מי אמר שחייבים לאהוב

מורכב

New member
מי אמר שחייבים לאהוב

את הילדים של........... האם אפשר גם להסתפק בכבוד הדדי
האם אפשר להסתפק בדאגה להם
ברצון לראותם, לתמוך בהם
לתת להם את ההרגשה שהם רצויים
לתת להם את הנוחיות שירגישו בבית
מי אמר שאהבה מתחילה ונגמרת
בחיבוקים ונשיקות
אני למשל רק מנשק ומחבק כל הזמן
אבל כל הזמן
אבל לדעתי זה עניין של אופי
אז מה? מי שלא מחבק ומנשק
הוא לא בסדר?
אני לא חושב כך
מה דעתכם

מסכימה איתך לגמרי, מורכב../images/Emo45.gif

וכך גם כתבתי בשרשור המדובר של גילה. אין ספק אל חייבים לאהוב. אם חייבים, זה כבר לא אהבה, אלא חובה. חייבים לעשות רק מה שמרגישים ושלמים איתו. ואחלה נשיקות הבאת לנו בהודעה שלך

פרח 11

New member
אני חושבת שזה בסדר גמור

לא לאהוב, בזמן שממלאים את הדברים הבאים שרשמת. חוץ מזה, אני מאוד אוהבת... אוהבת את הבן של בעלי, אוהבת האחים שלי, אוהבת את המשפחה הקרובה שלי, חמי, חמותי, גיסיי ואני לא מנשקת ומחבקת אף אחד. (ויש לציין שאני בקשר טוב עם כולם. וכן אני יכולה לומר שיש כבוד הדדי, יש רצון לראותם, לתמוך בהם וכו'). רק את בעלי, בני ואמי אני מחבקת ומנשקת, אבל לאף אחד אחר אני לא מצליחה להתקרב לכדי חיבוק ונישוק. הנה הוכחה שמי שלא מחבק ומנשק לא אומר שהוא לא אוהב/בסדר. איתך בדעתך

כמובןשאם תנאים אלו

מתקיימים בין כל המורכבים אין צורך באהבה הדדית של כולם אחד כלפי השני. אבל בעצם, מה שאתה מתאר הוא גובל באהבה לא?

blonda3

New member
לא חייבים לאהוב../images/Emo14.gif

נראה לי שאם חיים באותו הבית יותר קל כשאוהבים אבל זה עניין של כימיה גם-לא? הבת שלי מאד רצתה לאהוב את אשתו של אביה...אבל....
יש שם איזו בעיה בסיסית שכל פעם חוזרת על עצמה ויש תקלים קטנים ביניהן והבת שלי מרגישה שהיחס שהיא מקבלת ממנה גובל בהתעללות...
הצקות, עקיצות,אמירות לא במקום, מה שנקרא "תיזינג".... ולא לזה ייחלתי כאמא שלה.....
אז-אפשר להכריח לאהוב? לא! את המתנות שהבת שלי קונה לה מסתבר שהגברת זורקת לפח..... באופן קבוע כל פעם מחדש.....
אז יעצתי לבתי לא לקנות לגברת יותר שום מתנה. האמת שרציתי לפתוח שרשור בנושא אבל חסכת לי...ומעדיפה "להסתתר" ככה בין השורות....... מי אמר שהחיים קלים?

*יערית

New member
בלונדה שאלה...

מעט חודרנית ואם את לא רוצה את תעני עליה.. הבת שלך כמדומני בגיל בוגר יחסית שניתן לה לבחור את הטוב עבורה.. מדוע למרות כל מה שהיא עוברת בבית אביה היא לא בוחרת לחזור אליך?אל אמא שלה?

blonda3

New member
כבר עניתי לך על

השאלה הזאת פעם. יש כמה סיבות. האחת היא-שמבחינה מסויימת נוח לה שם כי יש לה חדר פרטי משלה שהיא סידרה והגברת לא נמצאת שם כל היום והיא יכולה לסגור את הדלת ואז יש לה פרטיות ושקט ולא כל הזמן הן רבות זה רק מידי פעם. אז על זה היא לא רוצה לוותר לבינתיים. אצלי-יש לה אחות קטנה....שלא תיתן לה הרבה מנוחה....לא יהיה לה פה שקט אין לה כאן חדר משלה וזאת אחת הסיבות שאני מתחילה לשקול לעבור דירה ולסדר לה פינה משלה-תרצה תבוא לא תרצה-ניסיתי. זה בגדול.

*יערית

New member
כ"כ אהבתי...

את עיניין ה
יש כל מיני סוגי
יש
לחבר יש
לילד/ה יש
לאמא יש
לאחים יש
לחברים/רות יש
עם לשון יש
על הלחיים יש
על המצח יש
באויר בדיוק כמו אהבה...בדיוק כמו שכפות הידיים שלנו אינן שוות... אהבתי מכל את התפרצות הרגשות שלך מורכבי

rolan

New member
../images/Emo25.gif ועוד ../images/Emo25.gif

ואני אומרת.... שממש לא... אהבה גם לא מתבטאת רק בנשיקות... וכן גם אני אוהבת לחבק, לנשק, ללטף ולגעת לגעת... רק שאני לא עושה את זה עם כל מי שאני אוהבת יש כל מיני סוגי אהבה אהבה לילדים שלנו אהבה להורים אהבה לבן הזוג אהבה לחברים אהבה לשכנים אהבה לבעלי חיים אהבה לטבע... חפצים... תחביבים וכל מיני... אהה רגע רוצה לתת לך
אפשר
....

rolan

New member
../images/Emo9.gif... אני../images/Emo35.gif... מואה../images/Emo35.gif...

ותגיד לי... עלמה ישנה כבר
... פחחחחחח
היא תהרוג אותי... איזה פחד...

עלמה 3

New member
מפתא'ם ישנה, עכשיו נכנסתי אחרי

ישיבה.... וראיתי שמחלקים פה מלאנים מיליונים כאלה
, בכל מיני צורות, גוונים וצבעים...... אז באתי, לקבל גם כאלה של חברות ...וגם של אהבה.... לא לפחד , כפרה עליך, אותך , נעביבאשק , אוהבבבבבבבבבת אותך

blonda3

New member
גם אני אוהבת../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif

מוכנה תמיד לתת מי שמוכן לקבל...... מסניפה במרץ את הקטנה שלי וגם הגדולים זוכים לקבל
בכל פעם שנפגשים אתי בזמן האחרון הבן שלי מקבל בשקט כבימים עברו את ה
ים וה
ות שלי ואני מתמוגגת...איזה כיייףףףףףףף

../images/Emo45.gif כן נשמע שבעצם זה אותו דבר

אולי יותר נכון הרי מה זה לכבד לדאוג ולתמוך? זה פשוט לאהוב..רק הדרכים שונות אני בעד להביעה את האהבה יותר מלהגיד אותה

למעלה