מי אמר שלא התקיים דיון במליאה...

pilovich shahaf

New member
מי אמר שלא התקיים דיון במליאה...../images/Emo88.gif

בנושא כלובי הדגים, מצ"ב הקובץ הנילווה של פרוטוקול ישיבת המליאה שדנה במתן שימוש חורג נוסף לבעלי חוות הדגים...."המדבר בעד עצמו"
בישיבה זו ח"מ אורי פריגל [סגן ראש עיר לשעבר וחזיק תיק הנדסה], הוביל למעשה את הדיון והצגת הנושא/המיפגע-כלובי הדגים במפרץ אילת, בכלל וכפי שזה בא לידי ביטוי במכתבו, ששלח לשרה לאיכות הסביבה דאז הגב´ דליה איציק המצ"ב בקישור הבא...!! מבחן התוצאה. פ"ש.

pilovich shahaf

New member
"תקציר מנהלים" שמסכם למעשה...../images/Emo63.gif

...דו"ח הערכת הזיהום במפרץ אילת- שהוגש למנהלי המשרדים...:- משרד התשתיות, משרד לאיכות הסביבה, משרד החקלאות....תירגום מאנגלית לעברית, המדבר בעד עצמו
כמו כן ריענון קצר לגבי החלטות אחרונות ...במועצה לתיכנון ובניה במשרד הפנים ובמועצת העיר אילת..
בקישורים המצ"ב לנוחיותכם...
אין חדש תחת....ה-
מבחן התוצאה. פ"ש.

pilovich shahaf

New member
למה, למה, למה, למה התקשורת..../images/Emo63.gif

הכתובה שלנו, בעיר אילת לאורכה ולרוחבה, לא מצאה לנכון להתמקד באחת ההחלטות החשובות לעיר אילת בכלל ולתושביה בפרט, ולמה
אמנם באיחור של 50 שנה אבל טוב מאוחר מאשר אף פעם לא, והרי עם אישור תמ"א 13-תכנית מתאר ארצית, יותר [הייתי רוצה להאמין...מבחינה חוקית לכאורה זהו זה אי אפשר לגנוב-"קשרים, הון, פוליטיקה.."] לא יהיו מחטפים בשטח, כמו שכולנו חזינו ובמיוחד בעשור האחרון שהתעוררנו בבוקר ופתאום צמח לנו מול העיניים פרוייקט כזה או אחר...
מצ"ב הקובץ הנילוה להודעה זו, המכיל קטעי עיתונות ופירסומים שפורסמו באותו שבוע, בו נפלה ההחלטה במשרד הפנים ובמועצת עירית אילת....לעיונכם, שיפוטכם ולתגובותכם....
אין חדש תחת ....ה-
מבחן התוצאה. פ"ש.

פ"ש מה חדש תחת../images/Emo31.gif../images/Emo41.gif../images/Emo88.gif../images/Emo59.gif../images/Emo101.gif

בהמשך לדבריך על כך שהשרה דאז, הגברת איציק לא קבלה את מכתבו של אורי פריגל,יש לי שאלה מעניינת,האם הגברת איציק (השרה המהוללת),ביקרה איי פעם באילת, במסגרת כהונתה כשרה לאיכות הסביבה
לעניות דעתי ותקן את הרושם שלי,באם אני טועה,היא |השרה א י צ י ק| לא ביקרה בזמן כהונתה כאן באילת, ב כ ל ל
אז תגיד לי אתה
מה חדש תחת ה-
- כל עוד יהיה קשר הדוק בין פוליטיקאים ובעלי הון לא ישתנה מאומה במדינת הבננות,מדינת הגמדים, י ש ר א ל
כמו שאתה תמיד מסיים - מבחן התוצאה - המבחן היה מזמן מזמן והתוצאה של כולנו - נ כ ש ל

pilovich shahaf

New member
סוד קסום שבת שלום לך...../images/Emo48.gif

....אם תכנס לקישור הזה, תיקרא ותבחין שאכן השרה דליה איציק לשעבר-השרה לאיכות הסביבה , ביקרה באילת במסגרת תפקידה, אם כי בנושא אחר-" דיון בכלל ותקנה בפרט בנושא אנטנות סאלולריות..."
כמו אשמח אם תתיחס לנושא התקשורת המקומית- הכתובה...
מבחן התוצאה. פ"ש.

פ"ש ועיתונות כתובה../images/Emo31.gif../images/Emo65.gif../images/Emo88.gif../images/Emo15.gif

עיתונות כתובה
איפה
באילת
הצחקת אותי
אני לא שמעתי,,,אתה שמעת
קראת
ראית
אם כן ספר לי על כך,,,אשמח מאוד.

למעלה