מי אמר שהן השמינו?!

לא אמרתי שהן מושלמות אבל הן כמעט...

מושלמות הן מהממות חבל"ז הן חמודות מתוקות פצצות אני אוהבת את התוכניות שלהן החיסרון היחיד שלהן זה שהן נמוכות לדעתי יש להן חזה בסדר לגילן הן לא צריכות להיות יותר מיזה הן פשוט כמעט הכי הכי הכי הכי מושלמות שיש!!! הן יותר יפות מכל הדוגמניות בעולם הן אלילות הן שולטות הן נשמות מתוקות פצצות!!!

Summer Spirit

New member
יש לי הוכחה שה"מושלמות" זה די זיוף!

שימו לב שהתאומה בכחול מכניסה את הבטן ואל תגידו לי שזה הבטן שלה כי רואים שהיא מכניסה אותה! לאשורת.. זה שאת מעריצה שלהן זה דבר אחד אבל זה שאת חושבת שהן הדבר הכי קרוב להיות מושלם זה טיפשי ושטחי לחשוב ככה כי ההורים שלהן גרושים (וזה מאד קשור ללהיות מושלם או לא), הן נמוכות (ציננת את זה כבר), אם מישהו רוצה להיות חבר שלהן הן לא יודעות אם זה בגלל מי שהן או בגלל שהן מרי-קייט ואשלי אולסן (גם קשור אליהן בלהיות מולשמות), הן לא חוו ילדות רגילה מה שלא חייב להיות חסרון אבל תחשבו שהן לא לומדות באופן סדיר ככה שאני מצפה שההשכלה שלהן תואמת להשכלה של ילד בכיתה ח´ (מה לעשות, עובדות החיים).

AM16

New member
השתגעתם לגמרי

היא בתנוחה כזאת שנראה שהיא מכניסה את הבטן וגם אם כן הן שוקלות בקושי 50KG וזה כלום. זה שהן לא יודעות מי חבר אמיתי שלהן ומי לא זה בסך-הכל תאוריה שמישהו פה העלה, אף אחד לא אמר שזה נכון כי אפשר להבדיל לפי ההתנהגות מי חבר שלך באמת ומי סתם נדבק אליך בגלל שאתה מפורסם. והן נמוכות so what יש הרבה אנשים נמוכים והציונים שלהן טובים מאוד הן אומרות את זה בראיונות איתן ואם הן היו משקרות זה היה יוצא ומתפרסם.

אני מדברת עליהן לא על המשפחה שלהן

ועל איזו תמונה את מדברת? וזו כן הבטן שלהן את סתם ממציאה זה שהן נמוכות זה לא ביג דיל ולמרות שהן לומדות באופן לא סדיר הן מקבלות ציונים כמו A ו B יש להן השכלה גבוהה מאוד הן אלילות והן כמעט מושלמות!!! ולא אכפת לי מה תגידי הן אלילות!!!

Summer Spirit

New member
אני ממציאה?!

מאיפה לך שהן מקבלות ציונים 80-90 הא?! ראית את התעודה שלהן?!?! וזה שההורים שלהן גרושים זה קשור בריבוע! את חושבת שכיף להן לראות את אמא שלהן לבד ואת אבא שלהן נשוי לאישה אחרת? וכל השטויות האלה של "איזה כיף, יש לנו עוד 2 אחים" זה סתם טימטום שהן מוכרות כמו שהן מוכרות את זה שהן מעצבנות בגדים בקו האופנה "שלהן" כי כל מה שהן עושות שם זה לדגמן את הבגדים ולתת לקו אופנה שם!!! אז תעשי טובה!!

ענבר 2002

New member
חשבתי שגמרנו אם...

הקטע של השמנות אז מה הקטע?? אני חושבת שבתמונה אשלי לא מכניסה את הבטן בכלל לא! ושניהן משש רזות אבל יש להן מבנה גוף רחב עצמות כבדות וגם הן נמוכות אז זה יוצר אשליה של שמנות לפעמים לא תמיד רק בחלק מן התמונות זה ככה! ובקשר למפותחות הן באמת לא היו מפותחות עכשיו הן בנות 16 ויש להן בדיוק מה שצריך להיות לנערה בת 16 אבל כשהן היו מגיל 13-15 בהחלט אפשר היה אפשר לומר שהן לא מפותחות . אהה ובקשר למחזור הגיל שהבנות קיבלו מחזור כבר ידוע הן קיבלו בצילומים לסרט פספורט לפריז.

Nomero Uno

New member
רק אל תתחילו לריב

Summer Spirit - למרות שאני מסכים איתך בנקודה הכללית שהן לא מושלמות אבל כמעט אף אחד מהטיעונים שהבאת לא נכון או הגיוני זה ההורים שלהן גרושים לא גורע מה"מושלמות" שלהן ( למרות שהן לא מושלמות) כי כרגע אנחנו מדברים עליהן, ולא על החיים שלהן כנ"ל העובדה שהן לא יודעות אם אנשים רוצים להיות חברים שלהן בגלל שהן מפורסמות או באמת עוד משהו לגבי הציונים אשרת צודקת הן תלמידות טובות , לפי מה שהן אומרות בכל הראיונות ואני די בטוח שלפני כל תוכנית אירוח עושים תחקיר אז לפחות באחת מהן זה היה עולה אם הן היו משקרות לגבי עניין המשקל - תגידי לי את התשגעת ?? אז אשלי העלתה אולי כמה קילו אבל היא עדיין רזה אני בטוח שהיא שוקלת מעל 55קילו וזה די נורמלי לגובה שלה לסיכום , תשמעי את צודקת בנקודה הכללית שהן לא מושלמות אבל לפי איך שאת מציגה את זה נראה לי שאת פשוט מקנאה בהן

taltoli

New member
אתם נורמלים תגידו?!

למה נראה לכם שהן שוקלות 55 קילו?! הן שוקלון בין 45-48 ק"ג אין סיכוי שיותר כי הן גם נמוכות והן רזוווות

Nomero Uno

New member
taltoli צודקת

לפי הנתונים שמצאתי הן שוקלות מק- 43 אש- 48 זה לא מדויק לגמרי אבל זה בערך נכון

תגידו מה אתם חולים בראש?

קודם כל אז ככה: אני עולה לכיתה ח´ אני בת 13. ולפי כל טבלת משקל וגובה (אני 1.50) אני אמורה לשקול בין 43-45 ואני שוקלת 35. וזה לא כי אני לא אוכלת, אני אוכלת המון זה כי מה שאני אוכלת לא נכנס לי ישר ליריכיים ולתחת ובעיקר אין לי כפלים בבטן. אז די לרדת על התאומות בגלל המשקל שלהן! בקשר לעניין של ההתפתחות שלהן, תגידו מה אתם מפגרים? אני בת 13!!! יש לי בנות בשכבה עם חזה של בריטני ספירס ובנות שנראות כאילו אלוהים שכח מהן! ויש את הבנות שיש ולא רואים וההפך! ועל פי תשומת ליבי הרחבה, יש בגדים שמשטיחים ויש בגדים שממלאים! אז די לרדת מהן בגלל זה. ואה, בקשר למחזור שלהן הגיל הממוצע הוא 12.5 והן קיבלו בגיל 13. זה אומר שהכל מתפקד אצלן בסדר. עכשיו, אפשר לרדת מהטופיק? תודה!

Sparkley Judy

New member
summer spirit

מותק, אם יהיה לך את העיתון שלהן (מה שלי יש) את תראי שהן מעצבות את הבגדים שלהן עם עזרה של ג´ודי שוורץ´ (או מה שלא יהיה שם המשפחה שלה). זה לא בגדים יפים ששמים את הלוגו שלהן עליו.

למעלה