראש? כלום את שומעת עכשיו מוזיקה? לא עם מי הכי היית רוצה להיות עכשיו? מיטל את אוהבת מישהו עכשיו? לא איפה הכי היית רוצה להיות? שומקום איזה ספר את קוראת? לא זוכרת איך קוראים לו.. אבל ספר יפה האם את מדברת עם מישהו און-ליין כרגע? לא האם את מדברת עם מישהו בטלפון כרגע? לא את... מעשנת סיגריות? לא מה היית משנה בעצמך? רגליים את אוהבת את איך שאת נראית? לפעמים מה כתוב על הצג של הפלאפון שלך? אין לי פלאפון מאחרת הרבה? לפעמים אוהבת את המשפחה שלך? לפעמים אוהבת חורף? רק חורף
מבריזה הרבה מביצפר? כן מדברת הרבה בטלפון? לפעמים משתדלת לאכול בריא? משתדלת.. קוראת עיתון? כן מדברת עם זרים? זה הכי כיף... ישנה עם בובות פרווה? לא מדברת עם אנשים למרות שאת שונאת אותם? כן נוהגת? לא אוהבת את הקול שלך? לפעמים תארי את בן-הזוג האידיאלי מבחינה חיצונית? לאדעת... עכשיו מבחינה פנימית? שיאהב אותי האם את תמיד מרגישה שמבינים אותך? לא האם את סומכת על אחרים בקלות? לא בדיחה האהובה עלייך? אין לי כוח.. מי הבן-אדם שיודע הכי הרבה עלייך? מיטל שאת מכירה הכי הרבה זמן? אימאבא?! הכי מצחיק? אתם... הכי קרוב? המקלדת... מי מקשיב לבעיות שלך? מיטל עם מי את רבה הכי הרבה? אחיי הקטנים הדבר האחרון... הקול האחרון ששמעת? יובל המקום האחרון שהיית בו? הבית שלי... האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון? לא זוכרת השיר האחרון ששמעת? מרלין מונרו הסרט האחרון שראית? מרי פופינס בקולנוע או בטלויזיה? בקולנוע הדבר האחרון שאכלת? תפוח אדמה שקנית? תיק שיר אחרון שנתקע לך בראש? לאדעת מה הדבר האחרון שהדפסת? לא זוכרת אדם אחרון שצעקת עליו? אחי הקטן אדם אחרון שראה אותך בוכה? לאדעת אוייי נגמר סוף סוף!!!!

צלילוש3

New member
אווו זה ארוך...

מזל? דגים מידת נעליים:38 גובה? 1.61 כיתה: עולה לט' איזה שפות את מדברת? עברית ולומדת אנגלית... בת כמה את? 14.5 החלום שלך? צניחה חופשית את חושבת שהוא יתגשם? ברור מה את אוהבת לאכול? פיצה מה אוהבת לשתות? קולה
צבע עיניים? כחול צבע שיער? חום רגישה לדגדוגים? לפעמים אוהבת את החיים או לא? לפעמים כמה אחים? 4 מסר לחיים? בלה בלה יש לך גשר? לא יש לך משקפיים\עדשות מגע? עדשות מגע מה הדבר הכי חשוב לך? לאדעת יש חבר? לא ממה את הכי פוחדת? לאדעת צבעת פעם את השיער? לא גיל שהיית רוצה להיות? 16 יש פירסינג? לא קעקועים? לא האם אתה חי את הרגע? לפעמים יש לך סודות? כן אתה שונא את עצמך? לפעמים את אוהבת את כתב יד שלך? כן יש לך הרגלים רעים? כן איזו מחמאה את מקבלת מרוב האנשים? שיש לי עיניים יפות... את יודעת לשיר? כן... אבל אין לי קול יפה... אם היית מישהו אחר, האם היית מתחבר עם עצמך? אולי, לא הייתי אפעם מישו אחר... האם יש משהו שאת שונאת בעצמך? הידיים מה החולשה הכי גדולה שלך? עוגיות שוקולד צ'יפס יש משהו שאת מתחרטת שעשית/לא עשית? כן מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? לאדעת התאהבת פעם? כן פעם חשבת להתאבד? כן התנשקת פעם עם בת? לא שיקרת פעם? כן התאהבת בידיד? לא עשית פעם סיאנס? לא אמרת למישהו "אני אוהבת אותך" והתכוונת? לא היית פעם בחו"ל? לא הרבצת למישהו? כןןןן הסרט הכי דפוק שראית? "הכפר" שחית בעירום? לא ברחת מהבית? כן נשארת ערה כל הלילה? כן לא אכלת יום שלם? כן דיברת בטלפון כל הלילה? לא הרגת מישהו? לא בגדו בך? לאדעת הרגת חיה בטעות? כן הרגת חיה בכוונה? לא פגעת בעצמך? כן רצית למות? כן עישנת סיגריות? לא עישנת נרגילה? לא שתית אלכוהול? כן השתכרת? לא שחית /צללת עם דולפינים? הלוואי קיבלת חשבון פלא' של יותר מ500 ש"ח? אין לי פלאפון... התאפרת? כן רצית להיות מישהו שאת לא? כן רצית להיות בן המין השני? כן התקלחת יותר מפעמיים ביום? כן התעלפת? לא נשברה לך שן? לא קיבלת נכשל בתעודה? כן רכבת על אופניים? לא רכבת על סוס? כן רקדת עד שכמעט נפלת מהרגליים? לא שיחקת כדורגל? כן הוצאת מלא כסף על שטויות? כן הברזת מביצפר? לאאא.. ברור שכן היית מאושרת? כן התנצלת על משהו שעשית? יכול להיות היית כל הלילה על המחשב? לא קמת באמצע הלילה סתם ככה? כן זכרת חלום? כן נרדמת בשיעור? נימנום... העברת פתקים בשיעור? כן תפסו אותך? כן התעקשת על משהו מטופש? כן הברזת למישהו בלי להודיע? לא התחרפנת? כן ביקרת אצל פסיכולוג? לא חיכית למשהו שלעולם לא יגיע? כן צרחת מפחד? לא השתמשת בסמים? לא נשארת בבית ביום שישי בערב סתם כי התחשק לך? כן ראית את מגדל אייפל? לא ראית טיטאניק? כן נישקת מישהו? כן ניסית דיאטה? כן טסת? כן אבל בארץ.. נסעת ברכבת? כן דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להיראות יותר נקי? אימא מסדרת לי את החדר... דיברת בשיעור? כן מפחדת מהחושך? לא יצאת עם יותר מבנאדם אחד באותו זמן? לא אהבת מישהו כל-כך שזה גרם לך לבכות? לא נשבר לך הלב? לא שברת למישהו את הלב? אולי קינאת במישהו אחר? כן הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית? כן בכית בגלל מישהו? כן עשית משהו שלא חשבת שתעשי? כן הרגשת שאת מחוייבת למישהו למרות שלא הייתם רשמיים? לא התעלמת ממישהו בכוונה? כן סיננת מישהו בטלפון? כן ניתקת למישהו בפרצוף? כן רצית לצרוח ולא עשית את זה? כן אמרת למישהו שאת שונאת אותו? כן חיבקת מישהו מפורסם? כן תפסת טרמפ? לא הלכת לאיבוד? כן ראית "אקזיט" מההתחלה עד הסוף? יכול להיות.... היית על במה? כן ישנת מחוץ לבית? כן ישנת כל היום? לא חשבת שאת משתגעת? כן סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? יכול להיות היית ברדיו/טלוויזיה? כן היה לך חלום שחזר כמה פעמים? אולי ב- 24 שעות האחרונות... היתה לך שיחה רצינית? לא חיבקת מישהו? לא רבת עם חברה? לא בכית? לא צחקת? כן גרמת למישהו לצחוק? לא קנית משהו? לא הרגשת טיפשה? לא דיברת עם מישהו שאת אוהבת? לא התגעגעת למישהו? כן עכשיו... מה את לובשת ברגע זה? חולצה ומכנסיים... קר לך או חם לך? חםם מילה שעולה לך בראש? כלום את שומעת עכשיו מוזיקה? לא עם מי הכי היית רוצה להיות עכשיו? מיטל את אוהבת מישהו עכשיו? לא איפה הכי היית רוצה להיות? שומקום איזה ספר את קוראת? לא זוכרת איך קוראים לו.. אבל ספר יפה האם את מדברת עם מישהו און-ליין כרגע? לא האם את מדברת עם מישהו בטלפון כרגע? לא את... מעשנת סיגריות? לא מה היית משנה בעצמך? רגליים את אוהבת את איך שאת נראית? לפעמים מה כתוב על הצג של הפלאפון שלך? אין לי פלאפון מאחרת הרבה? לפעמים אוהבת את המשפחה שלך? לפעמים אוהבת חורף? רק חורף
מבריזה הרבה מביצפר? כן מדברת הרבה בטלפון? לפעמים משתדלת לאכול בריא? משתדלת.. קוראת עיתון? כן מדברת עם זרים? זה הכי כיף... ישנה עם בובות פרווה? לא מדברת עם אנשים למרות שאת שונאת אותם? כן נוהגת? לא אוהבת את הקול שלך? לפעמים תארי את בן-הזוג האידיאלי מבחינה חיצונית? לאדעת... עכשיו מבחינה פנימית? שיאהב אותי האם את תמיד מרגישה שמבינים אותך? לא האם את סומכת על אחרים בקלות? לא בדיחה האהובה עלייך? אין לי כוח.. מי הבן-אדם שיודע הכי הרבה עלייך? מיטל שאת מכירה הכי הרבה זמן? אימאבא?! הכי מצחיק? אתם... הכי קרוב? המקלדת... מי מקשיב לבעיות שלך? מיטל עם מי את רבה הכי הרבה? אחיי הקטנים הדבר האחרון... הקול האחרון ששמעת? יובל המקום האחרון שהיית בו? הבית שלי... האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון? לא זוכרת השיר האחרון ששמעת? מרלין מונרו הסרט האחרון שראית? מרי פופינס בקולנוע או בטלויזיה? בקולנוע הדבר האחרון שאכלת? תפוח אדמה שקנית? תיק שיר אחרון שנתקע לך בראש? לאדעת מה הדבר האחרון שהדפסת? לא זוכרת אדם אחרון שצעקת עליו? אחי הקטן אדם אחרון שראה אותך בוכה? לאדעת אוייי נגמר סוף סוף!!!!

GalushGalush

New member
../images/Emo27.gifאולי אחת ולתמיד אנשים

יכתבו שאלונים מקוריים?
מזל?
דגים מידת נעליים:
40 בערך גובה?
1.65 בערך כיתה:
עולה לפאקינ' יא' איזה שפות את מדברת?
מדברת עברית ואנגלית ומבינה ספרדית בת כמה את?
ב15/9 אני אהיה בת 16 וחצי החלום שלך?
הממ.. את חושבת שהוא יתגשם?
מקווה מה את אוהבת לאכול?
אבטיח מה אוהבת לשתות?
מים/קוקהקולה צבע עיניים?
ירוק-כחול צבע שיער?
שחור סיני וכתום בקצוות רגישה לדגדוגים?
כן אוהבת את החיים או לא?
לפעמים כן ולפעמים פחות כמה אחים?
אחות אחת מסר לחיים?
הממ.. יש לך גשר?
לא יש לך משקפיים\עדשות מגע?
כן מה הדבר הכי חשוב לך?
משפחה? חברים? יש חבר?
לא, יש הצעות ?
ממה את הכי פוחדת?
מוות, מחלות, ג'וקים צבעת פעם את השיער?
כן גיל שהיית רוצה להיות?
18? יש פירסינג?
לא
קעקועים?
לא האם אתה חי את הרגע?
לפעמים יש לך סודות?
כן אתה שונא את עצמך?
לפעמים את אוהבת את כתב יד שלך?
מממ...דיי יש לך הרגלים רעים?
כן איזו מחמאה את מקבלת מרוב האנשים?
שישלי שיער יפה/עיניים יפות את יודעת לשיר?
בקטנה אם היית מישהו אחר, האם היית מתחבר עם עצמך?
תלוי מי הייתי האם יש משהו שאת שונאת בעצמך?
כן מה החולשה הכי גדולה שלך?
מממ... יש משהו שאת מתחרטת שעשית/לא עשית?
כן מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים?
בלי שאלות חשיבה בבקשה!
התאהבת פעם?
אנ'לא יודעת, אולי פעם חשבת להתאבד?
חשבתי. לא ניסיתי לבצע התנשקת פעם עם בת?
לא שיקרת פעם?
כן התאהבת בידיד?
הממ..נדלקתי. עשית פעם סיאנס?
לא אמרת למישהו "אני אוהבת אותך" והתכוונת?
אולי היית פעם בחו"ל? כן הרבצת למישהו?
לא נראלי, אולי בגן הסרט הכי דפוק שראית?
"עבודת נמלים" שחית בעירום?
לא ברחת מהבית?
לא נשארת ערה כל הלילה?
כן לא אכלת יום שלם?
כן דיברת בטלפון כל הלילה?
כן הרגת מישהו?
לא בגדו בך?
באמוּן שלי כן הרגת חיה בטעות?
כן הרגת חיה בכוונה?
כן פגעת בעצמך?
כן רצית למות?
כן עישנת סיגריות?
לא עישנת נרגילה?
כןן.. ביומשבת בפעם הראשונה
שתית אלכוהול?
כן השתכרת?
התמסטלתי
שחית / צללת עם דולפינים?
לא קיבלת חשבון פלא' של יותר מ500 ש"ח?
לא נראלי התאפרת?
כן רצית להיות מישהו שאת לא?
מממ לא נראלי רצית להיות בן המין השני?
לא התקלחת יותר מפעמיים ביום?
כן התעלפת?
לא נשברה לך שן?
ממ..בערך קיבלת נכשל בתעודה?
כן רכבת על אופניים?
כשהייתי קטנה רכבת על סוס?
כן רקדת עד שכמעט נפלת מהרגליים?
ברור שיחקת כדורגל?
כן הוצאת מלא כסף על שטויות?
כן הברזת מביצפר?
כן היית מאושרת?
כן התנצלת על משהו שעשית?
כן היית כל הלילה על המחשב?
כן קמת באמצע הלילה סתם ככה?
כן זכרת חלום?
כן נרדמת בשיעור?
כן העברת פתקים בשיעור?
כן תפסו אותך?
כן התעקשת על משהו מטופש?
כן הברזת למישהו בלי להודיע?
לא התחרפנת?
כן ביקרת אצל פסיכולוג?
ממ..ישמצב, כשהייתי קטנה חיכית למשהו שלעולם לא יגיע?
כן
צרחת מפחד?
כן השתמשת בסמים?
לאא נשארת בבית ביום שישי בערב סתם כי התחשק לך?
ברור ראית את מגדל אייפל?
לא במציאות ראית טיטאניק?
כן נישקת מישהו?
בערך ניסית דיאטה?
כן טסת?
לא נסעת ברכבת?
כן דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להיראות יותר נקי?
אינלי מקום מתחת למיטה דיברת בשיעור?
ברור מפחדת מהחושך?
כן יצאת עם יותר מבנאדם אחד באותו זמן?
ממ...לא אהבת מישהו כל-כך שזה גרם לך לבכות?
כן נשבר לך הלב?
יותר מידי
שברת למישהו את הלב?
כן קינאת במישהו אחר?
כן הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית?
כן בכית בגלל מישהו?
כן עשית משהו שלא חשבת שתעשי?
כן! הרגשת שאת מחוייבת למיש

GalushGalush

New member
../images/Emo27.gifהמשך ...

הרגשת שאת מחוייבת למישהו למרות שלא הייתם רשמיים?
לא ממש התעלמת ממישהו בכוונה?
כן סיננת מישהו בטלפון?
כן ניתקת למישהו בפרצוף?
כן רצית לצרוח ולא עשית את זה?
כן אמרת למישהו שאת שונאת אותו?
בעקיפין חיבקת מישהו מפורסם?
בטחח תפסת טרמפ?
לא הלכת לאיבוד?
כן ראית "אקזיט" מההתחלה עד הסוף?
אתמול. מאן אלייב היו
היית על במה?
כן ישנת מחוץ לבית?
כן ישנת כל היום?
כן חשבת שאת משתגעת?
כן סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות?
ממ..אולי
היית ברדיו/טלוויזיה?
כן וכן היה לך חלום שחזר כמה פעמים?
כן
ב- 24 שעות האחרונות...
היתה לך שיחה רצינית?
ממ...כן חיבקת מישהו?
כן רבת עם חברה?
לא בכית?
לא צחקת?
כן גרמת למישהו לצחוק?
כן קנית משהו?
כן הרגשת טיפשה?
לא דיברת עם מישהו שאת אוהבת?
כן התגעגעת למישהו?
כן
עכשיו...
מה את לובשת ברגע זה?
שורט שחור וחולצה סגולה גזורה, רחבה קר לך או חם לך?
דיי חם מילה שעולה לך בראש?
Father [אני שומעת ת'שיר Father Of Mine
] את שומעת עכשיו מוזיקה?
כןן עם מי הכי היית רוצה להיות עכשיו?
עם מוגלי? או עומר? את אוהבת מישהו עכשיו?
כאילו, מאוהבת? לא איפה הכי היית רוצה להיות?
בלונדון איזה ספר את קוראת?
אמא הכפרה נתנה לי אתמול את "ילדי יומ ראשון" [היא קנתה לי אותו לפני איזה חודשיים ואתמול הפתיעה אותי כי אני חמודה
] ואני צריכה להתחיל אותו! האם את מדברת עם מישהו און-ליין כרגע?
מחכה שחברה שלי תחזור למסנג' האם את מדברת עם מישהו בטלפון כרגע?
לא
את...
מעשנת סיגריות?
לאא מה היית משנה בעצמך?
הרבה דברים את אוהבת את איך שאת נראית?
לא הכי מה כתוב על הצג של הפלאפון שלך?
יש תמונה של חברה שלי על רקע הכינרת מאחרת הרבה?
משתדלת שלא אוהבת את המשפחה שלך?
כן אוהבת חורף?
דיי מבריזה הרבה מביצפר?
ממממ
מדברת הרבה בטלפון?
לא משתדלת לאכול בריא?
משתדלת קוראת עיתון?
לפעמים מדברת עם זרים?
לפעמים ישנה עם בובות פרווה?
לא ממש מדברת עם אנשים למרות שאת שונאת אותם?
לפעמים נוהגת?
לא
אוהבת את הקול שלך?
ממ..לא'דעת תארי את בן-הזוג האידיאלי מבחינה חיצונית?
לא שזה הכי חשוב אבל לא יזיק אם יהיה לו שיער ארוך, גבוה, עיניים בהירות עכשיו מבחינה פנימית?
מצחיק, אוהב, מתחשב, דואג האם את תמיד מרגישה שמבינים אותך?
הלוואי האם את סומכת על אחרים בקלות?
תלוי בדיחה האהובה עלייך?
ממ לא'דעת.. אני אוהבת דברים מצחיקים שבאים בספונטניוּת, יותר מבדיחות מי הבן-אדם שיודע הכי הרבה עלייך?
הממ..אוריש נראלי [חברהשלי] שאת מכירה הכי הרבה זמן?
נדב, ליאור הכי מצחיק?
איתן, יקיר הכי קרוב?
לא'דעת מי מקשיב לבעיות שלך?
אוריש, שי לפעמים, רונית ועוד כמה אנשים נראלי עם מי את רבה הכי הרבה?
לא אוהבת לריב
הדבר האחרון...
הקול האחרון ששמעת?
חוץ ממוזיקה? אמא. המקום האחרון שהיית בו?
אצל חלי חברהשלי האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון?
אמא השיר האחרון ששמעת?
שומעת כרגע את Stuck Im America של Sugarcult הסרט האחרון שראית?
מממ..."פגוש את הפורקס'" בקולנוע או בטלויזיה?
DVD הדבר האחרון שאכלת?
עוגה שקנית?
חולצה של רד הוט
, חולצה אדומה חלקה וכתומה חלקה, תמיד פעמונים לרגל שיר אחרון שנתקע לך בראש?
"במרחק נגיעה מכאן" זה יזהר אשדות מה הדבר האחרון שהדפסת?
2 תמונות של שירי מימון לחברהשלי אדם אחרון שצעקת עליו?
ממ לא זוכרת אדם אחרון שראה אותך בוכה?
לא זוכרת

yardenbm

New member
גגם ככה אפחד לא יקרא את זה

מזל? שור מידת נעליים: 40 גובה? 1.70 כיתה: יא'7 איזה שפות את מדברת? עיברית אנגלית וקצת רוסית ידייש וספרדית בת כמה את? 16 ו5 חודשים החלום שלך? שיהיה לי טוב את חושבת שהוא יתגשם? לא מה את אוהבת לאכול? חסה מה אוהבת לשתות? ודקה צבע עיניים? חום צבע שיער? שחור רגישה לדגדוגים? לא אוהבת את החיים או לא? לא כמה אחים? 1 מסר לחיים? חיה ותן לחיות יש לך גשר? לא יש לך משקפיים\עדשות מגע? לא מה הדבר הכי חשוב לך? אני יש חבר? לא ממה את הכי פוחדת? שיתרסק עלי מטוס צבעת פעם את השיער? כה גיל שהיית רוצה להיות? שום גיל יש פירסינג? לא קעקועים? לא האם אתה חי את הרגע? לא יש לך סודות? כה אתה שונא את עצמך? לפעמים את אוהבת את כתב יד שלך? לא יש לך הרגלים רעים? כה איזו מחמאה את מקבלת מרוב האנשים? אני לא את יודעת לשיר? לא אם היית מישהו אחר, האם היית מתחבר עם עצמך? לא האם יש משהו שאת שונאת בעצמך? כה מה החולשה הכי גדולה שלך? שאני רגישה ואנשים לא יודעים אתזה יש משהו שאת מתחרטת שעשית/לא עשית? הרבה דברים מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? לא לבטוח באנשים התאהבת פעם? לא יודעת פעם חשבת להתאבד? לא התנשקת פעם עם בת? כה | שיקרת פעם? כה התאהבת בידיד? כה עשית פעם סיאנס? כה אמרת למישהו "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כה היית פעם בחו"ל? כן, כה הרבצת למישהו? כה הסרט הכי דפוק שראית? לא זוכרת שחית בעירום? לא ברחת מהבית? לא נשארת ערה כל הלילה? כה לא אכלת יום שלם? כה דיברת בטלפון כל הלילה? כה הרגת מישהו? לא בגדו בך? כה הרגת חיה בטעות? כה הרגת חיה בכוונה? כה פגעת בעצמך? פיזית לא רצית למות? כה עישנת סיגריות? כה עישנת נרגילה? כה שתית אלכוהול? כה השתכרת? כה שחית /צללת עם דולפינים? לא קיבלת חשבון פלא' של יותר מ500 ש"ח? לא התאפרת? כה רצית להיות מישהו שאת לא? כה רצית להיות בן המין השני? כה התקלחת יותר מפעמיים ביום? כה התעלפת? כה נשברה לך שן? לא קיבלת נכשל בתעודה? כה רכבת על אופניים? כה רכבת על סוס? כה רקדת עד שכמעט נפלת מהרגליים? כה שיחקת כדורגל? כה הוצאת מלא כסף על שטויות? כה הברזת מביצפר? כה היית מאושרת? כה התנצלת על משהו שעשית? כה היית כל הלילה על המחשב? כה קמת באמצע הלילה סתם ככה? כה זכרת חלום? כה נרדמת בשיעור? לא העברת פתקים בשיעור? כה תפסו אותך? כה התעקשת על משהו מטופש? כה הברזת למישהו בלי להודיע? כה התחרפנת? כה ביקרת אצל פסיכולוג? כה חיכית למשהו שלעולם לא יגיע? כה צרחת מפחד? כה השתמשת בסמים? לא נשארת בבית ביום שישי בערב סתם כי התחשק לך? כה ראית את מגדל אייפל? לא ראית טיטאניק? לא נישקת מישהו? כה ניסית דיאטה? כה טסת? כה נסעת ברכבת? כה

yardenbm

New member
המשך

דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להיראות יותר נקי? החדר שלי נמצא מתחת למיטה שלי דיברת בשיעור? כה מפחדת מהחושך? לפעמים יצאת עם יותר מבנאדם אחד באותו זמן? לא אהבת מישהו כל-כך שזה גרם לך לבכות? כה נשבר לך הלב? כה שברת למישהו את הלב? לא יודעת קינאת במישהו אחר? כה הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית? כה בכית בגלל מישהו? כה עשית משהו שלא חשבת שתעשי? כה הרגשת שאת מחוייבת למישהו למרות שלא הייתם רשמיים? לא התעלמת ממישהו בכוונה? כה סיננת מישהו בטלפון? כה ניתקת למישהו בפרצוף? כה רצית לצרוח ולא עשית את זה? כה אמרת למישהו שאת שונאת אותו? כה חיבקת מישהו מפורסם? כה תפסת טרמפ? לא הלכת לאיבוד? כה ראית "אקזיט" מההתחלה עד הסוף? ואי אין לי שמץ היית על במה? כה ישנת מחוץ לבית? עה ישנת כל היום? כה חשבת שאת משתגעת? כה סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? כה היית ברדיו/טלוויזיה? כה היה לך חלום שחזר כמה פעמים? כה ב- 24 שעות האחרונות... היתה לך שיחה רצינית? כה חיבקת מישהו? לא רבת עם חברה? כה בכית? לא צחקת?כה גרמת למישהו לצחוק? כה קנית משהו? לא הרגשת טיפשה? כה דיברת עם מישהו שאת אוהבת? לא התגעגעת למישהו? כה עכשיו... מה את לובשת ברגע זה? מכנס שחור קצר וגופיה שחורה קר לך או חם לך? נעים לי מילה שעולה לך בראש? בלעט בופ את שומעת עכשיו מוזיקה? כה עם מי הכי היית רוצה להיות עכשיו? ******* את אוהבת מישהו עכשיו? לא איפה הכי היית רוצה להיות? במקום טוב איזה ספר את קוראת? "התפסן בשדה השיפון" האם את מדברת עם מישהו און-ליין כרגע? לא האם את מדברת עם מישהו בטלפון כרגע? לא את... מעשנת סיגריות? לפעמים מה היית משנה בעצמך? להפסיק להקצין בדברים את אוהבת את איך שאת נראית? לא מה כתוב על הצג של הפלאפון שלך? cellcom מאחרת הרבה? לפעמים אוהבת את המשפחה שלך? כה אוהבת חורף? כה מבריזה הרבה מביצפר? הפסקתי לפני שנתיים מדברת הרבה בטלפון? לא משתדלת לאכול בריא? כה קוראת עיתון? לא מדברת עם זרים? כה ישנה עם בובות פרווה? לא מדברת עם אנשים למרות שאת שונאת אותם? כה נוהגת? לא אוהבת את הקול שלך? לאאאא תארי את בן-הזוג האידיאלי מבחינה חיצונית? רוסי עכשיו מבחינה פנימית? שיצחיק אותי ושיתן לי להרגיש בנוח לידו האם את תמיד מרגישה שמבינים אותך? לא האם את סומכת על אחרים בקלות? ממש לא בדיחה האהובה עלייך? אין מי הבן-אדם שיודע הכי הרבה עלייך? מתן ומירי שאת מכירה הכי הרבה זמן? אסף.מ. הכי מצחיק? סיני הכי קרוב? מי מקשיב לבעיות שלך? מירי עם מי את רבה הכי הרבה? הדבר האחרון... הקול האחרון ששמעת? של סיני המקום האחרון שהיית בו? לפני החדר שלי הסלון האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון? סיני השיר האחרון ששמעת? משו קיצ'י ופופי ביותר של ווסט זה מה שקורה שאני בדיכי הסרט האחרון שראית? משו ביאס 1 בקולנוע או בטלויזיה? טלויזיה הדבר האחרון שאכלת? לחם עם גבינה שקנית? קולה וצ'יפס בבורגראנץ' שיר אחרון שנתקע לך בראש? לא זוכרת מה הדבר האחרון שהדפסת? פוי לא זוכרת אדם אחרון שצעקת עליו? סיני אדם אחרון שראה אותך בוכה? לא זוכרת מתי פעם ארונה שבכיתי הודגש באמצעות מדגישומטיק

Sheygets16

New member
One

מזל? דלי. מידת נעליים: 38. גובה: 1.60 וסיגריה. כיתה: יא' עוד יומיים. איזה שפות את מדברת? עברית, לא מספיק? בת כמה את? 16.7 ושבוע. החלום שלך? להיות מאושרת, נראה לי. את חושבת שהוא יתגשם? כן, אם אני לא אמות לפני מסרטן. מה את אוהבת לאכול? שטויות. מה אוהבת לשתות? פספילורה
, ענבים, מנגו. צבע עיניים? חום ירוק כזה, נראהלי. צבע שיער? צבוע לשחור. רגישה לדגדוגים? כן
. אוהבת את החיים או לא? יש רגעים שכן אבל יש יותר רגעים שלא. כמה אחים? 2 חיות קטנות. מסר לחיים? אל תתעסקו איתי. יש לך גשר? לא וגם לא היה. יש לך משקפיים\עדשות מגע? משקפיים כוסיות. מה הדבר הכי חשוב לך? וורלד פיס. בעצם לא. יש חבר? כן
. ממה את הכי פוחדת? ממה לא? אני פחדנית דגולה. צבעת פעם את השיער? בהחלט. גיל שהיית רוצה להיות? 17
רישיון. יש פירסינג? יש נזם. קעקועים? אין, אבל אני רוצה אחד בעורף :[ האם אתה חי את הרגע? משתדלת. יש לך סודות? לכולנו יש. אתה שונא את עצמך? לא. את אוהבת את כתב יד שלך? כן, כשיש לי כח. יש לך הרגלים רעים? סיגריות. איזו מחמאה את מקבלת מרוב האנשים? תמותי. סתם נו, איזה מין שאלה זו? את יודעת לשיר? באמבטיה. אם היית מישהו אחר, האם היית מתחבר עם עצמך? הייתי מנסה. האם יש משהו שאת שונאת בעצמך? כן, ברור. מה החולשה הכי גדולה שלך? אהמ.. לוקחת קשה מדי לפעמים. יש משהו שאת מתחרטת שעשית/לא עשית? יאפ.. אבל אני עוד אעשה את זה
. מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? לשים זין. התאהבת פעם? כן. פעם חשבת להתאבד? כן. התנשקת פעם עם בת? כן. שיקרת פעם? כן, אתמול ;[ התאהבת בידיד? חח כן. עשית פעם סיאנס? לא, מפחיד מדי
. אמרת למישהו "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כן. היית פעם בחו"ל? כן. הרבצת למישהו? כן.. אני בד"כ מסתבכת עם ערסים. הסרט הכי דפוק שראית? אוו, יש הרבה כאלה. שחית בעירום? לא, אבל אני מאוד מאוד רוצה :) ברחת מהבית? כן, כשהייתי קטנה ליומיים בערך. נשארת ערה כל הלילה? כן. לא אכלת יום שלם? כן. דיברת בטלפון כל הלילה? כן, השיא הוא 8 שעות. הרגת מישהו? לא, מה אני טליה? בגדו בך? כן, יימח שמו. הרגת חיה בטעות? כן. הרגת חיה בכוונה? כן. פגעת בעצמך? דפקתי את הראש בקיר ממש חזק, זה נחשב? רצית למות? כן. עישנת סיגריות? יותר מדי
. עישנת נרגילה? כן, אבל לא מתה על זה. שתית אלכוהול? כן. השתכרת? לא, מיותר. שחית /צללת עם דולפינים? אהמ.. לא שזכור לי. קיבלת חשבון פלא' של יותר מ500 ש"ח? לא. התאפרת? כן. רצית להיות מישהו שאת לא? לא. רצית להיות בן המין השני? לא. התקלחת יותר מפעמיים ביום? לא זוכרת, יש מצב. התעלפת? כן. נשברה לך שן? לא. קיבלת נכשל בתעודה? 1, בהיסטוריה, בכיתה ז'. רכבת על אופניים? יאפ. רכבת על סוס? כן.. וגם נפלתי ממנו וזה ממש כאב ;[. רקדת עד שכמעט נפלת מהרגליים? כן, אבל זה הכי כייף
. שיחקת כדורגל? יאפ. הוצאת מלא כסף על שטויות? כן.. יותר מדי. הברזת מביצפר? כן. היית מאושרת? כן. התנצלת על משהו שעשית? כן. היית כל הלילה על המחשב? לא חושבת, תמיד אני פורשת מתישהו. קמת באמצע הלילה סתם ככה? כן ואני שונאת שזה קורה
. זכרת חלום? יאפ. נרדמת בשיעור? כן, ונתנו לי להמשיך לישון. העברת פתקים בשיעור? יאפ. תפסו אותך? כן חחח זה היה משעשע. התעקשת על משהו מטופש? כן, סתם כי זה כייף לראות אנשים מתעצבנים. הברזת למישהו בלי להודיע? לא. התחרפנת? כן. ביקרת אצל פסיכולוג? יאפ. חיכית למשהו שלעולם לא יגיע? כן. צרחת מפחד? חחח כן. השתמשת בסמים? לא. נשארת בבית ביום שישי בערב סתם כי התחשק לך? כן. ראית את מגדל אייפל? לא. ראית טיטאניק? לא, וגם לא מתכוונת לראות
. נישקת מישהו? נישקתי הרבה מישהויים. ניסית דיאטה? כן. טסת? כן. נסעת ברכבת? כן. דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להיראות יותר נקי? לא, אבל דחפתי לארון
. דיברת בשיעור? כן. מפחדת מהחושך? לא ממש. יצאת עם יותר מבנאדם אחד באותו זמן? נאופ. אהבת מישהו כל-כך שזה גרם לך לבכות? חח כן, כפרעליי. נשבר לך הלב? לא קריטי. שברת למישהו את הלב? כן. קינאת במישהו אחר? כן. הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית? כן. בכית בגלל מישהו? כן. עשית משהו שלא חשבת שתעשי? כן, והיה כייף. הרגשת שאת מחוייבת למישהו למרות שלא הייתם רשמיים? כן וזה אפילו קרה לא מזמן
. התעלמת ממישהו בכוונה? כן. סיננת מישהו בטלפון? כן, תמיד. ניתקת למישהו בפרצוף? "רוצה לשמוע משאית ברוורס?" כן. רצית לצרוח ולא עשית את זה? לא. אמרת למישהו שאת שונאת אותו? כן, אבל לא התכוונתי ;[. חיבקת מישהו מפורסם? הוא חיבק אותי ^&$&#^. תפסת טרמפ? רק מהביצפר הביתה, לא יותר מזה. הלכת לאיבוד? בטח, הרבה פעמים. ראית "אקזיט" מההתחלה עד הסוף? חחח כן. היית על במה? כן. ישנת מחוץ לבית? כן. ישנת כל היום? אהמ השיא עומד על 20 שעות. חשבת שאת משתגעת? לא רק חשבתי, באמת השתגעתי. סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? לא. היית ברדיו/טלוויזיה? כן. היה לך חלום שחזר כמה פעמים? כן, אבל רק כי הכרחתי את עצמי לחלום על זה שוב.

Sheygets16

New member
Two

ב- 24 שעות האחרונות... היתה לך שיחה רצינית? לא. חיבקת מישהו? כן. רבת עם חברה? לא. בכית? לא. צחקת? כן. גרמת למישהו לצחוק? כן. קנית משהו? כן, סיגריות. הרגשת טיפשה? כן. דיברת עם מישהו שאת אוהבת? כן. התגעגעת למישהו? כן. עכשיו... מה את לובשת ברגע זה? שרוול לבן וגופיה אדומה, יאללה הפועל. קר לך או חם לך? נעים. מילה שעולה לך בראש? בלאט. את שומעת עכשיו מוזיקה? לא. עם מי הכי היית רוצה להיות עכשיו? אהמ
. את אוהבת מישהו עכשיו? כן, מאוד. איפה הכי היית רוצה להיות? בים :). איזה ספר את קוראת? לא קוראת. האם את מדברת עם מישהו און-ליין כרגע? לא. האם את מדברת עם מישהו בטלפון כרגע? לא. את... מעשנת סיגריות? כן
. מה היית משנה בעצמך? אהמ.. לא יודעת. את אוהבת את איך שאת נראית? לפעמים. מה כתוב על הצג של הפלאפון שלך? נטוש. מאחרת הרבה? המון! אני מאחרת כרונית. אוהבת את המשפחה שלך? אופקורס. אוהבת חורף? כן, אני ילדת חורף
. מבריזה הרבה מביצפר? לא הרבה, רק כשממש אין לי כח. מדברת הרבה בטלפון? כן. משתדלת לאכול בריא? לא. קוראת עיתון? כן. מדברת עם זרים? כן, ונהנית מזה. ישנה עם בובות פרווה? לא, אבל עם כרית פרווה כן. מדברת עם אנשים למרות שאת שונאת אותם? לא. נוהגת? לא ;[. אוהבת את הקול שלך? כן, למהלא :X תארי את בן-הזוג האידיאלי מבחינה חיצונית? נו באמת. עכשיו מבחינה פנימית? לאצה. האם את תמיד מרגישה שמבינים אותך? לא. האם את סומכת על אחרים בקלות? לא יותר מדי בקלות. בדיחה האהובה עלייך? כלב יוצא לגינה, רואה שניצל משקה פרח, אומר לשניצל "היי שניצל, מה אתה עושה פה?" אז השניצל עושה "יווו כלב מדבר". מי הבן-אדם שיודע הכי הרבה עלייך? אמא וחברה טובה :]. שאת מכירה הכי הרבה זמן? חח אמא, אני מכירה אותה מהרגע הראשון. הכי מצחיק? אהמ.. יש הרבה אנשים מצחיקים, אני מסתובבת בעיקר עם סטלנים. הכי קרוב? נו באמת :) מי מקשיב לבעיות שלך? מי שנמצא לידי באותו רגע. עם מי את רבה הכי הרבה? אבא
. הדבר האחרון... הקול האחרון ששמעת? של אחותי הקטנה. המקום האחרון שהיית בו? אהמ.. אתמול ב"מסיבה". האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון? חבר שלי. השיר האחרון ששמעת? לא זוכרת. הסרט האחרון שראית? 'צעד קטן' ביום שבת. בקולנוע או בטלויזיה? טלויזיה. הדבר האחרון שאכלת? מסטיק. שקנית? סיגריות. שיר אחרון שנתקע לך בראש? 'אחלום לנצח' של הקספרים. מה הדבר האחרון שהדפסת? אנערף. אדם אחרון שצעקת עליו? אמא. אדם אחרון שראה אותך בוכה? חבר שלי.

מי שקרא, שיעשה../images/Emo45.gif

מזל? טלה
מידת נעליים: 40 גובה? 1.65 בערך כיתה: י"א איזה שפות את מדברת? עברית. בת כמה את? 16.5 החלום שלך? להיות מאושרת את חושבת שהוא יתגשם? לא יודעת מה את אוהבת לאכול? צ'יפס מה אוהבת לשתות? מיץ תפוזים, דיאט קולה צבע עיניים? ירוקות אפורות צבע שיער? שטני רגישה לדגדוגים? לא אוהבת את החיים או לא? לפעמים כמה אחים? 2 מסר לחיים? לא זוכרת יש לך גשר? לא ולא היה חלילה וחס יש לך משקפיים\עדשות מגע? כן מה הדבר הכי חשוב לך? כנות. יש חבר? לא ממה את הכי פוחדת? מהרבה דברים.... מפחד נטישה ועד פחד מאנשים ועוד מלא, אני ילדת חרדות צבעת פעם את השיער? חמצון נקרא? גיל שהיית רוצה להיות? 18 יש פירסינג? נזם וכמה לובים קעקועים? אין האם אתה חי את הרגע? מאוד יש לך סודות? כן אתה שונא את עצמך? מאוד את אוהבת את כתב יד שלך? כן יש לך הרגלים רעים? כן איזו מחמאה את מקבלת מרוב האנשים? אמ, שאני נראית טוב?
את יודעת לשיר? ממש לא אם היית מישהו אחר, האם היית מתחבר עם עצמך? לא מה החולשה הכי גדולה שלך? יש המון המון מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? להגיד תמיד את האמת התאהבת פעם? כן פעם חשבת להתאבד? כן התנשקת פעם עם בת? כן
שיקרת פעם? כן התאהבת בידיד? כן
עשית פעם סיאנס? לא אמרת למישהו "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כן היית פעם בחו"ל? לא הרבצת למישהו? כן הסרט הכי דפוק שראית? כל סרטי הקומדיה למינהם שחית בעירום? לא ברחת מהבית? כן, כמה פעמים נשארת ערה כל הלילה? כן, כמעט כל הזמן לא אכלת יום שלם? כן דיברת בטלפון כל הלילה? כן, פעם אחת דיברתי מ1 עד 6 בבוקר הרגת מישהו? התכוונתי להרוג בגדו בך? כן
הרגת חיה בטעות? נמלה נחשב? הרגת חיה בכוונה? נמלה נחשב? פגעת בעצמך? כן רצית למות? כן עישנת סיגריות? לא
עישנת נרגילה? לא שתית אלכוהול? כן השתכרת? לא שחית /צללת עם דולפינים? לא
קיבלת חשבון פלא' של יותר מ500 ש"ח? לא
אבל כמעט 500 התאפרת? כן
רצית להיות מישהו שאת לא? לא זוכרת נראה לי שכן רצית להיות בן המין השני? נ"ל התקלחת יותר מפעמיים ביום? כן התעלפת? כן נשברה לך שן? כן קיבלת נכשל בתעודה? כן רכבת על אופניים? כן רכבת על סוס? לא זוכרת .. חמור נחשב? XD רקדת עד שכמעט נפלת מהרגליים? כן שיחקת כדורגל? מזמןן הוצאת מלא כסף על שטויות? כן הברזת מביצפר? כן מלא היית מאושרת? כן התנצלת על משהו שעשית? כן היית כל הלילה על המחשב? כן קמת באמצע הלילה סתם ככה? כן זכרת חלום? כן, תמיד נרדמת בשיעור? כן העברת פתקים בשיעור? כן
תפסו אותך? כןXD התעקשת על משהו מטופש? נראה לי הברזת למישהו בלי להודיע? כן התחרפנת? כן ביקרת אצל פסיכולוג? כן חיכית למשהו שלעולם לא יגיע? כן צרחת מפחד? כן השתמשת בסמים? לא נשארת בבית ביום שישי בערב סתם כי התחשק לך? תמיד אני בבית בימי שישי
ראית את מגדל אייפל? בתמונות ראית טיטאניק? ברור, יותר מ10 פעמים נישקת מישהו? כן ניסית דיאטה? כן נסעת ברכבת? כן דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להיראות יותר נקי? לא מתחת למיטה דיברת בשיעור? כן מפחדת מהחושך? כן יצאת עם יותר מבנאדם אחד באותו זמן? לא בדיוק אהבת מישהו כל-כך שזה גרם לך לבכות? כן נשבר לך הלב? כן שברת למישהו את הלב? כן קינאת במישהו אחר? כן הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית? כן עשית משהו שלא חשבת שתעשי? כן הרגשת שאת מחוייבת למישהו למרות שלא הייתם רשמיים? כן...
התעלמת ממישהו בכוונה? כן סיננת מישהו בטלפון? כן ניתקת למישהו בפרצוף? כן רצית לצרוח ולא עשית את זה? כן אמרת למישהו שאת שונאת אותו? כן חיבקת מישהו מפורסם? כן תפסת טרמפ? כן הלכת לאיבוד? כן ראית "אקזיט" מההתחלה עד הסוף? לא היית על במה? כן ישנת מחוץ לבית? כן ישנת כל היום? כןXD כמעט 24 שעות חשבת שאת משתגעת? כן סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? כן היית ברדיו/טלוויזיה? לא היה לך חלום שחזר כמה פעמים? כן...

המשך

ב- 24 שעות האחרונות... היתה לך שיחה רצינית? לא חיבקת מישהו? כן רבת עם חברה? לא בכית? כן, בהופעה של עברי
צחקת? כן גרמת למישהו לצחוק? לא זוכרת קנית משהו? כן הרגשת טיפשה? לא דיברת עם מישהו שאת אוהבת? לא התגעגעת למישהו? כן עכשיו... מה את לובשת ברגע זה? חולצה קצרה וטרנינג קר לך או חם לך? קריר נעים מילה שעולה לך בראש? חושך [
] את שומעת עכשיו מוזיקה? ברור עם מי הכי היית רוצה להיות עכשיו? לא חשוב עכשיו את אוהבת מישהו עכשיו? לא חשוב עכשיו איפה הכי היית רוצה להיות? לא חשוב עכשיו איזה ספר את קוראת? לא קוראת [מאז הבעיות בריכוז] האם את מדברת עם מישהו און-ליין כרגע? כן האם את מדברת עם מישהו בטלפון כרגע? לא את... מעשנת סיגריות? לא מה היית משנה בעצמך? מה הקשר ל"את"? שיהיה.. אממ... הרבה דברים.. לא משנה.. את אוהבת את איך שאת נראית? לא מה כתוב על הצג של הפלאפון שלך? sheygetsit מאחרת הרבה? תמיד..חח.. אוהבת את המשפחה שלך? תלוי מי מהמשפחה..חח.. אוהבת חורף? כן מבריזה הרבה מביצפר? כן מדברת הרבה בטלפון? כן משתדלת לאכול בריא? לא חחחחח קוראת עיתון? כן מדברת עם זרים? כן ישנה עם בובות פרווה? עם כרית פרווה מדברת עם אנשים למרות שאת שונאת אותם? כן נוהגת? לא אוהבת את הקול שלך? לא איכס
תארי את בן-הזוג האידיאלי מבחינה חיצונית? לא מכוער, נראה טוב, לא ערס, יודע להתלבש טוב, חיוך יפה, וזהו בעיקרון, כל השאר תלוי עכשיו מבחינה פנימית? נחמד, מצחיק, כנה, מתחשב, אכפתי האם את תמיד מרגישה שמבינים אותך? ממש לא האם את סומכת על אחרים בקלות? כן
בדיחה האהובה עלייך? פעם היו שני אחים. בעיקר השני.
מי הבן-אדם שיודע הכי הרבה עלייך? נראלי מורן שאת מכירה הכי הרבה זמן? לא מהמשפחה נכון? אז אממ לא יודעת הכי מצחיק? לא יודעת הכי קרוב? לא יודעת מי מקשיב לבעיות שלך? הרבה אנשים שאוהבים לסבול אותי עם מי את רבה הכי הרבה? הורים/אחים הדבר האחרון... הקול האחרון ששמעת? *עדיין שומעת* בילי ג'ו
המקום האחרון שהיית בו? החדר של אחים שלי? האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון? לא זוכרת השיר האחרון ששמעת? שיר של גרין דיי הסרט האחרון שראית? לא זוכרת.. בקולנוע או בטלויזיה? - הדבר האחרון שאכלת? פסטה שקנית? לא זוכרת שיר אחרון שנתקע לך בראש? אמריקן אדיוט כי הרגע אני שומעת אותו מה הדבר האחרון שהדפסת? אה?
המדפסת מקולקלת חודשים.. בעצם אין צבע חודשים.. אדם אחרון שצעקת עליו? אח שלי אדם אחרון שראה אותך בוכה? אף אחד

למעלה