מי אמר שלבנות בחורף זה עדיף?...

אמארונה

New member
מי אמר שלבנות בחורף זה עדיף?...

היום היינו אמורים להתחיל את עבודות הריצוף שנדחו למועד לא ידוע כי ריצפת השלד מוצפת במים
. המים נכנסו מהפתח שעשינו בתקרה ככניסה לגג (רעפים), אבל הבעיה הזאת תיפתר ביומיים הקרובים כשהגגן יסיים את עבודות הגג. מקום נוסף שממנו המים נכנסו הוא החלונות המערביים. אולי יש לכם רעיונות של איך לאטום את החלונות האלה עד לגשם הבא שמאיים לחזור ביום ד' הקרוב? קיבלנו עצה של לשים קורות עץ בחלונות ועליהם ניילונים עבים, אבל אני לא מוצאת רעיון יצירתי של איך למקם את הקורות מבלי לפגוע בטיח. אשמח לשמוע על רעיונות נוספים ופשוטים יותר ליישום (כאלה שלא מחייבים ללכת ולקנות מסור וקורות עץ, למשל...), אם יש כאלה.

צריך לעבור את השבוע הנוכחי

השבוע הבא לא יהיה גשום , בארץ אין יותר משבוע גשם רצוף .

אמארונה

New member
אנחנו צריכים יותר מזה../images/Emo42.gif

כדי שהרצפה לא תרטב גם במהלך עבודת הריצוף

אם פי 3

New member
ואצלנו, באיחור של יום בגלל הגשם

היום התחילו בעבודות-ההכנה-לבניה (הזזת תשתיות)! זה אומר שזה באמת קורה!

ענתש

New member
בשעה טובה ../images/Emo203.gif

שיהיה מהיר ונטול כאבים וסיבוכים ויצא בסוף מאד אהוב ומאד כמו שרציתם (כמעט כתבתי "עגול" אני מתבלבלת פה בפורומים
לא, שלא יהיה עגול, בניה עגולה עולה יותר - לא ?). גם לזה קוראים "לידת בית" ?

אמארונה

New member
../images/Emo6.gif

לידת בית זו ההגדרה הכי מוצלחת שאפשר לחשוב עליה כשבונים בית...

אם פי 3

New member
../images/Emo6.gif

כבר כתבתי לא מזמן בפורום "שלי", שאני בהריון עם בית... עכשיו נשאר רק ללדת אותו. בבית כמובן. ואני נורא אוהבת עגול, אבל התכנון אצלנו קשיח. איפה שאני יכולה אני מוסיפה פינות-קטומות ועיגולים... תודה על הברכות.

אם פי 3

New member
למה ../images/Emo5.gif ?

לידות הן התחביב שלי (לצערי, רוב הזמן לא בביצוע עצמי...) וכמו שאפשר לראות בחתימה, יש לי חיבה מיוחדת ללידות בית (והכוונה היא למובן המקורי של המילה).

Rשף

New member
תלוי בנקודת המבט

לדעתייש פחות מדי עולם לכל הילדים

יש יותר מידי מהכל , כדור הארץ כורע

מעומס ולא יוכל בעתיד לתמוך באוכלוסית בני האדם . http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3319631,00.html

למעלה