מי אמר שהשיר החדש של נלי מזוויע???

מי אמר שהשיר החדש של נלי מזוויע???

אה אני? אופס. בכל מקרה תשכחו מזה, הוא ממש לא מזוויע, הוא אפילו נורא נחמד. אמנם בפעם הראשונה הוא נשמע די נוראי אבל אחרי פעמים שלוש ששמעתי אותו (נו טוב כי הורדתי אותו) הוא דווקא חביב במיוחד. ידעתי שזה לא הגיוני שהשיר שלה יהיה כזה נוראי

אני

היה לו ביצוע קודם שלה, והוא היה הרבה יותר טוב. אבל אני מודה שאני כבר לא יכול לשמוע יותר את נלי. היא נמאסה וגם עלתה לי על כל העצבים , פשוט מכה הבחורה הטיפשה הזאת. וגם הקול המתלהב שלה והקליפ הביזארי (את לא כושית! תרגעי!) לא תורמים כלום.

שיר מזוויע

פעם היתה לי פינה חמה, פינה מאוד קטה, למעשה לא היה שם חם היה אפילו די קר. השיר החדש שלה נוראי, את דעתי על הקליפ כבר אמרתי, אז בואו נתרכז בשיר - אם הגדולה של שיר היתה מתאפיינת בהליום : השיר הזה לא היה מצליח להמריא.

אני לא בטוח בקשר לזה

אני מכיר אתכם, העם הצרפתי, תמיד תחמן ומניפולטיבי, איך נוכל לדעת שאת לא נכנסת בניקים שונים ?

שיט תפסת אותי

אני משועממת אז אני ממציאה עוד מעריצי נלי פורטדו, אתה יודע כדי שאני אוכל לכתוב לעצמי כמה היא אלילה.
יש לי כל כך הרבה כינויים אחרי הפורים הזה, לא נראה לי שאני אמציא עוד

ביג דיל

New member
אותי אתה מכיר...

ואני יכול להגיד שאני אוהב את נלי פורטדו. אני לא מעריץ, אבל יש לי את הדיסק ואני מקפיד להקשיבלו כל הזמן. דיסק נפלא!!!

אז אולי אתה תעזור

רק תכתוב את שם השיר , כדי שאוכל אפילו להוריד קטע קצר ממנו , ואז התת המודע שלי יתעורר ויגיד " אה, זה השיר הזה ".

REMEMBER THE DAYS

זה שם השיר... ואם כבר מדברים על הדיסק של נלי, אמנם אין לי אותו (איזה בושה
) אבל הורדתי כמה שירים (כמה? כמעט את כל הדיסק) והוא באמת נחמד. הוא רגוע, נורא כיף סתם לשים אותו לפעמים.

למעלה