מי אמר שההיפ הופ מת?

aleds1

New member
מי אמר שההיפ הופ מת?

הוא רק נהיה גרוע יותר.....
כנסו לפייסבוק של סאבלימינל הולכים שם צחוקים.

Killo Vat

New member
עצוב

כל הסחל'ה יוצא החוצה.

בעוד הצל ומסיקה לא מפליאים אותי, חבל שחבר'ה אחרים מגיעים לרמות האלה.

אני מניח שהכתבה (שהיא האירוע המכולל לסטטוסים האלה), היתה אמורה רק לעורר דיון ולא עבריינות מקלדת.

Funky Giraffe

New member
למה עצוב?

אני מאוד שמח שכולם סוף סוף אומרים את שעל ליבם במקום קודי השתיקה הלויאליים האלה.לפני שנה אורי שוחט ואני ישבנו אצלו באולפן וכשאני יצאתי על הגועל נפש שסאבלימינל משחרר מ2006 בערך הוא סינגר עליו וסיפר לי כמה קשה זה להחזיק לייבל ו30 עובדים. היה הראשון שיצא להגן עליו. כנראה שהפגיעה בלוקץ' וכהן@מושון הייתה משהו שנגע בנקודה רגישה אצלו. אני חושב שסאבלימינל יתחנן בעוד5 שנים לכהן@מושון ונצ'י נצ' שיבואו לעבוד איתו. אני מאמין שאני לא היחיד. הגיע הזמן שהוא ישלם את המחיר על הטעויות שהוא עשה והתעקש להמשיך לעשות מ2003 והלאה. רצית ביזנס? קח ביזנס, לבריאות - אבל אל תתפלא שהקהל האמיתי שלך ברח ובטח שגם ילדי הטרנדים שרצו לענוד מגני דוד. ובכלל, נצ'י נצ' מזמן הפיל את סאב מכיסא מלכותו. אז... ב2002 סאב והצל לכלך על הדג, ב2011 או 2012 (לא זוכר) רק סאב נשאר כאן כדי להמשיך ללכלך עליהם, נראה אותו פותח קופה כמוהם או כמו שב"ק ס', בזאפה או בבארבי, שבבוקר יום ההופעה כבר הכל סולד אאוט, מי ירצה לראות אותו בכלל, מי ירצה לשמוע, מי ירצה לבוא. מוות לדור הרינגטונים.

Killo Vat

New member
עם הכל אני מסכים

אבל לא נוצר שם דיון. סתם כמה ערסים עילגים שמעיפים איומים לכל עבר, וכמה ראפרים שאני מעריך שנגררו לעניין וחבל.

אני את שלי אמרתי הרבה זמן - האור מציון היה יצירת מופת - נכון לאותה תקופה.

אם היה יוצא היום? לא בטוח שהיה בולט כל כך. מעבר לאור מציון ה"יצירה" של סאב מגוחכת. חוץ מ"הציר" הוא לא הוציא שום דבר ראוי לשמיעה מאז.

aleds1

New member
למה התרחקתי מה״סצנה״...

זו בידיוק הסיבה, אני אהבתי היפ הופ מהפעם הראשונה ששמעתי שבק על הרדיו טייפ, לא ידעתי שיש סצינה, לקראת גיל 18 הכרתי את הדבר הזה, תיק תק הבנתי כמה רפש יוצא וכמה ליכלוך במקום מוזיקה , במקום לקרוע את התחת בחדרי חזרות אנשים עסוקים בללכלך אחד על השני בפורומים

אני התרחקתי, יש מצב שרובכם לא מכיר אותי בכלל
אני עושה את המוזיקה שלי, נהנה ממוזיקה של אחרים, ושונא את בלבולי שכל של העלק גנגסטרים שחיים בסרט .....

אולי דווקא זה טוב שכל הליכלוך צף... אולי זה יגמר ואנשים באמת יתעסקו במוזיקה...

ק ר ח

New member

CKYbeer7

New member
פאקינג טלנובלות

ברור שזה טוב לביזנס.
ברור שזה חרא מכוער.

U G I

New member
חארטה

תעשו ראפ .
דיון על ראפ וסאבלימינל ושותפיו מדברים מספרים. מה אתם מדברים איתם?
שידברו על מספרים, באבילונים.
חבל שזי קיי נגרר לדיון עלוב כזה מעל דף פייסבוק פתוח לכולם.
מחזיק ממנו אומן הרבה יותר מכובד ומודע לעצמו, מה זה השיט הזה ?
לפחות זה גרם לו להוציא סינגל אתמול בלילה.

U G I

New member
אה, וכמובן

יותר מתמיד.

" פוצי ומוצי הם לא בדיוק צלחת החומוס שלי
תודה לאל שבמשך הזמן זה הפך לעניין די שולי
ועדיין לוקחים קרדיט על זה שהוציאו אותי ממשבר כלכלי (אשכרה)
ולרדת עליהם כבר לא רלוונטי אם עושים את כל העבודה בשבילי
תמשיך ללבוש חולצות של קבוצות מארצות רחוקות ולחכות לתגובה
שכולם יודעים שעל התחת שלך יש קעקוע של הלוגו של תנובה
ואתה יודע טוב מאוד שככל שהזמן עובר הילדים שרוצים להיות אתה כבר רוצים להיות מישהו אחר
וכל מתחרה שאתה קובע משאיר לך את אותו טעם פיקנטי שאומר
שלאנשים שלא אוהבים מוזיקה נשארת מאוד רלוונטי
" (אשכרה #2)

MethodM

New member
ללא תוכן

הכי הצחיק\עיצבן אותי שהוא רשם "חשבת לרגע, אולי שבגלל שאתם לא יודעים לפרגן בשיט אני לא מוציא לכם מוזיקה ?!" לכם!! אז קודם כל, אני אישית לא מפרגן למשהו שאני לא אוהב.. אני מאמין שגם אתם. דבר שני, מה זה מוציא לכם מוזיקה?? מה אתה עושה למישהו טובה שאתה כותב ושר??
ועוד לקחת קרדיט על זה שאומנים היום הם שם דבר בסצנה (נצ'י, פלד וכו') כשאתה כבר שנים לא רלוונטי בהיפ הופ. ושכחתי מה עוד רציתי להגיד... סורי...

למעלה