מי אמר שאלון ולא קיבל.....????.....

ירדן121

New member
מי אמר שאלון ולא קיבל.....????.....

מה נשמע? איך הלך לך היום? בן כמה אתה? איך קוראים לך? כמה אחים יש לך? איזה אחד מהם אתה הכי אוהב.? ואם יש אז איך קוראים להם? מעשנ\ת?
אם כן מאיזה גיל? איך התחלתם לעשן? בידיעה שיום אחד תקבלו סרטן או שבץ???....
חשבתם פעם להפסיק? אתה אוהב שאלונים? אם לא למה אתה עונה עליהם? אם כן למה אתה לא מרכיב אותם? אתה רוצה שהשאלון הזה יגמר? כי יש עוד זמן עד שהוא יגמר... באיזה כיתה אתה? ואם כן איזה מגמה? אם כן אתה לומד ביום שישי? איך קוראים למחנכת שלך? איזה מקצוע יש לך ביום שני בשעתיים הראשונות? איזה מקצוע אתה הכי אוהב? איזה מקצוע אתה הכי שונא? מה אתה מעדיף גיאוגרפיה או תנ"ך? באיזה שעה אתה בד"כ קם לבית ספר? אתה לוקח בקבוק מים? מה אתה לוקח לאכול? באיזה שעה אתה חוזר? אתה הולך לבית בהסעה? מה אתה אומר על הנוער של היום? המחשב שלך נמצא בחדר שלך? פתח את המגירה הראשונה שאתה רואה ,יש שם משהו צהוב? אם כן מה? קום מהכיסא , שלושה צעדים שמאלה ואחד אחורה ,מה יש משמאלך? מה הצבע שיער שלך? מה הצבע העיניים? יש לך שיער ארוך? מה הגובה? מה אתה רוצה להיות שתהיה גדול? השעה הכי מאוחרת שקמתם בה? השעה הכי מוקדמת שקמתם בה? מה אתה הכי אוהב לאכול שאתה חולה? מה אתה הכי אוהב לאכול שקר לך? מה אתה הכי אוהב לאכול שחם לך? איזה מיטה יש לך יחיד וחצי או זוגית? איזה סרט אתה הכי אוהב? איזה שיר אתה הכי אוהב? איזה זמר\ת אתה הכי אוהב? איזה שחקנ\ית אתה הכי אוהב? הדיסק שאתה הכי אוהב? השיר האחרון ששמעת? הסרט האחרון שראית? מה אתה שומע עכשיו? תסתכל ימינה מה הדבר הראשון שאתה רואה? גבינה מועדפת? בשר מועדף? מאפה מועדף? שתיה חמה מועדפת? את מי היית הכי רוצה לראות עכשיו? איזה סרט הכי היית רוצה לראות עכשיו? איזה שיר היית רוצה הכי לשמוע עכשיו? איזה עונה אתה הכי אוהב? איזה עונה אתה הכי שונא? מה אתה הכי אוהב לעשות ביום שישי? אתה צם ביום כיפור? אם לא, ראית סרטים? ומה אכלת? היית מסתדר בלי מחשב? יש לך טלוויזיה בחדר? אם יש לך,ויקחו לך אותה תסתדר בלעדיה? אתם מאמינים בחיזרים? אתם מאמינים באלוהים? מאמינים בשטן? דרג את 3 האנשים שאתה הכי אוהב: 1. 2. 3. דרג את 3 האנשים שאתה הכי שונא: 1. 2. 3. איזה צבע אתה מעדיף? 1.כסף או זהב? 2.שחור או צהוב? 3.שחור או לבן? 4.אדום או ירוק? 5.תכלת או כתום? דרג את חמשת הצבעים שאתה הכי אוהב: 1. 2. 3. 4. 5. באיזה צבע צבוע החדר שלך? באיזה צבע היית רוצה שהוא יהיה? איזה צבע לעולם לא תלבש? איזה צבע אתה הכי אוהב ללבוש? איזה צבעים אתה לובש בד"כ? איזה צבע הכי מאפיין אותך? קנית תיק השנה? אם כן באיזה צבע? ושל איזה מותג? מה אתה מעדיף: פיצה או המבורגר? תה או שוקו? לימודים או חופש? אם את בת,חצאית או מכנסיים? לצאת או להיות בבית? חוף הים ? או טבע? שוקולד לבן או חלב? כלב או חתול? עכבר או חתול? אחים או אחיינים? אמא או אבא? לחיות או למות? מחשב או טלויזיה? לישון או להית ערים? פינגווין או דג? לדבר חלש או לדבר חזק? לשמוע היפ הופ או רוק? מדונה או איל גולן? בירה שחורה או לבנה? דרג את הדברים הבאים מ-1 עד 10: שוקולד? למידה שבה הבית שלך יפה? למצבך החברתי? לכתב שלך? להישגים שלך בלימודים? למצבך הבריאותי? למידת התענינותך בלימודים? כמה אתה אוהב קולה? כמה אתה אוהב פיצה? כמה אתה אוהב את החברים שלך? כמה אתה אוהב את האחים שלך? למידה בה ההורים שלך מתיחסים אליך? עד כמה אתה אוהב את המחשב שלך? למידה בה אתה אוהב מוזיקה? למידה בה אתה אוהב לשיר? למידה בה אתה אוהב את הפלאפון שלך? מתי בפעם האחרונה? שתיתם קולה? אכלתם שוקולד? צחקתם? דיברתם בטלפון? דיברתם בפלאפון? קמתם ב-6:00 בבוקר? קמתם ב-12:00 בצהריים? חשבתם שהצלחתם במבחן ולא הצלחתם בו? חשבתם שאתם רזים ? חשבתם שאתה שמנים? ישבתם שאתם גבוהים? הייתם אצל רופא שיניים? הייתם חולים? ראיתם חיזר? ראיתם עב"מ? היה לכם סיוט? רבת עם מישהו שאתה אוהב? רבת עם מישהו שאתה שונא? תזכירו לי איך קוראים לכם?

ראשון?

מה נשמע? הכל טוב, מה איתך? איך הלך לך היום? היה סבבה, סוף סוף ראיתי חייזר, סתם סתם, סיימתי מוקדם
בן כמה אתה?17 כמה אחים יש לך? 2 איזה אחד מהם אתה הכי אוהב.?אחי הקטן ואם יש אז איך קוראים להם? נתנאל וגילה מעשנ\ת? לא אתה אוהב שאלונים? כן אם לא למה אתה עונה עליהם? אם כן למה אתה לא מרכיב אותם? כי יש אנשים כמוך בשביל זה אתה רוצה שהשאלון הזה יגמר? ויפה שעה אחת קודם כי יש עוד זמן עד שהוא יגמר... באיזה כיתה אתה?י"א ואם כן איזה מגמה? אלקטרוניקה אם כן אתה לומד ביום שישי? ברור איך קוראים למחנכת שלך? רותי 'אני אצעק כמו משוגעת' לנדאו איזה מקצוע יש לך ביום שני בשעתיים הראשונות? אנגלית ותנ"ך איזה מקצוע אתה הכי אוהב? חלון חחחחח איזה מקצוע אתה הכי שונא? מתמטיקה מה אתה מעדיף גיאוגרפיה או תנ"ך? גיאוגרפיה באיזה שעה אתה בד"כ קם לבית ספר? קם בבוקר? איזה שעה הולך לבית ספר? לא הבנתי אתה לוקח בקבוק מים? לפעמים, אבל מאז שגונבים לי את הבקבוק הפסקתי מה אתה לוקח לאכול? סנדוויצים, בעיקר נקניק,חביתה,גבינה לבנה באיזה שעה אתה חוזר? 16:00,16:00,17:00,1:20,2:15,11:40 אתה הולך לבית בהסעה? לא מה אתה אומר על הנוער של היום? יכול היה להיות יותר טוב המחשב שלך נמצא בחדר שלך? כן פתח את המגירה הראשונה שאתה רואה ,יש שם משהו צהוב? אם כן מה? שדכן קום מהכיסא , שלושה צעדים שמאלה ואחד אחורה ,מה יש משמאלך? קיר שנתקעתי בו מה הצבע שיער שלך? שטני, בעבר בלונדיני מה הצבע העיניים? חום חמחם יש לך שיער ארוך? לא מה הגובה?1.66 ס"מ מה אתה רוצה להיות שתהיה גדול? עשיר השעה הכי מאוחרת שקמתם בה? 10:00 השעה הכי מוקדמת שקמתם בה? 2:00 מה אתה הכי אוהב לאכול שאתה חולה? איזו מין שאלה זו? איזה מיטה יש לך יחיד וחצי או זוגית? יחיד וחצי איזה סרט אתה הכי אוהב? לא משנה העיקר שיהיה אקשן טוב ועדיפות למדע בדיוני או אימה איזה שיר אתה הכי אוהב? איזה זמר\ת אתה הכי אוהב? רובי וויליאמס איזה שחקנ\ית אתה הכי אוהב? קווין סורבו הדיסק שאתה הכי אוהב? אין השיר האחרון ששמעת? הי יו יה הסרט האחרון שראית? המסור 2 (אל תראו) מה אתה שומע עכשיו? כלום תסתכל ימינה מה הדבר הראשון שאתה רואה? קיר גבינה מועדפת?לבנה בשר מועדף? פרגיות מאפה מועדף? קוראסון שתיה חמה מועדפת? נס קפה את מי היית הכי רוצה לראות עכשיו? חייזר
איזה סרט הכי היית רוצה לראות עכשיו? קיוב או המסור 1 איזה שיר היית רוצה הכי לשמוע עכשיו? שיר הפתיחה של נילס הולגרסון איזה עונה אתה הכי אוהב? חורף איזה עונה אתה הכי שונא?קיץ מה אתה הכי אוהב לעשות ביום שישי? זהו, שאני לא עושה כלום אתה צם ביום כיפור? כן היית מסתדר בלי מחשב? לא יש לך טלוויזיה בחדר?כן אם יש לך,ויקחו לך אותה תסתדר בלעדיה? כן אתם מאמינים בחיזרים? כמובן אתם מאמינים באלוהים? כן מאמינים בשטן? לא דרג את 3 האנשים שאתה הכי אוהב: 1. 2. 3. דרג את 3 האנשים שאתה הכי שונא: 1. 2. 3. איזה צבע אתה מעדיף? 1.כסף או זהב? 2.שחור או צהוב? 3.שחור או לבן? 4.אדום או ירוק? 5.תכלת או כתום? דרג את חמשת הצבעים שאתה הכי אוהב: 1. 2. 3. 4. 5. באיזה צבע צבוע החדר שלך? באיזה צבע היית רוצה שהוא יהיה? איזה צבע לעולם לא תלבש? איזה צבע אתה הכי אוהב ללבוש? איזה צבעים אתה לובש בד"כ? איזה צבע הכי מאפיין אותך? קנית תיק השנה? אם כן באיזה צבע? ושל איזה מותג? מה אתה מעדיף: פיצה או המבורגר? תה או שוקו? לימודים או חופש? אם את בת,חצאית או מכנסיים? לצאת או להיות בבית? חוף הים ? או טבע? שוקולד לבן או חלב? כלב או חתול? עכבר או חתול? אחים או אחיינים? אמא או אבא? לחיות או למות? מחשב או טלויזיה? לישון או להית ערים? פינגווין או דג? לדבר חלש או לדבר חזק? לשמוע היפ הופ או רוק? מדונה או איל גולן? בירה שחורה או לבנה? דרג את הדברים הבאים מ-1 עד 10: שוקולד? למידה שבה הבית שלך יפה? למצבך החברתי? לכתב שלך? להישגים שלך בלימודים? למצבך הבריאותי? למידת התענינותך בלימודים? כמה אתה אוהב קולה? כמה אתה אוהב פיצה? כמה אתה אוהב את החברים שלך? כמה אתה אוהב את האחים שלך? למידה בה ההורים שלך מתיחסים אליך? עד כמה אתה אוהב את המחשב שלך? למידה בה אתה אוהב מוזיקה? למידה בה אתה אוהב לשיר? למידה בה אתה אוהב את הפלאפון שלך? מתי בפעם האחרונה? שתיתם קולה? אכלתם שוקולד? צחקתם? דיברתם בטלפון? דיברתם בפלאפון? קמתם ב-6:00 בבוקר? קמתם ב-12:00 בצהריים? חשבתם שהצלחתם במבחן ולא הצלחתם בו? חשבתם שאתם רזים ? חשבתם שאתה שמנים? ישבתם שאתם גבוהים? הייתם אצל רופא שיניים? הייתם חולים? ראיתם חיזר? ראיתם עב"מ? היה לכם סיוט? רבת עם מישהו שאתה אוהב? רבת עם מישהו שאתה שונא? תזכירו לי איך קוראים לכם?

ירדן121

New member
עכשיו אני...

מה נשמע? הכל טובב.. מה שמע? איך הלך לך היום? סבבה... בן כמה אתה? 14 וחצי. איך קוראים לך? ירדנו'ש... כמה אחים יש לך? 4 איזה אחד מהם אתה הכי אוהב.?כולם. ואם יש אז איך קוראים להם? מעשנ\ת? לא... אם כן מאיזה גיל? איך התחלתם לעשן? בידיעה שיום אחד תקבלו סרטן או שבץ???.... חשבתם פעם להפסיק? אתה אוהב שאלונים? כן... אם לא למה אתה עונה עליהם? אם כן למה אתה לא מרכיב אותם? סליחחההה? תזכיר לי מי הרכיב אותך??? אתה רוצה שהשאלון הזה יגמר? לא....... כי יש עוד זמן עד שהוא יגמר... באיזה כיתה אתה?ט' ואם כן איזה מגמה? אם כן אתה לומד ביום שישי? טפוטפוטפו... איך קוראים למחנכת שלך? אילה.. איזה מקצוע יש לך ביום שני בשעתיים הראשונות?גיאו' איזה מקצוע אתה הכי אוהב? חופשי.... איזה מקצוע אתה הכי שונא? לשון,מתמטיקה,ג'יאוגרפיה,ספורט,וכו''... מה אתה מעדיף גיאוגרפיה או תנ"ך? תנך... באיזה שעה אתה בד"כ קם לבית ספר? 6:30 אתה לוקח בקבוק מים? כהה.. מה אתה לוקח לאכול? אוכל.. באיזה שעה אתה חוזר? אחחד וחצי. אתה הולך לבית ספר בהסעה? כן. מה אתה אומר על הנוער של היום? שכונהה.. המחשב שלך נמצא בחדר שלך? כה.... פתח את המגירה הראשונה שאתה רואה ,יש שם משהו צהוב? אם כן מה?אין. קום מהכיסא , שלושה צעדים שמאלה ואחד אחורה ,מה יש משמאלך? קיר מה הצבע שיער שלך?חום ופסיםם. מה הצבע העיניים? חום ירוק. יש לך שיער ארוך? אמצע מה הגובה? משהו כמו מטר שישים ומשהו.... מה אתה רוצה להיות שתהיה גדול? אסטרונאוטית?? השעה הכי מאוחרת שקמתם בה? לא יודעת אולי 16:00?? השעה הכי מוקדמת שקמתם בה? חמש בבוקר? מה אתה הכי אוהב לאכול שאתה חולה? מרק... מה אתה הכי אוהב לאכול שקר לך?קוסקוס.. מה אתה הכי אוהב לאכול שחם לך? גלידה.. איזה מיטה יש לך יחיד וחצי או זוגית? מיטה וחצי. איזה סרט אתה הכי אוהב? לא יודעת אולי היום השלישי? איזה שיר אתה הכי אוהב? metallica- nothing else matters. איזה זמר\ת אתה הכי אוהב?.... איזה שחקנ\ית אתה הכי אוהב? מרטין לורנס...או וויל סמית.. הדיסק שאתה הכי אוהב? קאזה? אימיול? השיר האחרון ששמעת? listen to your heart. הסרט האחרון שראית? מיס דאוטפייר. מה אתה שומע עכשיו? listen to your heart בטראנס... תסתכל ימינה מה הדבר הראשון שאתה רואה? טלוויזיה. גבינה מועדפת?בולגרית. בשר מועדף? עוף. מאפה מועדף?קוראסון שתיה חמה מועדפת?שוקו את מי היית הכי רוצה לראות עכשיו? שחר. איזה סרט הכי היית רוצה לראות עכשיו? אולי בחורים רעים 2? איזה שיר היית רוצה הכי לשמוע עכשיו? nothing else matters... איזה עונה אתה הכי אוהב? חורףף.. איזה עונה אתה הכי שונא?קיץ. מה אתה הכי אוהב לעשות ביום שישי? לטייל עם חבריםםםם ברחביי המושבב האומלל שלי.. אתה צם ביום כיפור? ברור. אם לא, ראית סרטים? ומה אכלת? היית מסתדר בלי מחשב? לא. יש לך טלוויזיה בחדר? כן אם יש לך,ויקחו לך אותה תסתדר בלעדיה?לא.....איך אפשר לחיות בלי דיוויד לטרמן??? אתם מאמינים בחיזרים? כןןןן מן הסתם אני פה? אתם מאמינים באלוהים? כן! מאמינים בשטן? לא. דרג את 3 האנשים שאתה הכי אוהב: 1.שחר. 2.שחר 3.שחר. דרג את 3 האנשים שאתה הכי שונא: 1.לא 2.יודעתת 3.? ? ? איזה צבע אתה מעדיף? 1.כסף או זהב? זהב. 2.שחור או צהוב? שחור 3.שחור או לבן? לבן 4.אדום או ירוק? ירוק 5.תכלת או כתום? תכלת דרג את חמשת הצבעים שאתה הכי אוהב: 1.תכלת 2.סגול 3.ורוד 4.כתום 5.ירוק זוהר. באיזה צבע צבוע החדר שלך?תכלת באיזה צבע היית רוצה שהוא יהיה?תכלת איזה צבע לעולם לא תלבש? אדום איזה צבע אתה הכי אוהב ללבוש?בז' ושחור. איזה צבעים אתה לובש בד"כ? בז' ושחור...וטורקיז. איזה צבע הכי מאפיין אותך? תכלת קנית תיק השנה? כן אם כן באיזה צבע? ירוק זוהר . ושל איזה מותג? אקספלורר.. מה אתה מעדיף: פיצה או המבורגר? פיצה תה או שוקו? שוקו לימודים או חופש?לימודים.......חופש! אם את בת,חצאית או מכנסיים? מכנסיים. לצאת או להיות בבית? בבית. חוף הים ? או טבע? חוף הים. שוקולד לבן או חלב? לבן כלב או חתול? כלב עכבר או חתול? חתול אחים או אחיינים? אחיינים אמא או אבא?אמא לחיות או למות?.... מחשב או טלויזיה? שתיהם ביחדד.. לישון או להית ערים? לישון פינגווין או דג? פינגווין דבר חלששש.....אתה מבריח את הפינגוינונים.. לדבר חלש או לדבר חזק? דבר חלשש...
לשמוע היפ הופ או רוק? היפ הופ. מדונה או איל גולן? מדונה בירה שחורה או לבנה? כלום דרג את הדברים הבאים מ-1 עד 10: שוקולד? 10 למידה שבה הבית שלך יפה?7 למצבך החברתי? 9 לכתב שלך? 5 להישגים שלך בלימודים?7 למצבך הבריאותי? .... למידת התענינותך בלימודים?0 כמה אתה אוהב קולה? 10 כמה אתה אוהב פיצה? 10 כמה אתה אוהב את החברים שלך?9 כמה אתה אוהב את האחים שלך? 10 למידה בה ההורים שלך מתיחסים אליך?9 עד כמה אתה אוהב את המחשב שלך? 11 למידה בה אתה אוהב מוזיקה? 11 למידה בה אתה אוהב לשיר?11 למידה בה אתה אוהב את הפלאפון שלך?11 מתי בפעם האחרונה? שתיתם קולה? אתמול אכלתם שוקולד? היום צחקתם? היום.... דיברתם בטלפון? היום דיברתם בפלאפון? אתמול.. קמתם ב-6:00 בבוקר? היום קמתם ב-12:00 בצהריים? היום ,יותר נכון קמתי ב-6 וחזרתי לישון עד 12.. חשבתם שהצלחתם במבחן ולא הצלחתם בו? תמיד.. חשבתם שאתם רזים ? לפני כמה ימים נראה לי.. חשבתם שאתה שמנים? לא זוכרת.. ישבתם שאתם גבוהים? אתמול אולי... הייתם אצל רופא שיניים? יום ראשון.. הייתם חולים? תמידד ראיתם חיזר? לא ראיתי ראיתם עב"מ? לא ראיתי היה לכם סיוט? לפני כמה חודשים בלי עין הרע.. רבת עם מישהו שאתה אוהב? בחיים לא. רבת עם מישהו שאתה שונא? לא יודעת אולי לפני חודשיים ככה? תזכירו לי איך קוראים לכם? ירדנו'שש...

HUhybrid

New member
תשובות חלקיות

בן כמה אתה? 20 מעשנ\ת? לא מה אתה אומר על הנוער של היום? קרבן של תרבות שעיקרה צריכה מוגזמת ובזבזנית ושל מבוגרים רודפי שררה וממון. קום מהכיסא , שלושה צעדים שמאלה ואחד אחורה ,מה יש משמאלך? ידית של חלון. מה הצבע שיער שלך? שחור מה הצבע העיניים? חום יש לך שיער ארוך? לא מה הגובה? 1.72 מ' מה אתה רוצה להיות שתהיה גדול? קריקטוריסט\מעצב ווב\ביולוג בתחום האימנולוגיה השעה הכי מאוחרת שקמתם בה? 20:00 השעה הכי מוקדמת שקמתם בה? 23:00 איזה מיטה יש לך יחיד וחצי או זוגית? זוגית השיר האחרון ששמעת? Melotron\Stirb Fuer Mich הסרט האחרון שראית? היום שאחרי מחר (DVD) מה אתה שומע עכשיו? כלום תסתכל ימינה מה הדבר הראשון שאתה רואה? דלת גבינה מועדפת? בולגרית בשר מועדף? אין מאפה מועדף? לא יודע שתיה חמה מועדפת? קפוצ'ינו את מי היית הכי רוצה לראות עכשיו? את החתולות שלי מה אתה הכי אוהב לעשות ביום שישי? ללכת להופעה אתה צם ביום כיפור? לא אם לא, ראית סרטים? ומה אכלת? לא זוכר היית מסתדר בלי מחשב? כן יש לך טלוויזיה בחדר? לא אתם מאמינים בחיזרים? כן אתם מאמינים באלוהים? לא מאמינים בשטן? לא איזה צבע אתה מעדיף? פעם כתום, היום תכלת 1.כסף או זהב? זהב 2.שחור או צהוב? צהוב 3.שחור או לבן? לבן 4.אדום או ירוק? ירוק 5.תכלת או כתום? יופי, הנה שאלה ש"נתפרה" במיוחד בשבילי. דילמה קשה. דרג את חמשת הצבעים שאתה הכי אוהב: 1. תכלת 2. כתום 3. ירוק (תפוח) 4. אדום 5. כחול (NAVY) איזה צבע לעולם לא תלבש? שחור איזה צבע אתה הכי אוהב ללבוש? תכלת איזה צבעים אתה לובש בד"כ? תכלת, כתום וירוק איזה צבע הכי מאפיין אותך? כתום קנית תיק השנה? לא

ian1

New member
../images/Emo4.gif../images/Emo3.gif

מה נשמע? הכל טוב מה איתך? איך הלך לך היום? סבבה ולך? בן כמה אתה? 14 איך קוראים לך? יואב כמה אחים יש לך? 1 איזה אחד מהם אתה הכי אוהב.? אמ... ואם יש אז איך קוראים להם? חן (נקבה) מעשנ\ת? לא אם כן מאיזה גיל? לא מעשן איך התחלתם לעשן? לא התחלתי בידיעה שיום אחד תקבלו סרטן או שבץ???.... ממה? חשבתם פעם להפסיק? להפסיק מה? אתה אוהב שאלונים? מסמפט אם לא למה אתה עונה עליהם? אם כן למה אתה לא מרכיב אותם? כי אין לי כוח אתה רוצה שהשאלון הזה יגמר? לא אכפת לי כי יש עוד זמן עד שהוא יגמר... טוב באיזה כיתה אתה? ט' ואם כן איזה מגמה? שנה הבאה מוזיקה (לא הסתדר השנה) אם כן אתה לומד ביום שישי? כן (מקצוע בחירה) איך קוראים למחנכת שלך? אורית איזה מקצוע יש לך ביום שני בשעתיים הראשונות? אני מתחיל בשעה שלישית :) איזה מקצוע אתה הכי אוהב? חנ"ג איזה מקצוע אתה הכי שונא? אנגלית מה אתה מעדיף גיאוגרפיה או תנ"ך? לא לומד ג"ג (אבל אם יש מורה טוב אז תנ"ך) באיזה שעה אתה בד"כ קם לבית ספר? 7 אתה לוקח בקבוק מים? לא מה אתה לוקח לאכול? מה שאמא שמה בסנדויץ' באיזה שעה אתה חוזר? בין 12 וחצי ל3 ורבע אתה הולך לבית בהסעה? לא מה אתה אומר על הנוער של היום? סוציומתים (לא כולל אותי, כמובן
) המחשב שלך נמצא בחדר שלך? לא פתח את המגירה הראשונה שאתה רואה ,יש שם משהו צהוב? כן אם כן מה? מקשים של פסנתר לאיזה משחק מחשב קום מהכיסא , שלושה צעדים שמאלה ואחד אחורה, מה יש משמאלך? קיר מה הצבע שיער שלך? חום מה הצבע העיניים? ירוק (עם קמצוץ כחול) יש לך שיער ארוך? היה לי מה הגובה? 1.60 (אבל אני בתהליך גביהה) מה אתה רוצה להיות שתהיה גדול? טניסאי (הסיכויים קלושים) השעה הכי מאוחרת שקמתם בה? 2 (בצהרים) השעה הכי מוקדמת שקמתם בה? 5 (בבוקר) מה אתה הכי אוהב לאכול שאתה חולה? מרק עוף מה אתה הכי אוהב לאכול שקר לך? מרק עוף מה אתה הכי אוהב לאכול שחם לך? מרק עוף
סתם לא, ורניקס (מאכל רומני) איזה מיטה יש לך יחיד וחצי או זוגית? רגילה. איזה סרט אתה הכי אוהב? שחקי אותה מותק איזה שיר אתה הכי אוהב? אין כזה זמר\ת אתה הכי אוהב? none איזה שחקנ\ית אתה הכי אוהב? הרשימה ארוכה הדיסק שאתה הכי אוהב? אין השיר האחרון ששמעת? no milk today הסרט האחרון שראית? שחקי אותה מותק
מה אתה שומע עכשיו? no milk today תסתכל ימינה מה הדבר הראשון שאתה רואה? כורסא ירוקה גבינה מועדפת? הייתי אומר שזאת סקי אבל אני נגד פרסומות סמויות בשר מועדף? שניצל מאפה מועדף? בורקס שתיה חמה מועדפת? שוקו את מי היית הכי רוצה לראות עכשיו? את זאת שאני אוהב (נדוש...) איזה סרט הכי היית רוצה לראות עכשיו? ארמגדון (קצת נוסטלגיה) איזה שיר היית רוצה הכי לשמוע עכשיו? את השיר של ארמגדון (געגועים לעבר) איזה עונה אתה הכי אוהב? קיץ איזה עונה אתה הכי שונא? חורף מה אתה הכי אוהב לעשות ביום שישי? לישון אתה צם ביום כיפור? כן אם לא, ראית סרטים? אין מה לראות ומה אכלת? ממתקים (כשהייתי קטן) היית מסתדר בלי מחשב? בקושי יש לך טלוויזיה בחדר? לא אם יש לך,ויקחו לך אותה תסתדר בלעדיה? כן אתם מאמינים בחיזרים? כן אתם מאמינים באלוהים? כן מאמינים בשטן? לא דרג את 3 האנשים שאתה הכי אוהב: 1. אותה (בלי שמות, מצטער) 2. אותי
3. את אמא דרג את 3 האנשים שאתה הכי שונא: 1. אין כאלה 2. 3. איזה צבע אתה מעדיף? 1.כסף או זהב? זהב, שווה יותר. 2.שחור או צהוב? צהוב 3.שחור או לבן? שחור 4.אדום או ירוק? ירוק 5.תכלת או כתום? תכלת דרג את חמשת הצבעים שאתה הכי אוהב: 1. כחול 2. צהוב 3. ירוק 4. שחור 5. לבן באיזה צבע צבוע החדר שלך? צהוב באיזה צבע היית רוצה שהוא יהיה? כמו שהוא עכשיו איזה צבע לעולם לא תלבש? ורוד וסגול איזה צבע אתה הכי אוהב ללבוש? אין כזה איזה צבעים אתה לובש בד"כ? כחול, שחור, אפור, חום וכ'ו... איזה צבע הכי מאפיין אותך? לאידע קנית תיק השנה? כן אם כן באיזה צבע? שחור ולבן ושל איזה מותג?סליחה, אבל כבר אמרתי שאני לא עושה פרסומות סמויות בחינם ובמיוחד לא ללי קופר מה אתה מעדיף: פיצה או המבורגר? קשה... תה או שוקו? שוקו לימודים או חופש? חופש אם את בת,חצאית או מכנסיים? לצאת או להיות בבית? להיות בבית (סטלן בנשמה) חוף הים? או טבע? מה זה אומר טבע? שוקולד לבן או חלב? שוקולד לבן כלב או חתול? כלב עכבר או חתול? חתול אחים או אחיינים? אחיינים אמא או אבא? אמא לחיות או למות? לחיות מחשב או טלויזיה? מחשב לישון או להית ערים? לישון פינגווין או דג? פינגווין לדבר חלש או לדבר חזק? לדבר חזק לשמוע היפ הופ או רוק? היפ הופ מדונה או איל גולן? מדונה בירה שחורה או לבנה? לא טעמתי לבנה אבל שחורה מגעיל דרג את הדברים הבאים מ-1 עד 10: שוקולד? 10 למידה שבה הבית שלך יפה? 6 למצבך החברתי? 8 לכתב שלך? 4 להישגים שלך בלימודים? 7 למצבך הבריאותי? 9 למידת התענינותך בלימודים? 3 כמה אתה אוהב קולה? 10 כמה אתה אוהב פיצה? 10 כמה אתה אוהב את החברים שלך? 7 כמה אתה אוהב את האחים שלך? 9 למידה בה ההורים שלך מתיחסים אליך? 7 עד כמה אתה אוהב את המחשב שלך? 9 למידה בה אתה אוהב מוזיקה? 8 למידה בה אתה אוהב לשיר? 7 למידה בה אתה אוהב את הפלאפון שלך? 8 מתי בפעם האחרונה? שתיתם קולה? מזמן... אכלתם שוקולד? לא זוכר
צחקתם? היום דיברתם בטלפון? אתמול דיברתם בפלאפון? היום קמתם ב-6:00 בבוקר? לפני שבוע קמתם ב-12:00 בצהריים? בחופש הגדול חשבתם שהצלחתם במבחן ולא הצלחתם בו? נקווה שלא היום חשבתם שאתם רזים ? אף-פעם חשבתם שאתה שמנים? תמיד ישבתם שאתם גבוהים?
הייתם אצל רופא שיניים? לפני חודש הייתם חולים? לפני כמה שנים ראיתם חיזר? אף-פעם (או לפחות אני לא יודע) ראיתם עב"מ? אף-פעם היה לכם סיוט? כשהייתי קטן רבת עם מישהו שאתה אוהב? לא מזמן רבת עם מישהו שאתה שונא? לא זוכר תזכירו לי איך קוראים לכם? אמ... יואב

A L1

New member
תשובות

מה נשמע? הכל טוב, את/ה? איך הלך לך היום? בסדר בן כמה אתה? 15 איך קוראים לך? אהרון כמה אחים יש לך? 1 איזה אחד מהם אתה הכי אוהב.? ואם יש אז איך קוראים להם? ענת מעשנ\ת? לא אם כן מאיזה גיל? איך התחלתם לעשן? בידיעה שיום אחד תקבלו סרטן או שבץ???.... חשבתם פעם להפסיק? אתה אוהב שאלונים? כן אם לא למה אתה עונה עליהם? אם כן למה אתה לא מרכיב אותם? כי כייף יותר לענות מאשר להרכיב אתה רוצה שהשאלון הזה יגמר? קצת כי יש עוד זמן עד שהוא יגמר... באיזה כיתה אתה? ט' ואם כן איזה מגמה? מחשבים אם כן אתה לומד ביום שישי? לא איך קוראים למחנכת שלך? מיטל איזה מקצוע יש לך ביום שני בשעתיים הראשונות? שעתיים מתמטיקה איזה מקצוע אתה הכי אוהב? חנ"ג איזה מקצוע אתה הכי שונא? פיזיקה מה אתה מעדיף גיאוגרפיה או תנ"ך? גיאוגרפיה באיזה שעה אתה בד"כ קם לבית ספר? 6:45 אתה לוקח בקבוק מים? לא מה אתה לוקח לאכול? בד"כ שוקולד באיזה שעה אתה חוזר? 14:00 או 15:00 אתה הולך לבית בהסעה? לא מה אתה אומר על הנוער של היום? נוער מלא בערסים ובסטייליסטים וכל שאר הזבל... המחשב שלך נמצא בחדר שלך? לא פתח את המגירה הראשונה שאתה רואה ,יש שם משהו צהוב? אם כן מה? לא קום מהכיסא , שלושה צעדים שמאלה ואחד אחורה ,מה יש משמאלך? מדרגות לקומה הראשונה. מה הצבע שיער שלך? בלונדיני מה הצבע העיניים? ירוק יש לך שיער ארוך? בינוני מה הגובה? 1.70 מה אתה רוצה להיות שתהיה גדול? מעצב אתרים, ולא יודע... השעה הכי מאוחרת שקמתם בה? 15:00 השעה הכי מוקדמת שקמתם בה? 6:30 מה אתה הכי אוהב לאכול שאתה חולה? מרק מה אתה הכי אוהב לאכול שקר לך? פסטה, שניצל... מה אתה הכי אוהב לאכול שחם לך? גלידה איזה מיטה יש לך יחיד וחצי או זוגית? יחיד איזה סרט אתה הכי אוהב? אין סרט אהוב איזה שיר אתה הכי אוהב? יש הרבה איזה זמר\ת אתה הכי אוהב? יש הרבה איזה שחקנ\ית אתה הכי אוהב? אין הדיסק שאתה הכי אוהב? קשה קשה... השיר האחרון ששמעת? Dazed and confused - Led Zeppelin הסרט האחרון שראית? אמממ... לא זוכר ראיתי תוכניות מה אתה שומע עכשיו? Hole in the sky - Black Sabbath תסתכל ימינה מה הדבר הראשון שאתה רואה? סיפרייה גבינה מועדפת? בולגרית בשר מועדף? שווארמה מאפה מועדף? לא אוהב מאפים שתיה חמה מועדפת? תה את מי היית הכי רוצה לראות עכשיו? את הכוסית של השכבה איזה סרט הכי היית רוצה לראות עכשיו? לא רוצה לראות סרט עכשיו איזה שיר היית רוצה הכי לשמוע עכשיו? הרבה איזה עונה אתה הכי אוהב? קיץ איזה עונה אתה הכי שונא? אביב (אלרגיה) מה אתה הכי אוהב לעשות ביום שישי? מחשב, טלוויזיה, לצאת באופניים, לישון. אתה צם ביום כיפור? לא אם לא, ראית סרטים? ומה אכלת? גלשתי באינטרנט, לא זוכר מה אכלתי. היית מסתדר בלי מחשב? ממש בקושי יש לך טלוויזיה בחדר? לא אם יש לך,ויקחו לך אותה תסתדר בלעדיה? אתם מאמינים בחיזרים? כן אתם מאמינים באלוהים? לא מאמינים בשטן? לא דרג את 3 האנשים שאתה הכי אוהב: 1. אמא/אבא 2. אחת מהשיכבה... (בלי שמות) 3. אחותי דרג את 3 האנשים שאתה הכי שונא: 1. אהוד ברק 2. שימעון פרס 3. אריאל שרון איזה צבע אתה מעדיף? 1.כסף או זהב? כסף 2.שחור או צהוב? שחור 3.שחור או לבן? לבן 4.אדום או ירוק? ירוק 5.תכלת או כתום? כתום (אני נגד ההתנתקות!) דרג את חמשת הצבעים שאתה הכי אוהב: 1.כחול 2.אפור 3.שחור 4.כסף 5.לבן באיזה צבע צבוע החדר שלך? לבן באיזה צבע היית רוצה שהוא יהיה? לבן איזה צבע לעולם לא תלבש? ורוד איזה צבע אתה הכי אוהב ללבוש? כחול איזה צבעים אתה לובש בד"כ? אפור - שחור - כחול - לבן - אדום איזה צבע הכי מאפיין אותך? לא יודע קנית תיק השנה? לא אם כן באיזה צבע? ושל איזה מותג? מה אתה מעדיף: פיצה או המבורגר? פיצה תה או שוקו? תה לימודים או חופש? חופש אם את בת,חצאית או מכנסיים? לצאת או להיות בבית? להיות בבית אבל תלוי גם לאן לצאת חוף הים ? או טבע? טבע שוקולד לבן או חלב? חלב כלב או חתול? כלב עכבר או חתול? חתול אחים או אחיינים? אחים אמא או אבא? אמאבא לחיות או למות? לחיות מחשב או טלויזיה? מחשב לישון או להית ערים? לישון פינגווין או דג? פינגווין לדבר חלש או לדבר חזק? חלש לשמוע היפ הופ או רוק? רוק מדונה או איל גולן? שונא את שניהם בירה שחורה או לבנה? לבנה דרג את הדברים הבאים מ-1 עד 10: שוקולד? 7 למידה שבה הבית שלך יפה? 7 למצבך החברתי? 6 לכתב שלך? 9 להישגים שלך בלימודים? 8 למצבך הבריאותי? 9 למידת התענינותך בלימודים? 2 כמה אתה אוהב קולה? 10 כמה אתה אוהב פיצה? 9 כמה אתה אוהב את החברים שלך? 6 כמה אתה אוהב את האחים שלך? כרגע 6 למידה בה ההורים שלך מתיחסים אליך? 9 עד כמה אתה אוהב את המחשב שלך? 10 למידה בה אתה אוהב מוזיקה? 10 למידה בה אתה אוהב לשיר? 7 למידה בה אתה אוהב את הפלאפון שלך? עדיין לא פיתחתי אהבה לפלאפון שלי מתי בפעם האחרונה? שתיתם קולה? לפני שבוע אכלתם שוקולד? אתמול צחקתם? היום דיברתם בטלפון? לפני שנה דיברתם בפלאפון? היום קמתם ב-6:00 בבוקר? יום ראשון (היה לי טיול שנתי) קמתם ב-12:00 בצהריים? בחופש הגדול חשבתם שהצלחתם במבחן ולא הצלחתם בו? לפני חודש מבחן בתנ"ך חשבתם שאתם רזים ? היום חשבתם שאתה שמנים? אף פעם ישבתם שאתם גבוהים? אף פעם הייתם אצל רופא שיניים? לפני שנה הייתם חולים? לפני חודש וחצי ראיתם חיזר? לא ראיתי ראיתם עב"מ? ראיתי לפני כמה שנים היה לכם סיוט? לא זוכר רבת עם מישהו שאתה אוהב? לא רבת עם מישהו שאתה שונא? לא תזכירו לי איך קוראים לכם? אהרון

Kiss of VENOM

New member
בבקשה אל תעשו את זה

אל תהפכו את הפורום הזה למקום-מפגש-לבני-עשרה-המחפשים-תעסוקה. בשביל שאלונים, יש פורום "סקרים ושאלונים". תעבירי את השאלון ושם ואשמח לענות עליו ביחד עם שאר פורום שאלונים. כאן זה לא המקום לשאלונים כאלה ("מי אתה? מה אתה? מה קורה? איך הולך? מה הצבע האהוב עלייך?"), אבל את תמיד יכולה לחבר שאלונים בנושא הפורום

זה לא קשור לפורום ממש, אבל שיהיה...

מה נשמע? בסדר גמור. איך הלך לך היום? היה לי יום מעניין. בן כמה אתה? 22 וקצת. איך קוראים לך? חן. כמה אחים יש לך? שניים. אח ואחות. איזה אחד מהם אתה הכי אוהב? אחותי הקטנה. היא הכי מקסימה.
ואם יש אז איך קוראים להם? זה באמת כזה משנה...? מעשנ\ת? לא. אם כן מאיזה גיל? שום גיל. איך התחלתם לעשן? לא התחלתי מעולם, ואני גם לא מעוניינת להתחיל.
בידיעה שיום אחד תקבלו סרטן או שבץ???.... חשבתם פעם להפסיק? להפסיק מה? אתה אוהב שאלונים? בערך. אם לא למה אתה עונה עליהם? ככה. אם כן למה אתה לא מרכיב אותם? כי לא משעמם לי בחיים עד כדי כך... אתה רוצה שהשאלון הזה יגמר? כן. כי יש עוד זמן עד שהוא יגמר... באיזה כיתה אתה? אני לא בביצפר. אני במכללה. ואם כן איזה מגמה? מגמה?? אם כן אתה לומד ביום שישי? לא. איך קוראים למחנכת שלך? יש לי כמה מורים: אנה, רוני וסרקה. איזה מקצוע יש לך ביום שני בשעתיים הראשונות? שום מקצוע. איזה מקצוע אתה הכי אוהב? צורפות. איזה מקצוע אתה הכי שונא? מתמטיקה...
מה אתה מעדיף גיאוגרפיה או תנ"ך? תנ"ך. יותר משעשע. באיזה שעה אתה בד"כ קם לבית ספר? למכללה? 6 בבוקר. אתה לוקח בקבוק מים? לא. מה אתה לוקח לאכול? שומדבר. קונה בקפיטריה. באיזה שעה אתה חוזר? 19:00. אתה הולך לבית בהסעה? לא. מה אתה אומר על הנוער של היום? מה יש להגיד שלא נאמר כבר...? המחשב שלך נמצא בחדר שלך? לא. פתח את המגירה הראשונה שאתה רואה, יש שם משהו צהוב? כן. אם כן מה? מחברת. קום מהכיסא, שלושה צעדים שמאלה ואחד אחורה, מה יש משמאלך? קיר.
מה הצבע שיער שלך? שחור. מה הצבע העיניים? חום. יש לך שיער ארוך? כן. מה הגובה? 1.63 מ'. מה אתה רוצה להיות שתהיה גדול? מעצבת אופנה. השעה הכי מאוחרת שקמתם בה? 16:00. השעה הכי מוקדמת שקמתם בה? 3 לפנות בוקר. מה אתה הכי אוהב לאכול שאתה חולה? מרק תירס. מה אתה הכי אוהב לאכול שקר לך? אמממ ספגטי. מה אתה הכי אוהב לאכול שחם לך? גלידה. איזה מיטה יש לך יחיד וחצי או זוגית? יחיד שנפתחת לזוגית. איזה סרט אתה הכי אוהב? יש כמה: רקוויאם לחלום, שמש נצחית בראש צלול, וכמובן כל סרטי החייזרים למיניהם. איזה שיר אתה הכי אוהב? Him- buried alive by love איזה זמר\ת אתה הכי אוהב? ניק קייב. איזה שחקנ\ית אתה הכי אוהב? גווינת' פאלטרו. הדיסק שאתה הכי אוהב? Garbage- bleed like me השיר האחרון ששמעת? Tatu- friend or foe הסרט האחרון שראית? Corpse bride מה אתה שומע עכשיו? שום דבר. תסתכל ימינה מה הדבר הראשון שאתה רואה? דלת. גבינה מועדפת? חלומי. בשר מועדף? לא מתה על בשר. מאפה מועדף? קוראסון. שתיה חמה מועדפת? תה פסיפלורה ושוקולטה. את מי היית הכי רוצה לראות עכשיו? מישהו מקסים שהכרתי לאחרונה... איזה סרט הכי היית רוצה לראות עכשיו? מסור 2. איזה שיר היית רוצה הכי לשמוע עכשיו? לא יודעת. איזה עונה אתה הכי אוהב? חורף. איזה עונה אתה הכי שונא? אביב. מה אתה הכי אוהב לעשות ביום שישי? לישון קצת ולבלות עם חברות בערב. אתה צם ביום כיפור? לא. אם לא, ראית סרטים? כמובן. ומה אכלת? פיצה. היית מסתדר בלי מחשב? כן. יש לך טלוויזיה בחדר? כן. אם יש לך,ויקחו לך אותה תסתדר בלעדיה? ועוד איך... אתם מאמינים בחיזרים? כן. אתם מאמינים באלוהים? לא. מאמינים בשטן? לא. דרג את 3 האנשים שאתה הכי אוהב: 1.ההורים שלי ואחותי (ואני יודעת שאלו שלוש אנשים) 2.אדם- חבר טוב שלי. 3.סילבי- חברה טובה שלי. דרג את 3 האנשים שאתה הכי שונא: צר לי לאכזב אתכם, אבל אני באמת לא שונאת אף אחד. איזה צבע אתה מעדיף? שחור וסגול. 1.כסף או זהב? כסף. 2.שחור או צהוב? שחור. 3.שחור או לבן? שחור. 4.אדום או ירוק? אדום. 5.תכלת או כתום? תכלת. דרג את חמשת הצבעים שאתה הכי אוהב: 1. שחור. 2. סגול. 3. אדום. 4. ורוד. 5. חום. באיזה צבע צבוע החדר שלך? סגול בהיר. באיזה צבע היית רוצה שהוא יהיה? שחור- אדום. איזה צבע לעולם לא תלבש? כתום. איזה צבע אתה הכי אוהב ללבוש? כבר נאמר: שחור. איזה צבעים אתה לובש בד"כ? תכלת ושחור. איזה צבע הכי מאפיין אותך? אממ ירוק. קנית תיק השנה? קניתי כמה. אם כן באיזה צבע? שחור עם כוכבים ורודים, אחד בצבע תכלת ועוד אחד בצבע אדום. ושל איזה מותג? דיקיז וסתם עוד שני מותגים לא ידועים. מה אתה מעדיף: פיצה או המבורגר? פיצה. תה או שוקו? שוקו. לימודים או חופש? לימודים. אם את בת, חצאית או מכנסיים? חצאית. לצאת או להיות בבית? לצאת. חוף הים? או טבע? חוף הים. שוקולד לבן או חלב? לבן. כלב או חתול? כלב. עכבר או חתול? חתול. אחים או אחיינים? אחיינים. אמא או אבא? שניהם. לחיות או למות? לחיות. מחשב או טלויזיה? טלויזיה. לישון או להית ערים? לישון. פינגווין או דג? (השאלון הזה הופך הזוי מרגע לרגע...
) פינגווין לדבר חלש או לדבר חזק? חלש. לשמוע היפ הופ או רוק? רוק. מדונה או איל גולן? מדונה. בירה שחורה או לבנה? לא אוהבת בירה. דרג את הדברים הבאים מ-1 עד 10: שוקולד? 10. למידה שבה הבית שלך יפה? 8. למצבך החברתי? 9. לכתב שלך? 9. להישגים שלך בלימודים? 10. למצבך הבריאותי? 10. למידת התענינותך בלימודים? 10. כמה אתה אוהב קולה? 2. כמה אתה אוהב פיצה? 9. כמה אתה אוהב את החברים שלך? 10. כמה אתה אוהב את האחים שלך? 10. (מתייחס בעיקר לאחותי). למידה בה ההורים שלך מתיחסים אליך? 9. עד כמה אתה אוהב את המחשב שלך? 6. למידה בה אתה אוהב מוזיקה? 8. למידה בה אתה אוהב לשיר? 6. למידה בה אתה אוהב את הפלאפון שלך? 5. מתי בפעם האחרונה? שתיתם קולה? שלשום. אכלתם שוקולד? אתמול. צחקתם? היום בבוקר. דיברתם בטלפון? לפני שעה בערך. דיברתם בפלאפון? לפני 10 דקות. קמתם ב-6:00 בבוקר? ביום חמישי. קמתם ב-12:00 בצהריים? היום. חשבתם שהצלחתם במבחן ולא הצלחתם בו? מזמן... חשבתם שאתם רזים? אני תמיד חושבת ככה. חשבתם שאתה שמנים? שמנים?!? חשבתם שאתם גבוהים? מעולם לא. הייתם אצל רופא שיניים? לפני חצי שנה. הייתם חולים? לפני שנתיים (זה נדיר שאני חולה..) ראיתם חייזר? לא בטוחה... אבל נדמה לי שלפני מספר חודשים.
ראיתם עב"מ? לפני כשבועיים. היה לכם סיוט? אין לי סיוטים בד"כ. רבת עם מישהו שאתה אוהב? לפני שנתיים בערך... רבת עם מישהו שאתה שונא? לא זכור לי. תזכירו לי איך קוראים לכם? חן.

למעלה