מי אמר שמובטל זה רע? יותר מאידיוט?

מי אמר שמובטל זה רע? יותר מאידיוט?

וזה מה שהוא אידיוט, הילד "מועמד" לניתוח שקדים כפתורים באוזניים כבר לא יכול כי הדלקות פצעו לו את האוזן ועשו לו חורים משלהם. והאידיוט לא מבין, הילד אחריי שבועיים עם אנטיביוטיקה והרופא סוף סוף אישר השבוע שאין צורך כרגע בניתוח אבל לשמור עליו מהתקררות הכי קטנה בלי ארטיקים ובלי להיות ברוח רטוב או מזיעה, והוא לא מבין כבר פעמים החודש הילד חזר ממנו חולה עוד יותר, אני אומרת לו מה לעשות אתה לא מבין? ומה הוא עונה לי מה לעשות לא אתן לו ארטיק הוא ילד? הוא אידיוט זה בדוק בחיי, מדברת איתו יפה והוא אומר לי מה את צועקת על הבוקר , בחיי לצעוק אני? על מי על אידיוט? תמיד ידעתי שהוא כזה אבל עד כדי כך ניסיתי לחשוב שלא. אז עכשו הילד כאן בבית עם חום ושקדים נפוכים ולמזלי אני מובטלת (טריה) ולא יכעסו עלי בעבודה ששוב אני לא מגיע ומה יהיה עם הילד שלי.

העקשנית

New member
לא נעים-יש שטוענים שארטיקים לא../images/Emo121.gif

גורמים להתקררות, ולא מזיקים אלא לפעמים להיפך-לפעמים רצוי שהמקום יהיה קר כי יש חיידקים/וירוסים(אין לי מושג בדיוק) לא אוהבים קור ומתפתחים יפה דווקא בתנאים של חום- זה לידיעתך. לגבי בעיית האזניים-מצאתי לך את האתר הבא. יש באינטרנט הרבה פורומים של רופאים שאת יכולה לשלוח שאלה-או באימייל ולקבל תשובה ממומחים. בהצלחה. שיפתרו בעיות האזניים.

כן כן מכירה את זה

זה עובד על בני הגדול לא על הבן הזה כל אחד וגופו לעצמו הוא רגיש ניסיתי ל"חסן" אותו לא הולך תודה לך הולכת לבדוק

העקשנית

New member
הנה עוד משהו

והאם שמעת על שיטת הטיפול בנרות? שיטה מיוחדת שאוספת את כל הנוזלים שבאוזן-הייתה כתבה בערוץ 8 בתכנית של טוביה צפיר. עושה רושם של שיטה ש"מנצחת" את כל השיטות הרפואה בגדול! טבעלייף חניתה הרשקוביץ(לא מכירה אותה) נרות באזניים

עקשנית ../images/Emo51.gif

לא הצלחתי למצוא את נושא הנרות אך קראתי את התשובות בכל מקרה מכירה את שיטות הסבתא וכרגע הבעיה שלו מתמקדת על השקדים קיבל שוב אנטיביוטיקה לשבוע ואז בדיקות דם ואחרי זה יוחלט כנראה סופית אם לעשות ניתוח או לא. מסכן שלי ממש סובל מהבוקר והחום בשמיים כל כך קשה לראות אותם סובלים.

ו י ו י

New member
בעניין הנרות...../images/Emo16.gif

אני אחריי נחלים של אנטיביוטיקות עם הבת שלי היקרה, תור לניתוח כפתורים (שנגד רצוני), ולבסוף מה שהציל אותה ומציל עד היום, כבר 3 שנים אלו הנרות הללו, שאנו מדליקים. אם תרצי אשמח לתת לך טלפון של מישהו מדהים שגם מלמד איך אפשר לעשות את הטיפול לבד. גם מרגיע את הילד שאמא מטפלת, וגם פחות יקר....

ויוי שלום ../images/Emo39.gif

טפו טפו טפו לא נתקלנו בבעיה כזאת, אבל אני סקרנית לגבי הטיפול שאת מדברת עליו. את יכולה לספר קצת וגם להסביר באיזה מקרים אחרים זה מתאים?? תודה!!

ו י ו י

New member
שלא תתקלו, טפו, טפו, ובכל זאת..

מדובר בטיפול לא חודרני, לא ע"י מכשירים ולא ע"י תרופות למינהן. פשוט נרות באורך כ-30 ס"מ, שמדליקים את הקצה העליון שלהם , ואת הקצה התחתון מניחים בזהירות באוזן, וכך שוכב הילד בנחת,אפשר על הברכיים של אמא, עם מוסיקה נעימה ברקע, ומרגיש מן רחשוש נעים באוזן, ובזמן הזה מתנקזים הנוזלים, השעווה המיותרת, ועוד כמה צרות אנרגתיות ( : , בדרך. לדעתי ממש שווה לנסות!!!

ויוי שלום לך

עקשנית ניסתה לעזור לי בנושא פשוט לא הצלחתי להגיע לנושא עצמו דרך האתר או שלא הבנתי טוב. אשמח מאוד להתעדכן בטלפון

ו י ו י

New member
פרטיי הנרות

בשמחה אעזור, ובטח בעינייני אוזנים הכאובים ללבי. שלחתי לך באי מייל את שם המטפל ומס´ הטלפון, מקווה שיהייה לעזר.

ו י ו י

New member
חס וחלילה../images/Emo101.gif

לא נרות רגילים!!!! סליחה שלא הבהרתי את עצמי, אלא נרות מיוחדים, באורך 30 ס"מ, שחלולים מבפנים, ויש להם צורת קונוס. עד כמה שאני יודעת אפשר לקנות את הנרות האלו רק ממה שמטפל. וכדאי גם לקבל הדרכה, הדגמה, וסיפתח של טיפול ע"י מומחה... והעיקר שירגיש החולה טוב!!!

מוצאאאאאאת ../images/Emo24.gif

מקווה שאתם מרגישים יותר טוב. לראות ילד סובל כאבים זה אחד הדברים הנוראיים ביותר. את בטוחה שהרופאים אומרים שארטיק גורם להתקררות? ועוד בקיץ? איך הרופאים ממליצים לשמור עליו ? בתור אמא לג´וניור חולה סידרתי במחלות אא"ג ודרכי הנשימה , עד לפני שנה שנתיים , (הרופאים אומרים שזה עובר עם הגיל
) מעולם לא הגבלתי אותו בדבר. בגיל שנתיים שאלתי את הרופא : "טגיד , כמה פעמים מותר לו ליות חולה בשנה? גמרתי את כל הקצבת החופשה שלי " והוא ענה : כל עוד לא הגעתם ל-חמישים פעם בשנה (בגיל הזה) זה פסדר. ואני , שמתי קצוץ על כל העולם ואתו (העבודה
) והמשכתי לא להופיע כשהוא חלה , בלי להרגיש לא בסדר. אז קודמקול תחשבי רק על עצמכם , אל תתני לתגובות בנזוגך לגירושין להשפיע עלייך לרעה , קיפ סמיילינג ומקווה שאכן הכל יותר טוב עכשיו.

לא התקררות שקדים נפוכים

בסיום השבוע יעשה בדיקות דם ותתקבל החלטה מה קורה ואם לעשות ניתוח שקדים, לגבי האוזניים כרגע תודה לאל הם לא הבעיה (בדרך כלל דוקא הם) לעשות כפתורים אינו יכול כי יש לו חורים מהדלקות, אם יעשה שקדים יעשו לו גם פוליפים "על הדרך". תודה לך ויוי עדין לא בדקתי דואר ולא כלום היום חוץ מלהיות אמא מסורה לבני המתוק שסובל ורק עכשו החום טיפונת ירד. ולתגידי בקשר לנרות, מה זה אומר שאני יכולה לקנות לבד סתם נר באורך 30 ס"מ ולנסות? ואם יטפטף מהשעוה, נשמע לי מפחיד (מצאת לך אמא לחוצה). תודה מתוקות.

העקשנית

New member
ויוי ומוצאת-אכן בדיוק לנרות הללו ../images/Emo16.gif

התכוונתי, ולסוג הטיפול הזה-ושוב-אלו לא נרות רגילים, אלא נרות לטיפול רפואי. אז ויוי-גם אני אשמח לקבל במסר את הפרטים-ולדעתי את יכולה חופשי לתת ארותם כאן בפורום-למה לא?אולי יש עוד אנשים שמציצים וזה יכול להועיל להם גם. תודה. ושמחה שהגעת לכאן.

למעלה